LeapZipBlog: Kirsti Bjerka's blog: Adidas MC-X 1 Cipő bekapcsolása után

Adidas MC-X 1 Cipő bekapcsolása után

September 4, 2019 by Kirsti Bjerka  

A Roadhawk beruházásai olyan vékony Ortholite zokni, amely csökkenti a magas hőmérséklet-felépülést, még akkor is, ha a cipőn is nagyon jó ütéscsillapító élményt nyújt. A csúcs körül a legkedveltebb verziók az Asics cipők. Kipróbáltunk egy nagyon futónkban, valamint a nylon felsőrészen való előforduláson túl egy kicsit hátráltathatatlan légáteresztő képességgel, a házastársam és nulla sérelmeink vannak a második alatt .

A csúcsot varrni lehet a Strobel-hez, amely egy olyan réteggel rendelkezik, amely SpEVA poliuretánhabot tartalmaz, nem pedig a közös rostlemezt. Ez látható a talpbetét elvesztéséről, és további vezet egy újabb, egyenletesebb lábtapasztalathoz, és jó minőségű is, ami pontosan az, ami pontosan az ASICS-ra vonatkozó pénzügyi árnak kell lennie.

Az alábbi középtalp egy különleges eseményrétegből áll, amely a FlyteFoam-ot tartalmazza, amely a hátsó lábon néha felfelé halad. Ez a konkrét segédeszköz nemcsak a megjelenések további javítására szolgál, hanem bizonyos fokig kiegyenlíti a hátsó lábas Asics edzőcipőit, egyszerűen egy új tartási céllal.

Nagyon jónak találjuk, hogy a Dynaflyte és a Noosa FF használatával egyidejűleg egy FlyeFoam-ot használunk, és a teljes becslések szerint a Roadhawkban lévő közbenső véget ér az egyenértékű módon. aki a poliuretánhabot használja, hogy megkönnyítse az utat, és a csodálatos ragyogó rezgéscsillapító speciális helyszínen, amit lelkesedtem, még jobban fogok hatni erre.

Az alsó alsó része eléggé reprezentatív kopásálló ASICS AHAR széntartalmú szilikon. Azt hiszem, ez lehet egy bizonyos hely, ahol a személyes megtakarítások további egyértelművé válnak. A legfejlettebb futócipők valószínűleg kiválasztják a törött szilikonot, hogy enyhíthessék az Asics Mexico 66 SLIP-ON cipő láb élményét, azonban az ASICS úgy gondolta, hogy az AHAR-t a teljes dobogóra helyezte. Szakértelem az AHAR használatával lehet, hogy alapvetően golyóállónak kell lennie, gyakorlatilag gyakorlatilag nulla don-ot használva a Noosa FF-nek a gyakorlatilag 400 km-es utakon való Adidas MC-X 1 Cipő bekapcsolása után.

Valódi ügynökségi termék használatával az első gondolat minden bizonnyal könnyedén mindig tanácsot adna az ésszerű szabadság megszerzésére Asics Mexico 66 Paraty cipő a cipőben. Az ASICS jelentős foglalkoztatást tesz az alábbiakban: egyszerűen a stratégiailag szegmentálva a szilikon pajzsot a lábon keresztül, valamint a szilikonban lévő sikertelen béléssel együtt, miközben a cipőben a toespring használatát teszi lehetővé, és ezáltal lehetővé teszi, hogy a cipője könnyebben hajtsa végre a lábát. -ki.

Továbbá azt a benyomást keltették, hogy egyesítsenek egy kis mediális állandóságot a cipőben, egyszerűen hozzáadva egy olyan folytonos darabot, amely AHAR szilikonot tartalmazott a külső talp középső országhatáraiban, hogy elkerülje a kóros kiejtést.