LeapZipBlog: Vasilescu Laurentiu's blog: Nissa- o poveste autohtonă de succes în modă

Nissa- o poveste autohtonă de succes în modă

January 12, 2018 by Vasilescu Laurentiu  

Povestea Nissa se remarcă în România din 2001, ca brand de familie ce continuă să reziste pe piața autohtonă de modă și retail. Un concept inițiat într-o mică unitate de producție, Nissa reprezintă astăzi, mai mult decât un brand, un arhetip al femeii moderne, elegante și puternice, care se reinventează, sezon după sezon. Feminitatea este punctul central al conceptului Nissa iar colecțiile prezente pe piața românească de 16 ani includ piese clasice, atemporale, care păstrează delicatețea feminină în fiecare detaliu.

De la un debut mic, curajos, Nissa s-a extins rapid în multiple orașe românești și, ulterior, și pe piața internațională. Mereu în ritm cu noile tendințe din modă, colecțiile Nissa sunt inspirate atât din romantism, clasicism, cât și din noile tendințe, precum moda stradală, atât de apreciată astăzi. Poziționată drept un brand de calitate superioară, Nissa oferă atât produse în care consumatorii au încredere, cât și o poveste frumoasă pentru femeile dinamice, care vor să se simtă încrezătoare în forțele proprii și vor să își alinieze imaginea exterioară cu scopurile mărețe pe care și le propun.

Colecțiile de rochii Nissa prezintă o sursă de inspirație atât pentru femeile care preferă un stil elegant, cât și pentru cele care sunt adeptele unui stil clasic sau office. Prin forță și rafinament, brandul Nissa nu trece, cu siguranță, neobservat. Croiala atent realizată, atenția la detalii, imprimeurile și finisajele minuțioase aduc un tribut siluetei feminine și ridică ștafeta în materie de modă.

Printre multitudinea de celelalte brand-uri care sunt prezente pe piața românească, Nissa a reușit să se mențină și să avanseze în topul preferințelor consumatorilor. Se remarcă poziționarea brandului Nissa ca preferință în rândul fashionistelor, care sunt la curent cu noutățile și trendurile momentului și se regăsesc în identitatea brandului. Prin încercările de a se adapta mai multor stiluri și prin apropierea față de trendurile momentului, Nissa câștigă tot mai multă popularitate și se evidențiază ca trendsetter.

 

Nissa este povestea unui brand care a reușit cu succes să își expună viziunea și să își promoveze valorile în fața unui public atent targetat. Cu o viziune unitară, întreaga evoluție Nissa se remarcă prin faptul că a păstrat în prim plan acele elemente de unicitate, care o diferențiază de celelalte branduri, că și-a păstrat autenticitatea și spiritul feminin și că a avut o imagine consecventă, în care consumatorii se pot încrede.