LeapZipBlog: r884dgbw's blog: nike air vapormax 2019 utility

nike air vapormax 2019 utility

October 16, 2019 by r884dgbw  nike schoenen zwart wit De Nike Air VaporMax 2019 Utility zet trail-ready stijl in een schoen voor het besturen van de straten. Dit aanbieden van het silhouet komt aan in een Off Noir, Black, Cosmic Clay en Teal Nebula kleurenschema. Het bovenwerk beschermt je tegen de elementen, terwijl de lichtste, meest flexibele Air-demping tot nu toe een super veerkrachtig gevoel geeft dat rivalen die op lucht rennen.

nike schoenen dames roze Als een van de meer recentelijk onthulde modellen in de groeiende Vapormax-lijn van Nike, krijgt de Air Vapormax 2019 Utility eindelijk zijn eerste release beschikbaar voor het publiek. Met een neopreen interieur dat de enkel omarmt, toont het nieuwste Utility-aanbod donkere kleurcomposities met een tactisch zwart synthetisch bovenwerk geaccentueerd met blauwgroen blauwe Swooshes, gele tinten op de veters en hiel en tandvleesaccenten op de buitenzool.

nike schoenen blauw heren Hoewel ontworpen voor trail-ready inspanningen en ruwere klimaten, vertoont dit specifieke model affiniteit met de trends in tech-wear die de neiging hebben om in deze tijd van het jaar weer op te duiken, passend bij gelaagde looks die typisch voor kleding bij koud weer sieren.

nike air vapormax 2019 utility De Nike Air VaporMax 2019 Barely Gray is de nieuwste colorway op het nieuw geïntroduceerde silhouet. Het model heeft een zeer lichtgrijze tint voor het TPE-doordrenkte bovenwerk, en bevat ook contrasterende zwarte accenten via branding op de hiel en tong, terwijl metallic zilver wordt gebruikt voor de veterkooi. Eindelijk stolt een heldere VaporMax-zool met een iriserende glans het strakke ontwerp.

https://www.footstijl.com/