LeapZipBlog: Kirsti Bjerka's blog: En anden forbedring for at hjælpe Nike

En anden forbedring for at hjælpe Nike

October 18, 2019 by Kirsti Bjerka  

Med de uindviede er Nike's betydelige antal tryk generelt lidt vanskelige. Vedtagelse af udsagnet forbundet med Nike Fresh air Optimum 720 sko og Reebok sko tilbud støvler adskillige helt nye konceptdrevne franchiser, de fleste af os ser på de primære silhuetter næsten hver, som ofte giver dig en god mulighed forbundet med ting, som du ved om at forvente fremadgående bevægelse. I øjeblikket arbejder vi på den revolutionerende Nike Vapormax på den grænsepressende D / MS / X-linje, der kan debutere Adidas sko og støvler til rådighed i fremtiden denne feriesæson.

Denne Nike Frisk luft Zoom linse Oprettelse sko og støvler til lave omkostninger Nike sko og støvler Nike Frisk luft Vapormax D / MS / X giver en udendørs helt ny udførelse af dette på dette tidspunkt flere år gamle silhuet. Denne struktur vil starte, der har et enkelt stykke finmasket grundlæggende clleular lag, hvilket er egnet ved hjælp af karakteristiske overlejringer. Husholdningslæder tilføjelser er normalt inkluderet i denne sidevægge og holder denne snøringsproces i skak, trykt på grund af husstandens lædersprog, der låser deres fod eller så konstant på plads. Denne skive i denne silhuet er normalt omfattende foran dette ben, og låser denne forbruger ved hjælp af et par velcrobindere med ofte område.

Nike 's mest aktuelle forbedring mod helt nyt D / MS / X-brand, dette Vapormax, er normalt udnævnt til at hjælpe med debut nogle gange med september 2019, ikke desto mindre er det ikke nogen unik tidsramme, der lige er ved at gå ud. Der har heller ikke været nogen salgspris rapporteret med den mest aktuelle Vapormax teknologi, ikke desto mindre kan det være nogen tid fra teknologiens køretøjer Model syvogtredive Decon SF sko og støvler $ 160 + sortiment, ud over introduktion af både lige Nike og vælge butikker. Se på offentlige ældre Goose Francy-sko og -støvler-grafik nedenunder for bare et overlegen glimt, ud over at holde øje med for at hjælpe JustFreshKicks beregnet til langt mere Nike D / MS / X Adidas sko og støvler webshop med at https://www.konnybutik.com/ generere meddelelse.

En anden forbedring for at hjælpe Nike 's Windbreaker fik Fila Beam Tracer sko og støvler valg tilsyneladende bare tilføjet. Se på Nike Fresh air VaporMax 2019 Windbreakers, som simpelthen bare udviklede sig til let tilgængelig.

Denne linje ser ud til at være ved at se, at helt nye silhuetter ser efter Nike Frisk luft Optimal syvogtyve sko og støvler udfører denne windjakke, der blev spurgt om emne. Past Asics Gel-Sokat Infinity sko og støvler i hele ugen opdagede de fleste af os ilt Max2 Letvægt, i morges opdagede de fleste af os ilt Optimum 97, på dette tidspunkt ser det ud til, at oxygen VaporMax 2019 ser ud til at tage del i og finde ligeledes tilgængelig.