LeapZipBlog: ux0h75fz's blog: nike air max2 light grijs

nike air max2 light grijs

October 8, 2019 by ux0h75fz  


nike schoenen kopen heren Sinds voor het eerst dit jaar voor het eerst retro-reting, is er geen twijfel dat de Nike Air Max2 Light een behoorlijk vruchtbare loop heeft gehad. Van een samenwerking met atmos tot een eindeloze hoeveelheid wilde in-line colorways, Nike heeft de retro-runner zeker zijn tijd in de kijker gegeven en nostalgie geboden aan oudere Swoosh-merkliefhebbers die in de buurt waren voor de oorspronkelijke lancering in 1994, naast het verzamelen van de aandacht van jongere sneakerfans vandaag.

nike schoenen wit met roze Deze herfst verwelkomen ze het lage silhouet terug in een gloednieuwe groenblauw en karmozijnrode make-over. Het opvallend gelaagde bovenwerk is geconstrueerd met een basis van zwart gaas en wordt geaccentueerd met blauwgroene overlays evenals karmozijnrode rode Swoosh-logo's en luchteenheden.

nike schoenen dames blauw Deze iteratie van de Nike Air Max2 Light heeft een witte onderlaag van mesh met nog meer wit op het leer rond de teen. Scherp contrast wordt gemaakt door het zwarte gaas op de teen, overlays, Swoosh-logo's, veters, hiel en rubberen zool. Een beetje rood is te zien aan de tongvoering.

nike air max2 light grijs Het meerlagige bovenwerk en het gebruik van verschillende materialen geeft de schoen een betere pop in tegenstelling tot een tonale colorway. Dit nieuwe paar volgt de contrasterende route, omdat het bovenwerk zwart en groenblauw op het bovenwerk combineert in materialen zoals mesh, leer en suede. Nog meer contrast wordt toegevoegd door de toevoeging van karmozijnrood op de lederen Swooshes, binnenste tong en de Air Max-eenheid op de hiel.

https://www.jdirunning.com/