LeapZipBlog: kopastroja's blog: Fläktarna vet vad Cristiano Ronaldo verkligen behöver!

Fläktarna vet vad Cristiano Ronaldo verkligen behöver!

December 6, 2018 by kopastroja  

Den slutliga storskaliga prisutdelningen i fotboll 2018 slutade slutligen, den kroatiska mittfältaren Modric blev den 15: e spelaren för att skörda denna ära. Han bröt Meros 10 år av dominans för Golden Globe! Messi och Cristiano Ronaldo Golden Globe era kommer sluta på detta sätt, och Ronaldo kommer att sakna Golden Globe Award i årets rekordläge. Cristiano Ronaldo spelar rollen som åtföljande löpare, vilket gör fans som köper Billiga Fotbollströjor som inte kan räkna ut.

Efter att Cristiano Ronaldo gick med i Juventus, efter tre anpassningar, var han fortfarande den välbekanta presidenten. Han använde ett mål efter en annan för att uppdatera en med en rekord, och nekade det tidigare misslyckandet att följa truppkedjans försvarssystem. Att döda kvartettens kommentarer Zebra Juventus matchtröja-armén blev omedelbart Europeiska unionens segrande general, och Real Madrid, som ses mer som en grupp, var en röra! Den magiska flöjten kan inte ändra Real Madrids nedgång som sommaren ledde kroatiska civila till världscupfinalen. Dessutom är Real Madrids lag inte sämre än Kroatien, bara en C Ronaldo och Kovacic.

 

Trots att C Ronaldo fortfarande längtar efter Golden Globe Award, behöver han inte en utmärkelse för att bevisa sig. Endast poäng och hjälpa Juventus att vinna ära är det verkliga värdet. Oavsett resultatet av årets Golden Globe Awards, vet fansen vad Ronaldo verkligen behöver!