LeapZipBlog: ja6m5vjz's blog: adidas samba rm blauw

adidas samba rm blauw

August 31, 2019 by ja6m5vjz  


adidas samba classic wit Reizen is een sport. Game aan. Deze samenwerking tussen adidas en lifestyle-merk Oyster Holdings presenteert de World Traveler's Cup, een wereldwijde reisuitdaging geïnspireerd door internationale sportevenementen. Deze Samba-schoenen zijn gemaakt van leer met een authentieke rubberen buitenzool. Op de hiel zit een detail van het Oyster-logo.

adidas samba og zwart Oyster Holdings staat bekend om het toevoegen van luxe aan de bescheiden sweatsuit-set en werkt samen met de Three Stripes for two-versies van de Samba OG, geïnspireerd door een fictieve reisuitdaging om alles te beëindigen: de World Traveler's Cup. Colorways zijn levendig met aanpassingen die het paar spaarzaam uitrusten en alle drie de colorways pleisteren - een helderblauw, nog helderder geel en gewaagd rood - met het kleine hardlooplogo van het merk langs de achterkant.

adidas samba og grijs Goudkleurige merknotities voegen een luxe toe waar het label allemaal bekend mee is, terwijl de klavertje van de tong tegen de grond in gaat in de update met een internationaal thema. Inlegzolen willen paspoortzegels voor nog een andere verbinding met het overkoepelende thema, waardoor een pakket zo passend wordt afgewerkt.

adidas samba rm blauw Een schoen die synoniem is met adidas, de Samba werd in 1950 gemaakt voor voetballers om op bevroren buitenvelden te trainen. Deze versie van de legendarische sneaker heeft een uitstraling die trouw is aan de Samba van weleer, met een volledig lederen bovenwerk, gekartelde 3-strepen en een rubberen buitenzool.

https://www.walkfootjoy.com/