LeapZipBlog: abelwans's blog: Bästa inomhus spionkameror

Bästa inomhus spionkameror

November 25, 2019 by abelwans  

Bästa inomhus spionkameror

Spy cams hjälper till att ge sinnesfrid, men vad händer när någon upptäcker enheten?

Du kommer antagligen att behöva förbereda dig för ett besvärligt möte.

Tyvärr är det inte alltid lätt att dölja en kamera inomhus.

Om du vill hålla kameran dold, leta efter spionkameror som är förklädda som vardagliga föremål.

Du kan enkelt gömma kameran i ett öppet område utan att det upptäcks. Människor antar bara att det är en annan typisk hushållselektronik.

Så vilken kamera ska du få?

För att rädda dig från att behöva titta på dussintals alternativ har jag minskat din sökning efter den bästa inomhus spionkamera .

Låt oss jämföra dessa spionkameror.

Spy Camera Bluetooth-högtalare - bäst för att se ett stort utrymme

Diskret, kompakt och funktionell beskriver perfekt denna spionkamera från WNAT. Den fungerande Bluetooth-högtalaren har en odetekterbar HD-kamera för fjärrövervakning inomhus.

Lyssna på musik

De fungerande högtalarna ansluter trådlöst till Bluetooth-aktiverade enheter så att du eller gäster kan lyssna på musik. Oavsiktliga individer kan till och med använda högtalarna utan att upptäcka kameran.

Med det inbyggda batteriet har du också möjligheten att ställa in det trådlöst. På en full laddning får du en respektabel fem till sex timmars användning.

Panorera till vänster eller höger

Om du har ett stort rum erbjuder denna kamera en av de bästa lösningarna för att få en bättre bild. I stället för ett smalt synfält låter PTZ-linsen dig fjärrpanera till vänster eller höger.

Genom Android- eller iOS-mobilappen kan du rotera kameran 180 grader. Detta låter dig ställa den bort från väggen och ändå se allt.

Fjärrövervakning

WNAT har fjärrövervakning med en enkel WIFI-konfiguration som du kan ställa in inom några minuter. När du är orolig för dina barn eller husdjur ansluter du bara till kameran via mobilappen.

För användning i hemsäkerheten kan du också lita på rörelsedetektorn. Ställ in den för att spela in video och skicka omedelbar avisering när den upptäcker rörelse.

Pros

Spelar tydliga, vassa 1080P-video 
Stöder 128 GB microSD-kort 
Välj 3 till 20 minuters videoklipp 
Live videoflöde inkluderar ljud 
Erbjuder loopinspelning och inspelning av tidsinställningar

Nackdelar

Har inte nattvision 
Kan tappa WIFI-signal när batteridrift

Spy Camera Charger - Bäst för snabb installation

spionkamera

Med laddaren Spy Cam får du en USB-laddare och en bättre bild av rummet jämfört med andra plug-and-record spionkameror.

Mini-funktionell USB-laddare

Spy-kameror som denna ger alltid den bästa lösningen för att dölja en kamera i vanligt syn, eftersom det ser ut som en vanlig USB-väggladdare. Det fungerar till och med som en också. Ladda din elektronik medan du tar 1080P HD-video.

Kameran inkluderar inte WIFI, men den ger den enklaste installationen. Du sätter bara in ett microSD-kort, ansluter det till ett uttag och väntar på att rörelsen utlöser rörelsedetektorn.

Se mer av rummet

Till skillnad från andra USB-kameraladdare får du en fullständig bild av rummet. De flesta andra alternativ ger ett 45-graders vertikalt fält, medan MyEagleEyes-kameran ger dig en 90-graders vy.

Du kan också spela in skarp video på natten. Tack vare kvalitetsnattvisionen och linsen filmer kameran kristallklar video istället för mörka suddigheter.

Avancerad rörelsedetektion

Medan de flesta spionkameror har rörelsedetektering kan denna USB-kameraladdare upptäcka de minsta rörelserna. Njut av trygghet när du vet att din kamera är redo att spela in när som helst.

Så snart kameran upptäcker rörelser börjar den spela in 1080P-video till ett microSD-kort för senare uppspelning. Det erbjuder också stöd för 32 GB microSD-kort.

Så snart kameran upptäcker rörelser börjar den spela in 1080P-video till ett microSD-kort för senare uppspelning. Det erbjuder också stöd för 32 GB microSD-kort.

Pros

Loop-inspelning för 24/7 skydd 
Fullt funktionell USB-väggladdare 
Nattvision med klar video i inställningar med svagt ljus 
Inga ledningar eller komplicerad installationsprocess

Nackdelar

Inkluderar inte WIFI-anslutning för live-feed 
Spelar inte in ljud

Spy Camera Photo Frame - Bäst för trådlös övervakning

Facamword producerar några av de bästa spionkamerorna för inomhusbruk, känd för att gömma kameror i vanliga föremål. Med det här alternativet kan du enkelt lägga till en vacker digital fotoram till ditt hem och hålla ett öga på saker.

Inga kablar och kraftfullt batteri

Till skillnad från vissa trådlösa spionkameror gör det möjligt för den här enheten att ställa in den utan att behöva ett eluttag eller en elbank. Det innehåller ett internt batteri med stor kapacitet som levererar 4000 mAh.

När den är fulladdad kan kameran fortsätta spela in i sex till sju timmar.

Att ställa in WIFI-anslutningen är också okomplicerad, vilket eliminerar det vanliga krångel som följer med att använda en spionkam.

Skydd och sinnesfrid

Fotoramkonstruktionen gör att kameran nästan helt kan upptäckas, så att du kan gömma dig helt enkelt. Ställ den på en hylla eller mantel för att få en fullständig bild av rummet och du kommer aldrig att missa någonting.

Som en WIFI-aktiverad enhet kan du också fjärrkontrollera ditt hem. Använd bara mobilappen för att ansluta till kameran och starta live feed.

Rörelsedetektion och nattvision

Istället för att använda live-videoströmmen kan du vänta på att få ett omedelbart meddelande från rörelsesdetektorn. Välj mellan 10 och 60 sekunders videoklipp för när rörelsedetektorn aktiveras.

Pros

Levereras med 12-månadersgaranti Spelar in 
ljud och video tillsammans 
Kraftfull WIFI-antenn med 32-fots intervall 
Stöder iOS, Android, Windows PC och Mac Book 
Stöder 128 GB microSD-kort

Nackdelar

Sparar video som AVI istället för MP4 eller MKV 
Lite begränsad 110-graders visningsvinkel

Du kanske gillar:

Se mer Bästa bathroom hidden camera

spionkamera