LeapZipBlog: ddduayed's blog: nike blazer mid 77 vintage

nike blazer mid 77 vintage

January 15, 2020 by ddduayed  nike schoenen heren groen Nu groen denken steeds belangrijker wordt met de voorbijgaande dagen, hebben de vele aanstaande initiatieven van Nike een sfeer van bewuste consumptie aangenomen en een stap terug gedaan om processen te creëren die duurzaam zijn, maar zonder compromissen qua stijl. Als een van de eersten die hun 'Plant Color Collection' leiden, bewapenen deze twee Blazer Lows zichzelf in heldere, Pasen-waardige tonen, met zwaar subtiele onvolkomenheden in de kleurstof die een dieper karakter toevoegen aan hun methode van creatie.

nike schoenen wit zwart De eerste, een meer verzadigde roze tint, voegt in zijn plantaardige kleuren bovenop elk canvasaccent toe met gebruinde hits en getextureerde voering die dimensie toevoegt door contrasterende materialen. Subtiele spikkels samen met de bovengenoemde detaillering verbinden met de bijbehorende set, hoewel de meer natuurlijke tooling het achterlaat als een zwaar veelzijdig alternatief.

nike schoenen dames 2020 Wat een jaar is het geweest voor Nike's Blazer Mid. Na zijn 2019 opmerkelijke samenwerkingen met Cactus Plant Flea Market en sacai, tot zijn meer in-line releases die blijven aanvullen en direct uitverkocht zijn, is het veilig om te zeggen dat het silhouet zich stevig heeft gecementeerd als een van Nike's belangrijkste levensstijlbenodigdheden op dit moment op de markt. Verschillende decoraties komen nog steeds naar voren in de ’77-klassieker, waaronder die van suède verzinsels die dient als de constructieve focus van deze komende variatie.

nike blazer mid 77 vintage Eerder dit jaar werd een veelkleurige weergave vrijgegeven voor het publiek met een "Natuurgroene" kleur langs de panelen langs de keel. En voor dit volgende aanbod lijkt het erop dat de mensen van het ontwerpteam van Swoosh dezelfde tint hebben getrokken voor een veel genereuzere toepassing. Deze essentie van tropische levendigheid wordt doorsneden met neutrale grijze logo's, evenals kleine hints van sinaasappel bovenop de tong die deze Blazers bijna een Miami Dolphins-karakter geven.

https://www.schoenentoday.com/