LeapZipBlog: abelwans's blog: Slik oppdager du et skjult kamera på et bad

Slik oppdager du et skjult kamera på et bad

November 2, 2019 by abelwans  

WEST PALM BEACH, Fla. (CBS12) - Sikkerhetseksperter sier at når kameraene blir mindre, er det fortsatt risiko for at skjulte kameraer plasseres på steder som bad, hotellrom og andre offentlige rom.

spionkamera

Advarslene kommer da den mistenkte i etterforskningen av video-voyeurism ved St. Mary's Medical Center plantet skjulte kameraer på tre medisinske fasiliteter og hadde mer enn en million bilder på telefonen hans.

Rudelmiro Santizo Perez, 41, fra Riviera Beach, er varetektsfengslet i Houston. Politiet opplyser at Homeland Security-agenter arresterte ham mandag da han prøvde å flykte fra landet til Guatemala.

"Hvis du ikke ønsker å bli offer, må du være oppmerksom på hva som skjer rundt deg, og hvis du er i tvil, sjekk det ut," sier Tim Miller, en tidligere agent for Secret Service og president og grunnlegger av Lionheart International Services Group, et sikkerhetsfirma .

På offentlige bad anbefaler Miller å se opp for ting som virker malplassert. Kameraer kan plasseres i gjennomsnittlige gjenstander, som luftfriskere eller på vanskelig tilgjengelige steder, for eksempel under vasker eller i luftelufter.

"Start opp og [se] ned. Jeg ser alltid på ventiler og takarmaturer for å tro at det er noe uvanlig, "sa han. "Ikke nøl med å ta på ting også, bare for å se. spionkamera er veldig lett skjult, men de blir også veldig enkelt identifisert hvis du leter. "

Online, bevegelsesaktiverte kameraer gjemt i detaljhandelen av telefonladere for omtrent $ 180. Bla nedover, så kan du kjøpe gjør-det-selv-enheter for å oppdage skjulte kameraer. Et selskap selger en enhet som sender ut røde strobelys som de sier som identifiserer kameralinser.

spionkamera

"Det er alle slags måter å skjule kameraer, vi kaller dem kulehullskameraer," sa Miller.

Miller la til at noen av kameraene eksternt kan laste opp opptakene sine, men mange som er funnet av rettshåndhevelse krever at den som plantet det, skal returnere for å samle opptakene.