LeapZipBlog: tyrelwiegand's blog: Adidas nmd cs2 Sko

Adidas nmd cs2 Sko

December 7, 2018 by tyrelwiegand  
Climacool Adidas nmd cs2 Sko er blevet godkendt af den slags fodboldlegenden David Beckham, tennisstjernen Anna Kournikova og den olympiske svømmer Ian Thorpe.


Adidas adidas nmd r1 dame sort Climacools silhuet lavede et stort comeback sidste år med et moderne lavt design og monotone sorte, grønne, røde og hvide farver. Det er siden blevet behandlet til forskellige nuancer og højdepunkter, men det strømlinede look og teknologi forbliver det samme.


Begge adidas sko mænd tilbud sko færdiggøres med væsentlig branding i form af svejsede 3-striber og originale ClimaCool branding på tungen. Udbydes i Red Night og Core Black farveveje kulminererer udgivelsen som en slående kvindes tage på en sko, der skubber ClimaCool endnu længere ind i fremtiden end nogensinde før.


Først køb adidas climacool 1 udgivet i 2002 var dette den første performance træner, der blev designet fra bunden for at reducere opbygningen af ​​varme, med mesh overdel og ventileret sål enhed, der giver fremragende luftstrøm hele vejen rundt. Ikke strengt for funktion, midterbenet ribben chassis og luftåbninger giver et slående udseende, der er perfekt hjemme i streetwear scene i dag.

http://www.skonmd.com/