LeapZipBlog: yiyuu4tp's blog: adidas y-3 zx torsion wit

adidas y-3 zx torsion wit

December 14, 2019 by yiyuu4tp  adidas schoenen zwart heren Y-3 heeft zijn magie gewerkt aan adidas ‘FYW S-97, door doordachte details en premium materialen toe te voegen om de nieuwe Y-3 FW S-97 te creëren. Hoewel het vergelijkbaar is met de iteratie van adidas Originals waar het zijn nom de guerre uit haalt, wordt de kenmerkende esthetiek van ontwerper Yohji Yamamoto hier volledig weergegeven, wat zorgt voor een verhoogde stijl.

adidas schoenen kopen online Het bovenwerk is bijna gedeconstrueerd in de natuur, met een dunne zwarte meshbasis met uitgesneden zwarte lederen overlays die de voorvoet kruipen voordat ze met de veters worden verbonden. Als je goed kijkt, zie je ook Yamamoto's handtekening geborduurd in tonale zwarte draad aan de zijkant. Nog een lederen patch siert de hiel en een badge van suède tong gestempeld met een Y-3-logo draagt ​​verder bij aan de stijl.

adidas schoenen dames rood Adidas Y-3 heeft, ondanks het nauwelijks veranderen van de naamgenoot van het model, bijna constant nieuwe updates inluidend voor hun kijk op de Runner 4D, waarbij de innovatieve zooleenheid naar voren en naar voren werd gewisseld over wat in wezen het middelpunt is tussen de technische en de retro- geïnspireerd. Hoewel zeker niet van hetzelfde futuristische ras als hun Qasa van jaren terug, de nieuwste silhouetambachten zeker met de komende jaren in gedachten, omdat de bulkpanelen in een stijl ver van de hoofdlijn verwijderd zijn. De onderkant zelf is echter nog steeds stuk voor stuk hetzelfde als die van de vorige releases van het Consortium, met het typische felgroene in tegenstelling tot het volledig zwarte bovenwerk van de bovenste helft.

adidas y-3 zx torsion wit De adidas Y-3 Kaiwa wordt geïntroduceerd in een frisse geheel witte uitvoering, net op tijd voor de warme maanden die voor ons liggen. De premium runner ontworpen door Yohji Yamamoto is gemaakt van premium lederen bovenwerk dat gedetailleerd is met harige suède accenten op de hiel. Het ontwerp van het model wordt ook gezien met zijn kenmerkende overdreven tong die wordt aangevuld door een dikke middenzool van schuim die over de buitenzool steekt. Ten slotte maakt het contrasterende zwarte Y-3-logo op de hiellipjes het stijlvolle model compleet.

https://www.onlineselfs.com/