LeapZipBlog: woogn's blog: Kopen Nike Air Max 98

Kopen Nike Air Max 98

October 19, 2019 by woogn  

Een van de meest populaire kleur / patrooncombinaties komt terug op een van de meest begeerde retro Nike-schoenen van het jaar. De Nike Air Max 98 Goedkoop is klaar voor nog een krachtige druppel terwijl het beroemde "Digi Floral" -patroon boven een olijfgroen met militair thema zijn weg vindt naar deze populaire heruitgave. Hoewel dit paar geen echte camouflageprint heeft zoals die van Janoskis uit 2013, heeft het wel de korrelige bloemen en een volledige Air-eenheid in een pittige roze tint.Nike Sportswear blijft de verjaardag van de Kopen Nike Air Max 98 vieren met een gloednieuw AOP-pakket (All Over Print). Het pakket bevat twee aanbiedingen met fractale en camouflage prints. Een komt gekleed in Wit / Team Oranje-Zwart en de andere in een "Camo" Khaki / Team Oranje-Medium Olijf tint. Beide zijn gemarkeerd met Nike Swoosh-logo's van Team Orange in geel. Een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool completeren het ontwerp.

De viering van de Nike Air Max 98 Lage Prijs gaat door, en nu komt het silhouet binnenkort uit in een "Solar Red" colorway voor de dames. Gekleed in een wit, zonnerood, stof en reflect zilver kleurenschema. De retro runner heeft een bovenwerk in wit en zwart met levendige Solar Red-accenten. Het ontwerp wordt afgewerkt met een reflecterende zilveren afwerking, een Air Max-unit over de gehele lengte in een rode en zwarte rubberen buitenzool.

Nike voegt nog een exclusief exemplaar toe voor hun gevierde Nike Air Max 98 Schoenen silhouet dat gekleed is in een "Triple Rose" kleurtoon. Deze Nike Air Max 98 combineert een mix van Barley Rose, Elemental Rose en Particle Rose-tinten over het gehele bovenwerk. Een schone witte tussenzool, Pink Air Max-eenheid en zwarte rubberen buitenzool completeren het ontwerp.

Voor het 20-jarig bestaan ​​van het silhouet komt de Nike Air Max 98 Dames/Heren binnenkort voor de warmere maanden in een zomervriendelijke colorway. Gekleed in een wit, zwart, racerblauw en Volt kleurenschema. Deze Nike Air Max 98 heeft een wit bovenwerk gecombineerd met zwarte details. De schoen wordt benadrukt door blauwe en Volt accenten.

www.goodsnkr.com