LeapZipBlog: qianshan zhan

qianshan zhan's blog

41 blogs

Seth Curry odottaa pelaavansa veljeään uudelleen

September 20, 2019 by qianshan zhan  

Seth Currylle viimeisen kauden erikoisinta oli Portland Trail Blazers Pelipaita käyttäminen veli Stephen Currya vastaan ​​Länsi-konferenssin finaalissa. Kaksi veljeä esiintyivät Länsi-konferenssin finaalissa samanaikaisesti, mikä oli erittäin mielekäs hetki heille ja heidän perheilleen.

Äskettäisessä haastattelussa Seth sanoi: "Oli surrealistista pelata veljeämme Länsi-konferenssin finaalissa. Ja se oli hauskaa, kuten kun olimme lapsia ja harjoittelimme takapihan koripallokenttällä. Toivon voivani maistaa tunteen uudelleen ensi kaudella. ." Vuonna offseason, hän jätti Blazers ja käytti Dallas Mavericks pelipaita. Tämä on hänelle uusi alku ja hänen on sovittava uuteen joukkueeseen. Jos hän pääsee taas Länsi-konferenssin finaaliin ja lyö veljensä, hän saa enemmän tunnustusta.

Mutta hänen veljensä on yksi parhaista ampumapisteen vartijoista NBA: ssa. Muilla joukkueilla on ollut vaikea valvoa häntä viime vuosina. Joten hänen ylittäminen ei ole hänelle helppoa. Hänen on jatkettava kykynsä parantamista.

Bradley Bealin pitäisi liittyä Clippersiin

September 15, 2019 by qianshan zhan  

Me kaikki tiedämme, että Washington Wizardsin ylimmät tähdet ovat Bradley Beal ja John Wall, mutta näiden kahden pelaajan välillä ei ole kemiaa. Ja velhot eivät ole menestyneet hyvin viimeisinä vuodenaikoina. Niin monet asiantuntijat luulevat Bealin poistuvan joukkueesta, ja he suosittelevat häntä käyttämään Los Angeles Clippers Pelipaita.

Koska Clippersiä pidetään suosikkina voittaa ensi kaudella. Bealin itsensä mukaan hän haluaa pelata mestaruudessa ensi kaudella. Ja on selvää, että Velhot eivät aio päästä sinne milloin tahansa pian. Joten hän ehdottomasti lähtee lopulta. Clippers puolestaan on kiinnostunut allekirjoittamaan hänet. Mutta joukkue, joka haluaa hänet, ei ole vain Clippers, vaan myös Heat. Jos hän on halukas käyttämään Miami Heat Pelipaita, Heat on erittäin iloinen.

Kuumuuden toiveet todennäköisesti kuitenkin katoavat. Koska heidän nykyinen joukkue ei ole kovin vahva. He eivät edes päässeet pudotuspeleihin viime kaudella. Joten mielestäni Bradley Billin pitäisi liittyä Clippersiin.

Jamesin ja Davisin yhdistelmää kannattaa odottaa

September 12, 2019 by qianshan zhan  

Pelaajien suurin toive on saada joukkuetovereidensa tuki. Joten kun Lakers allekirjoitti Anthony Davisin, joka on yksi NBA: n parhaista keskuksista, sesongin ulkopuolella, LeBron James pyysi heti valmentajaaan tekemään Davisista tärkein hyökkääjä. Hän jopa luopui nro 23 Los Angeles Lakers Pelipaita ​​Davisille.

Kuten yksi NBA: n tunnetuimmista tähdistä Lebron James Pelipaita on jo kauan ollut hänen faniensa arvostama. Niin Davisia liikutti nöyryys. Jossain vaiheessa, jos Davis haluaa olla tyytyväinen Lakersiin, hänen täytyy olla James hänen puolellaan. Koska James on epäilemättä vaikutusvaltaisin henkilö Lakersissa. Toisaalta syy siihen, miksi James pitää Davisia niin tärkeänä, on, että hän haluaa voittaa kunniaa ensi kaudella.

Edellisessä uransa aikana James oli yleensä rikoksen aloittaja. Vaikka hän menestyi hyvin, hänellä oli vain vähän voimaa, joten hän halusi jakaa loukkaavat vastuunsa Davisin kanssa. Ja näiden kahden parhaan pelaajan yhdistelmää kannattaa odottaa.

Wade ei ole luopunut rakkaudestaan koripalloon

September 10, 2019 by qianshan zhan  

Jotkut pelaajat eivät enää ole NBA: ssa, mutta fanit ovat edelleen huolissaan hänen asemastaan ​​ja olinpaikastaan. Ja Dwyane kahlaaja on sellainen pelaaja. Ennen viimeisen runkosarjan päättymistä hän riisui Dwyane Wade Pelipaita ja jäi eläkkeelle. Siitä lähtien hän on nauttinut eläkkeelle siirtymisen jälkeisestä elämästään, ja me voimme usein nähdä hänen jakamansa onnelliset hetket twitter-tilillään.

Hän ei ole kuitenkaan luopunut rakkaudestaan ​​koripallosta, koska hän ei ole lopettanut harjoittelua. Ja hänen mukaansa hän työskentelee Lebron Jamesin kanssa Staplesin keskustassa uuden kauden alussa. Joten hänen toimintansa antoivat faneilleen ruusuisen kuvan mahdollisesta paluusta. Ja se on jännittävä näky, jos hän käyttää seuraavaa kautta samaa Los Angeles Lakers Pelipaita kuin James.

Mutta totuus on, onko hän päättänyt palata vai ei, meidän kaikkien pitäisi toivottaa hänelle hyvää. Hän on maksanut koko nuoruutensa koripallosta, joten hänellä on oikeus päättää loppuelämästään. Ja mielestäni hänen on nyt oltava erittäin onnellinen, koska hän on saanut kaikki haluamansa kunnianosoitukset urallaan.

Derrick rose ei palvo Michael Jordania

September 7, 2019 by qianshan zhan  

Koripalloissa Michael Jordan on monien urheilijoiden idoli, koska hänen saavutuksensa NBA: ssa on niin suuri, ettei kukaan voi ylittää sitä toistaiseksi. Äskettäisessä puheohjelmassa Derrick Rose sanoi kuitenkin, että hän ei ihaile häntä, vaikka he molemmat käyttivätkin Chicago Bulls Pelipaita.

Me kaikki tiedämme, että härät ovat Chicagon ylpeys, ja Ross syntyi juuri Chicagossa. Mutta Englewoodin naapurustossa, jossa hän varttui, oli niin vaarallinen, että edes kun Jordan johti Bullit NBA-mestaruuteen vuonna 1998, hän ei uskaltanut mennä juhlimaan. Siksi hän ei voi ihailla Jordania, mutta rakastaa koripalloa omalla tavallaan. Hänen Minnesota Timberwolves Pelipaita antoi meille paljon hienoja hetkiä viime kaudella.

Siirryttyään NBA: han vuonna 2008, Rose on kokenut monia ylä- ja alamäkiä. Veteraani ei ollut aloittelija, mutta hän teki 50 pistettä yhdessä ottelussa viime kaudella. Jokainen oli liikuttunut hänen asenteestaan koskaan luopua. Joten hän on itse ihailtava pelaaja.

Miksi Bucks allekirjoitti Thanasis Antetokounmpon?

September 4, 2019 by qianshan zhan  

Muutama vuosi sitten Bucks ei ollut hieno joukkue. Mutta sen jälkeen kun Giannis Antetokounmpo käytti Milwaukee Bucks Pelipaita, he saivat suuren potkun. Hänestä on tullut joukkueen ehdoton ydin viidessä vuodessa, ja hänen superpisteytymiskykynsä on vakava uhka muille joukkueille. Viime kaudella hän johti joukkueen ensimmäisen sijaan runkosarjassa.

Joten Bucksin johtajat ottivat hänet vakavasti, minkä vuoksi he allekirjoittivat Thanasis Antetokounmpon heinäkuussa: he halusivat pitää hänet. Itse asiassa heinäkuussa he allekirjoittivat paitsi Thanasis, myös Robin Lopez. Robin on hieno keskus, joka käytti Chicago Bulls Pelipaita viime kaudella. Vaikka Thanasis ei ole yhtä kykenevä kuin Robin, hän on Giannisin veli. Kun Giannis ja hänen veljensä molemmat pelaavat taalaa, Giannis tuntee olevansa sidoksissa joukkueeseen.

Joten Bucksilla ei ole mitään menetettävää allekirjoittamalla Thanasis kahdeksi vuodeksi ja 3 miljoonaa dollaria. Jos Giannis pysyy dollarin kanssa riittävän kauan, he saavat enemmän. Siksi he tekivät viisaan päätöksen.

Los Angeles City Derby ansaitsee odottamisen

August 31, 2019 by qianshan zhan  

Los Angeles Clippers teki pudotuspelejä viime kaudella ilman All-Star-pelaajia, minkä vuoksi FMVP: n Kawhi Leonard liittyi joukkueeseen. Kun Leonard riisui Toronto Raptors Pelipaita ja liittyi Clippersiin kesällä, kaikki olivat järkyttyneitä päätöksestään.

Samaan aikaan toinen Los Angeles -joukkue, Los Angeles Lakers, sai myös vauhtia muuttokaudella. Koska Anthony Davis päätti käyttää Los Angeles Lakers Pelipaita. Davis on yksi liigan parhaista keskuksista. Siksi huolimatta Lakersin tappiosta taistelussa Leonardista, heillä on voimaa kilpailla mestaruudesta, kun heillä on kaksi All-Star-pelaajaa, Lebron James ja Anthony Davis samanaikaisesti.

Seurauksena on, että ensi kauden paikallinen derby Los Angelesissa on asia, jota odotan. Lakersilla ja Clippersillä on nyt sama vahvuus, ja olen varma, että he ovat fantastisia. Heidän taistelunsa on kuin Mars lyö maata.

Il Derby di Los Angeles merita di essere aspettato

August 31, 2019 by qianshan zhan  

I Los Angeles Clippers hanno fatto i playoff la scorsa stagione senza giocatori All-Star, motivo per cui Kawhi Leonard, l'FMVP, si è unito al team. Quando Leonard si è tolto la maglia Toronto Raptors e si è unito ai Clippers quest'estate, tutti sono rimasti scioccati dalla sua decisione.

Nel frattempo, anche un altro team di Los Angeles, i Los Angeles Lakers, ha avuto una spinta in bassa stagione. Perché Anthony Davis ha deciso di indossare la maglia Los Angeles Lakers. Davis è uno dei migliori centri in campionato. Pertanto, nonostante la sconfitta dei Lakers nella battaglia per Leonard, hanno la forza di competere per il campionato dopo aver avuto due giocatori All-Star, Lebron James e Anthony Davis allo stesso tempo.

Di conseguenza, il Derby locale della prossima stagione a Los Angeles è qualcosa da guardare al futuro. I Lakers e i Clippers hanno la stessa forza in questo momento, e sono sicuro che saranno fantastici. La loro battaglia sarà come se Marte colpisse la terra.

Warriors vetää Durantin paidan eläkkeelle

August 29, 2019 by qianshan zhan  

Vaikka Kevin Durant liittyi Netsiin tällä offseasonilla, hänen numero 35 Golden State Warriors Pelipaita merkitsee silti paljon Warriors-faneille. Koska mikään kiitos ei voi olla liikaa superstaarille, joka auttoi sotureita voittamaan NBA-mestaruuden kaksi vuotta peräkkäin. Ja soturien omistaja Joe Lacob on luvannut jättää paidansa tulevaisuudessa.

Tällä offseasonilla loukkaantunut Durant teki oman valintansa. Hän päätti käyttää Brooklyn Nets Pelipaita ensi kaudella. Vaikka Joe oli erittäin pahoillaan lähtöään, hän kuitenkin kunnioitti päätöstään. Minusta se on totta, koska Durant teki paljon heidän puolestaan. Ja jos hän ei olisi loukkaantunut viime kaudella, hän olisi voinut auttaa heitä voittamaan toisen mestaruuden. Tällaisen pelaajan joukkueen tulisi kunnioittaa häntä, vaikka hän lähtikin.

Toisaalta Warrioreilla on ollut suuri offseason-shakeup. Durantin lisäksi myös Iguodala lähti. Mutta he ovat myös allekirjoittaneet muutaman kykenevän pelaajan. Seurauksena on, että heillä on jonkin aikaa mukautua uuteen joukkueeseensa seuraavan kauden alussa.

Los Warriors retirarán la camiseta de Durant

August 29, 2019 by qianshan zhan  

Aunque Kevin Durant se unió a los Nets esta temporada baja, su no. 35 La camiseta Golden State Warriors todavía significa mucho para los fanáticos de Warriors. Porque ninguna cantidad de elogios puede ser demasiado para la superestrella que ayudó a los guerreros a ganar el campeonato de la NBA dos años seguidos. Y Joe Lacob, el dueño de los guerreros, ha prometido retirar su camisetas NBA en el futuro.

Esta temporada baja, el lesionado Durant tomó su propia decisión. Eligió usar la camiseta Brooklyn Nets la próxima temporada. Aunque Joe lamentaba mucho su partida, aún respetaba su decisión. Creo que es correcto porque Durant hizo mucho por ellos. Y si no hubiera resultado lesionado la temporada pasada, podría haberles ayudado a ganar otro campeonato. Para tal jugador, incluso si se fue, el equipo debe respetarlo.

Por otro lado, los Warriors han tenido una gran sacudida fuera de temporada. Además de Durant, Iguodala también se fue. Pero también han firmado algunos jugadores capaces. Como resultado, les llevará un tiempo adaptarse a su nuevo equipo al comienzo de la próxima temporada.