LeapZipBlog: cykeltoj4u

cykeltoj4u's blog

31 blogs

ACKERMANN slår fire berømte spillere

September 16, 2019 by cykeltoj4u  

Den 12. maj 2019 var anden etape af Giro d'Italia i regnen, og førerne kæmpede i regnfrakker. I starten af konkurrencen var der otte førere, der danner breakout-gruppen.

 

Der er også en afstand på 100 km fra slutningen. Vejret bliver godt, og chaufførerne tager af deres regnfrakker og skobeklædning. Muligheden ventede ikke, den tyske nationalmester ACKERMANN, der bar BORA-HANSGROHE Billigt Cykeltøj, forlod pludselig sprinttræet for at starte en sprint, Viviani reagerede hurtigt og stramt bidt. Ewan, Gaviria, Demare, Viviani og ACKERMANN gik hånd i hånd, og til sidst besejrede ACKERMANN de fire mænd og vandt anden etape af ringen, hvilket også er ACKERMANNs karriere. For første gang vandt han mesterskabet Giro d`Italia Cykeltrøje af Giro d'Italia.

Giro d'Italia nedtælling

September 15, 2019 by cykeltoj4u  

Den 102. Giro d'Italia afholdes i weekenden (11. maj). Giro d'Italia var "Viviani Year" i 2018. Han tog fire etaper og lilla Billigt Cykeltøj på hans hjemsted og vendte sig fra olympiske mesterskab til førstelinjens superstjerne i vejen. I år bar han røde, hvide og grønne tre farvebjælker, der repræsenterede Italiens ære, og var mere eftertragtede.

2018 er også et "hurtigt tempoår", vandt holdet 73 gange i historien (Viviani bidrog med kvart). Den fantastiske rekord er svært at komme forbi, og den hårdere del er, at "der er et skridt videre", men det hurtige trin synes stadig at sidde på den stigende raket, og sæsonen har indtil videre vundet 26 sejre. Vivianis status er også så stabil som holdet, fra den sydlige halvkugle til Mellemøsten og tilbage til Italien.

 

Men Vivianis nuværende situation er ikke helt klart. Spring Classic er ikke hans mission, så han gjorde en lang træning i april og deltog kun i Tour de Romandie for at finde spillet. Men som den eneste opvarmning før Giro d`Italia Cykeltrøje gav Tour de Romandie ikke Viviani nogen chance for at udføre, han valgte også simpelthen at gå på pension halvvejs. Imidlertid oplevede mange sprintere, der deltog i Giro d'Italia, en tom vindueperiode. Udover hans hurtighed, dygtighed og erfaring skal Vivianis stærkeste våben være hans hold. Den personlige assistent, Sabatini og Viviani blev en gruppe af gyldne partnere.

Måske er Mathieu van der Poel bedre end sin far og bedstefar

September 12, 2019 by cykeltoj4u  

Efter at være lammet i vejen på tværs af land, begyndte Mathieu van der Poel at flytte til vejen og scorede mange gode resultater. Hans bedstefar Raymond Poulidor roste ham endnu mere og sagde, at Mathieu van der Poel er et sjældent talent.

Mathieu van der Poels bedstefar Poulidor har vundet Tour de France tre gange og femte gang i Tour de France Billigt Cykeltøj. Han har deltaget i 14 Tour de France, hvoraf 12 er afsluttet, og selv aktive i en alder af 40 år. Fader er også en meget god rytter.

 

Siden starten af ​​sæsonen har Mathieu van der Poel vundet seks road races. Han led et alvorligt nedbrud i ringen Flandern, og kan have gået på pension som følge heraf, men de fastholdte hollandske gutter fangede op og til sidst vandt fjerdepladsen. Da Poulidor blev spurgt, om hans barnebarn kunne vinde Tour de France, sagde den 83-årige Faraos forgænger, at han ikke kunne give svar, men hans barnebarn ville helt sikkert deltage i Tour de France Cykeltrøje i fremtiden.

INEOS holdet tabte ringen!

September 11, 2019 by cykeltoj4u  

Egan Bernal fra INEOS holdet brød broschen under lørdagens træning, og han savnede den kommende Giro d'Italia. Operationen i Egan Bernal finder sted søndag. Egan Bernal er en ung chauffør fra Colombia. Han bærer SKY Team Billigt Cykeltøj (nu INEOS Team) i 2018 og blev forbløffet over World Tour. Med disse glimrende resultater blev Bernal valgt som grundlægger for INEOS holdet i Giro d'Italia.

 

Det oprindelige hold havde overvejet at lade Geraint Thomas deltage i Giro d`Italia Cykeltrøje, men fra starten af ​​dette år var Thomas status ikke særlig god, så han endelig besluttede at lade Bernal tage dette ansvar. Men nu deltager Thomas i Tour de Romandie, selv om hans status er forbedret, men det er usandsynligt at ændre planen. INEOS-holdet er stadig ikke sikker på, hvem man skal vælge som den nye stødpude. Giro d'Italia vil begynde den 11. maj, og INEOS holdet vil miste hovedstøtterne foran linjen. Denne situation gør dem meget passive.

Den 105. Liège-Bastogne-Liège er forbi!

September 10, 2019 by cykeltoj4u  

Som det sidste spil i "Ardennerne" og fjerde af "Monumentet" er Liège-Bastogne-Liège en af ​​de ældste cykelbegivenheder. Løbet er 256 kilometer langt og starter i den kolde regn. Temperaturen er kun 5 ° C mesteparten af ​​tiden.

 

I de sidste 40 kilometer har spillerne iført Astana Billigt Cykeltøj skyndte sig hele vejen, og Vilansi valgte at lancere angrebet 17 kilometer før slutningen, hvilket endte i fiasko. Den langløbende Fuglsang frigjorde endelig ildkraft i de sidste 15 km. Efter 240 kilometer kampe er der kun få chauffører tilbage i den store gruppe for at forfølge forfølgelsen. De var mere end et halvt minut bag Fuglsang i de sidste ti kilometer. Efter tredje i Flèche Wallonne og femte i Amstel stod Fuglsang, iført Astana Astana Pro Team Cykeltrøje, endelig på den højeste podium. Sagan gav i sidste ende konkurrencen, men Formolo og Schachmann reddede ansigt for Bola Hansgrohe. Liège-Bastogne-Liège var den første danske endagsmester og bestemt den vigtigste mester i hans karriere.

Slugte en skør bi

September 9, 2019 by cykeltoj4u  

I den nyligt indgåede 2019 Fleche Wallonne vandt den tidligere fem-time-mester Valverde kun 11. Men i forhold til placeringerne er Valverde, som ikke er fuldt udstyret med en Movistar Billigt Cykeltøj, en bi på vejen. Valverde slukkede en bi i kampens afsluttende faser, mens sidstnævnte smækkede i halsen på den gamle bus, hvilket gjorde den velinformerede Valverde forfærdet.

 

Den spanske veteran sagde efter spillet at sluge bierne ikke søger årsager til deres lavere end forventede status, men det er stadig en forfærdelig oplevelse for ham. Den gamle bus slugede bier på banen. Måske iført Movistar Team Cykeltrøje Team kan du undgå denne situation. Hvilke dårlige ting har du oplevet, mens du cykler?

Tro Bro Léon, der er kendt som den lille Paris-Roubaix, sluttede!

September 8, 2019 by cykeltoj4u  

Den 22. april 2019 sluttede den 39. Tro Bro Léon. Wendramei, klædt i Androni Billigt Cykeltøj, vandt den lille gruppe sprint.

Franskmanden Jean-Paul Melue (nu turneringsdirektør) elskede Paris-Roubaix, så han valgte at holde en lignende konkurrence her. I modsætning til Paris-Roubaix erstatter Ringon stenvejen med en landlig grusvej (Ribin). Forskellen mellem de to, udover at ride feedback, grusvejen er ofte ledsaget af en lille stigning. Selvom ringets fokus ikke er høj, men det er også meget særpræg, er konkurrencen endnu mere intens end den generelle road race.

 

Grus har i høj grad øget risikoen for punktering, og mange chauffører er blevet ofre, herunder den meget aktive Gordan. Efter flere runder af shuffling kom elleve førere til den sidste sprint, og Bakat gjorde en indsats på forhånd, men udøvelsen af ​​Gujar klædt i AG2R La Mondiale Cykeltrøje havde allerede brugt sin styrke. Wendramei så på muligheden og brugte vægtfordelen til at låse sejren på op ad bakke terræn og blev den første mester i Italien i historiens historie.

Paris-Roubaix kommer!

September 5, 2019 by cykeltoj4u  

Trods navnet "Paris-Roubaix" er udgangspunktet for denne konkurrence blevet sat i Compiègne, 80 km nordøst for Paris siden 1977, ved den berømte Paris-Roubaix. Konkurrencen er 257 kilometer lang og har 29 stenafsnit.

Denne weekend er Paris-Roubaix temperaturen ca. 10 grader Celsius, og chancen for regn er 60%. Paris-Roubaix har ikke oplevet en rigtig regn kamp i 17 år. Regnen er blandet med mudret vand, hvilket vil gøre denne begivenhed endnu vanskeligere. Paris-Roubaix i den tunge regn er det virkelige nordlige helvede.

 

I 2018 kører kongen af ​​Paris-Roubaix Peter Sagan i Bora-Hansgrohe Billigt Cykeltøj endnu engang, hans lange afstamning i sidste år chokerede utallige publikum. I årets forårsklasse syntes Sagan, der bar Slovenská nationalmester Nationale Mesterskaber Cykeltøj Y, ikke at have genoprettet sin status. Det er svært at sige, om Sagan kan forsvare sin succes, men man ved aldrig, at han er Peter Sagan.

Astana Peo Team vandt Vuelta en España første sejr

September 3, 2019 by cykeltoj4u  

Den første etape af Vuelta a España er en holdtest med en samlet længde på 13,4 km. Hvert hold startede fra Torrevieja Salt Lake, over byen, derefter langs Middelhavskysten i Torrevieja. Ende.

Den første fase af Vuelta a España slutter. Miguel Angel Lopez Moreno hold vandt etappen, og den colombianske chauffør Astana Peo Team vandt mesterskabet, vandt mesterskabet Billigt Cykeltøj, kørte på den røde trøje og den bedste unge chauffør hvide trøje. Da der ikke er nogen sprintpoint og klatrepunkter på vejen, fik Astana Peo Team også sprintgrøn Vuelta a España Cykeltrøje og klatringstolke med polka-dot.

 

Jumbo-Visma-Wismar-teamet led et nedbrud og led store tab. Efter spillet blev det rapporteret, at vandledningen i haven brød og lækkede, hvilket resulterede i vejområde i vandet, hvilket var hovedårsagen til Jumbo-Visma-Wisma-teamets styrt. Heldigvis havde chaufførerne af Jumbo-Visma-Wisma-teamet ikke nogen alvorlige problemer, men denne gang bragte crashet dem virkelig et stort slag.

Tænk på Paris-Roubaix får folk til at føle sig ondt

August 30, 2019 by cykeltoj4u  

Der er et vendepunkt i karrieren for alle professionelle chauffører i vejen, det vil sige Paris-Roubaix. Paris-Roubaix var en plage for den italienske chauffør Iuri Filosi, der for første gang havde på holdet Marseille Marseille Billigt Cykeltøj, men han kunne ikke lade være med at forsøge igen. "Folk kalder det Northern Hell, jeg forstår hvorfor jeg sagde det nu." For første gang mod Pebble Road i Paris-Roubaix var alle præparationer blegne og svage. Stik til slutningen var et sidste år for Iuri Filosi. Den smertefulde oplevelse, men føreren i Team Marseille Nationale Mesterskaber Cykeltøj slæbte stadig den trætte krop og ankom til Roubaix Arena før lukketid. Iuri Filosi vandt det 99. plads sidste år, 23 minutter bag mesteren.

 

Den første afslutning af Northern Hell var en stor præstation for Iuri Filosi. Efter denne dåb anerkendte han sin styrke yderligere. "Jeg håber, at dette år vil være interessant." Iuri Filosi kommer igen til Paris-Roubaix og glæder sig til hans præstationer.