LeapZipBlog: woogn's blog: Nike Air Max 1 Goedkoop

Nike Air Max 1 Goedkoop

October 19, 2019 by woogn  

Hoewel de inspiratie achter deze Nike-schoenen onmiddellijk te interpreteren is, komt de meest directe oproep tot het werk van Tinker aan de hiel van de juiste schoen, waar de standaard Nike Air-branding wordt verwisseld voor de handtekening van de ontwerper en een 9/23/86 merk , een mogelijke knipoog naar de datum waarop de definitieve schets werd gemaakt vóór de oorspronkelijke release in 1987. Kopen Nike Air Max 1 Het uiterlijk wordt vervolledigd door een zwarte tussenzool met meer witte aftekeningen en een ijzige blauwe doorzichtige buitenzool.Van ontwerp tot ontwerp, de rijke geschiedenis van de Nike Air Max 1 Verkoop komt aan op een volledig, intiem display hoewel het "Sketch To Shelf" -pakket, dat de OG in een vorm van barebones schildert en verwant is aan de Tinker Hatfield-mock-up tijdens het taggen langs een paar zonder kleur en versierd met markeringen van exacte specificatie. De laatste is aantoonbaar eenvoudiger omdat de kleurblokkering nul is en de accenten minimaal zijn, alleen de voorkeur geven aan de stippellijnen, denotatieve typografische hits en contraststiksels in donkerzwart. Gemakkelijk de ster van de show, het wit en rood van de iconische colorway trekt zich letterlijk letterlijk langs zichzelf, met gehaast vullen langs alle panelen met als thema toewijding.

Hoewel het algemene ontwerpethos erg lijkt op de Nike Air Max 1 Goedkoop schema in het wit - omdat de schoenen tenslotte hetzelfde verhaal vertellen - komen de belangrijkste verschillen op de achterste helft aan. Pinstripe-detaillering voegt textuur toe aan elke kraag, en de juiste schoen ruilt de normale hit van Nike Air ten gunste van de handtekening van Tinker en de datum waarop zijn ontwerpschets werd getekend: 23 juli 1986. De look wordt vervolledigd met een 'Sample, Property Of Nike, Not For Resale ”tekstafbeelding op de inlegzool en een doorzichtige buitenzool.

Op 1 juli plande Nike de release van een redelijk standaard Nike Air Max 1 Schoenen release als eerbetoon aan de komende Independence Day-vakantie. De schoenen waren versierd in rood, wit en blauw met een aangepast tonglogo en een geborduurde vlag op de hiel - een vlag die al in 1777 in gebruik was. De dertien sterren, op een cirkelvormige manier gerangschikt, vertegenwoordigden de oorspronkelijke dertien kolonies en wordt al lang beschouwd als een symbool van patriottisme.

Nike heeft het gordijn achter het proces van Tinker Hatfield achter een van zijn meest legendarische producten teruggetrokken met hun onlangs onthulde Nike Air Max 1 Heren/Dames en "Sketch", en nu is de eerste verschenen in een nieuwe zwarte iteratie. De donkere basis van de schoen wordt geaccentueerd met witte lijnen om het met de hand getekende karakter te benadrukken, terwijl Tinkers ontwerpnotities, materiaalinstructies en afmetingen over het bovenwerk verspreid lijken, variërend van "Voeg U-keel toe" op de toebox tot "Zijaanzicht" en "Medial View" aan het kwart van elke kant.

www.apparentshoe.com