LeapZipBlog: o0t061pj's blog: adidas superstar 80s primeknit

adidas superstar 80s primeknit

November 18, 2019 by o0t061pj  


adidas schoenen dames roze Oorspronkelijk uitgebracht in de jaren '70 als B-ball's eerste volledig lederen lage top, schittert de gevierde sneaker nu helder als een streetwear-ster, direct herkenbaar aan zijn geribbelde rubberen shell-teen. Deze herenschoenen bieden een slanke, minimalistische versie van de iconische ontwerp. Het luxe bovenwerk van volnerfleer pronkt met retro-nostalgie met authentieke archiefkleuren. Voor een frisse toets worden traditionele 3-strepen vervangen door dunne, kettinggestikte lijnen.

adidas schoenen zwart wit De Superstar was de eerste aan het einde van 1969 en was de eerste lage basketbalsneaker met alle leren bovenwerk en de beschermende rubberen shell-teen, die de schoen het iconische imago geeft. De schoen trok snel de aandacht van pro-balspelers en na een paar seizoenen wiegde meer dan driekwart van de NBA de Shell Toe.

adidas schoenen heren blauw Snel vooruit 14 jaar en de Superstar is ingebed in de populaire cultuur door de goedkeuring van het in New York gevestigde rap trio RUN-DMC die een hit had genaamd ‘My Adidas’ waarin ze hun bewondering voor dit tijdloze silhouet uitroepen. De groep zou uiteindelijk een goedkeuringsovereenkomst met Adidas ondertekenen en zijn voor altijd gemaaid met de Superstar.

adidas superstar 80s primeknit Generatie na generatie leeft de adidas Originals Superstar als een stijlicoon. De eerste Superstar debuteerde in 1969 als basketbalschoen, maar werd al snel een statement-kick voor de straten. De Superstar van vandaag is een perfecte weergave van de iconische stijl waar iedereen van houdt. Het heeft een glad bovenwerk van leer en textiel voor extra duurzaamheid en is afgewerkt met de iconische 3-Stripes voor stijl en shell-teen voor bescherming.

https://www.zwartstyle.com/