LeapZipBlog: t3eyta0p's blog: nike air max 97 winter utility

nike air max 97 winter utility

December 11, 2019 by t3eyta0p  


nike air max schoenen wit Met verschillende memorabele samenwerkingen die al in het verschiet liggen, is China's CLOT een krachtige speler in de wereld van de straatcultuur, en nu verbinden ze zich opnieuw met Nike om een ​​gloednieuwe hybride te creëren: de Nike Air Max 97 Haven. De schoen heeft een buitenzool, dempingseenheid en tussenzool van de Air Max 97, een van de meest populaire silhouetten in de Air Max-lijn van het Swoosh-merk. Bovenop schakelt het ontwerp echter van mainstream-favoriet naar cult-klassieker door een aangepaste versie van de bovenkant van de Zoom Haven te gebruiken, een op training gerichte sneaker die in 1999 werd uitgebracht als onderdeel van Nike's Alpha Project.

nike schoenen dames blauw Terwijl de oorspronkelijke Haven koos voor een coconachtige gegoten schaalconstructie, biedt de 97 Haven een meer casual look met zijn meshbasis, overlays van leer / suede en zigzaggende stoffen strepen die verdubbelen als oogjes. Ten slotte wordt branding tot een minimum beperkt, met niets meer dan een klein ingeslagen logo op de tong en een CLOT-hit op de eerder genoemde Air Max-eenheid.

nike schoenen heren grijs Na de onthulling van zijn "Just Do it" -pakket, heeft Nike zijn Air Max 97 opnieuw bijgewerkt en het silhouet gekleurd met slanke "Thunder Grey / Electric Green" highlights. De sneakers hebben een 'Utility'-iteratie, waarbij de oorspronkelijke vorm opnieuw wordt ontworpen met een reeks synthetische en retroreflecterende stoffen. De sneakers worden gedomineerd door grijstinten rond de bovenste gebieden, in contrast met felgroene accenten rond de onderste helft.

nike air max 97 winter utility Beginnend bovenaan is het logo van Nike gestempeld in wit, boven ronde veters en 3M-strips die de tong bedekken. Passend bij het treklipje aan de voorkant, wordt de hiel geleverd met een ripstop van het merk geëtst met de woorden "DUURZAME TRACTIEZICHT". De zijwanden lopen helemaal van voren naar achteren en zijn geaccentueerd met reflecterende strepen boven een dunne groene streep. Daaronder strekken donkergrijze lederen spatborden zich uit over de voorste neus en hielkap, terwijl een groene mini-Swoosh aan de zijkanten is geplaatst.

https://www.schoenentoday.com/