LeapZipBlog: qianshan zhan's blog: Shamet ei pelaa koripallon maailmancupissa

Shamet ei pelaa koripallon maailmancupissa

August 3, 2019 by qianshan zhan  

Kuten kaikki tiedämme, tämän vuoden koripallon maailmancup järjestetään Kiinassa. Tulee 32 maajoukkuetta. Se on suuri kunnia pelaajille, jotka pelaavat tässä turnauksessa. Yhdysvaltain joukkue on kuitenkin vaikeassa tilanteessa, koska monet suuret tähdet eivät halua osallistua tapahtumaan. Esimerkiksi Landry Shamet päätti jatkaa harjoittelua Los Angeles Clippers Pelipaita tänä kesänä.

Shamet paransi paljon viime kaudella. Kauden jälkeen hänet nimitettiin yhdeksi NBA: n parhaista aloittelijoista, minkä vuoksi maajoukkue kutsui hänet liittymään. Mutta hän kieltäytyi, koska Clippersillä on suurempi tavoite ensi kaudella: he haluavat voittaa NBA-mestaruuden. Lisäksi Anthony Davis, joka oli juuri käyttänyt Los Angeles Lakers Pelipaita sesongin ulkopuolella, kieltäytyi kutsumasta myös maajoukkuetta. Hän harjoittelee tällä hetkellä ahkerasti Lakersin kanssa ja haluaa vain keskittyä valmistautumiseen seuraavaan kauteen.

Joten tämän vuoden koripallon maailmancupissa Yhdysvaltain joukkue kohtaa suuren haasteen. On vaikea sanoa, että heillä on täysi luottamus voittaa lopullinen maailmanmestaruus.