LeapZipBlog: cykeltoj4u

cykeltoj4u's blog

58 blogs

Vingegaard fik sit første mesterskab i sin karriere

December 7, 2019 by cykeltoj4u  

Den 8. august 2019 sluttede den sjette fase af Tour de Pologne. I den tidlige fase af spillet bryder mange chauffører gennem klatrestien. På den anden omgang angreb Maczynski igen. Machinski tog de fleste klatrepunkter og satte magenta Billigt Cykelbeklædning på.

På den sidste skød kom også mere magtfulde chauffører foran. I de sidste 25 kilometer lancerede Swift en solo-flyvning. Sivakov, Hindley og Vingegaard forfulgte og overgik til sidst 6 km foran mål og holdt føringen på ti sekunder til mål. På de sidste 300 meter tog Vingegaard føringen og pressede to modstandere bag ham.

 

Vingegaard besejrede Sivakov og Hindley, der brød ud og scorede sin sejr i LottoNL-Jumbo Cykeltrøje for at vinde sin første karrieregevinst. Jeg ser frem til hans evne til at bringe os endnu bedre resultater i det næste spil.

Den tredje fase af Polen: Ackermann fik etapemesterskab

December 6, 2019 by cykeltoj4u  

Den 5. august, 2019, sluttede den tredje fase af den polske turnering. Jacobsen, der var den første, der krydsede linjen, blev diskvalificeret, men blev derefter diskvalificeret for at have overtrådt reglerne. Ackermann iført Billigt Cykeltøj vandt scenen. Lambrate styrtede ned i den tidlige del af spillet og døde efter at være sendt til hospitalet til behandling. Han var 22 år gammel.

Da spillet blev gennemført i 48 kilometer, trak Lambrate sig tilbage på bagsiden af ​​den store gruppe. Senere skyndte Lambrate sig ud af vejen. Lambrate stoppede sit hjerteslag og blev bragt til hospitalet med helikopter. Kort efter meddelte det lokale hospital, at redningen var ugyldig.

 

Lambrates død nåede slutningen. Prisceremonien blev aflyst, og scenen mistede også den sædvanlige varme og entusiastiske atmosfære. Lotto-Soudal blev hårdt ramt, og alle vendte tilbage til bussen uden at sige et ord efter kampen. Ackermann, der var iført Bora-Hansgrohe Bora-Hansgrohe Cykeltrøje, sagde: "Resultaterne af konkurrencen er ikke vigtige. Jeg håber, at Lambrates familie vil passe på."

Wout van Aert sagde: Jeg har det godt!

December 1, 2019 by cykeltoj4u  

Et nedbrud fandt sted i den 13. fase af Tour de France fredag ​​den 19. juli. Wout van Aert, der netop havde vundet 10. etape og bar en Jumbo-Visma Billigt Cykeltøj, blev såret af et højre ben fanget i en vendende hindring. Han suturerede først såret i Frankrig gennem kirurgisk rengøring og overførte derefter til Herental Hospital i Belgien for yderligere behandling. Nu hvor Wout van Aert stadig ikke er i stand til at tage sig af sig på grund af sine skader, håber den behandlende læge Chrys og teamets medicinske personale, at han snart vil komme sig fuldt ud.

 

Selvom han kun var 24 år gammel, har Wout van Aert allerede startet sit første show i Tour de France og vandt i nogle etaper. Han var stabil i Spring Classic, nummer to i E3 BinckBank Classic, tredje i Strade Bianche og sjette i Milan-San Remo, men det er ikke klart, hvornår denne unge flamsk er, og i hvilken udstrækning, læg på Jumbo- Visma Tour de France Cykeltrøje igen. Men Wout van Aert er stadig forsigtigt optimistisk.

BERNAL! Den unge æra kommer!

November 27, 2019 by cykeltoj4u  

Den 29. juli 2019 sluttede den 21. trin i Tour de France. BERNAL blev den første vinder af Tour de France fra Colombia.

På stævne var den sidste etappe af Tour de France en æresritt, inden han kom ind i den sidste cirkel. Alle lykønskede hinanden, og publikum hilste rytterne velkommen med Billigt Cykeltøj. Kom til den endelige Champs Elysées, spillet begyndte at accelerere. Groenewegen og Ewan ventede til de sidste 100 meter, før de skyndte sig fra begge sider af banen. Ewans hastighed var markant hurtigere end Groenewegen, og han vandt med succes Champs Elysées. De tre faser i mesterskabet gjorde australieren, der deltog i Tour de France for første gang, til den mest succesrige sprinter i turneringen.

 

BERNAL og Thomas, iført Tour de France Cykeltrøje, kører ved siden og hilser hinanden ved målstregen. Den 22-årige BERNAL blev den yngste vinder af Tour de France's historie og den tredje yngste mester. Selvom Thomas ikke forsvarede, blev han stadig nummer to. Kruijswijk som tredjepladsen på det samlede resultatpodium.

Den tyvende fase af Tour de France: BERNAL blev konge!

November 26, 2019 by cykeltoj4u  

Uge 20: Albertville - Val Thorens 59,5 km Ingen kan forudsige bjergetappen, vejret er blevet hovedpersonen i LP-slaget. Berørt af ekstrem vejr er kilometertalet krympet til under halvdelen af ​​den oprindelige plan. Den sidste klasser af HC-klasse Val Thorens er stadig bevaret. Driverne, der bærer Billigt Cykeltøj, opnåede dog stadig fremragende resultater i denne konkurrence.

NIBALI gjorde et gennembrud og vandt mesterskabet i 12 km. Når spillet afsluttes, føler NIBALI nærhed til hovedgruppen, udsletter afgørende andre breakout-chauffører og opretholder afstanden omkring 40 sekunder. Andre forsøgte at forlade hovedgruppen og endte med fiasko.

 

NIBALI opretholdt med succes sin fordel til slutningen og opnåede målet om mesteren af ​​slagringen. BERNAL holdt den samlede score og låste mesterskabet. Så længe BERNAL ankommer sikkert til Paris, bliver BERNAL iført Tour de France Cykeltrøje den tredje yngste mester i Tour de France's historie.

Simon Yates, andenpladsen, kampen om den gule skjorte

November 25, 2019 by cykeltoj4u  

Den femtende fase af Tour de France sluttede. Den første halvdel af konkurrencen var omkring scenemesteren og breakout-gruppen. Efter snesevis af kilometer screening dannede adskillige grupper af chauffører endelig en 36-delt breakout-gruppe. Iført Billigt Cykeltøj Simon Yates i de sidste 8 kilometer, åbnede let modstanderen, den sidste solo, Simon Yates holdt fast til slutningen, vandt endnu en gang sejren i bjergetappen.

 

Simon Yates fik den anden sejr i den personlige Tour. Den samlede score liste er på stigning igen, og Alaphlippe beholder stadig den gule skjorte, når hun mister tid. Alaphlippe er uden tvivl den største overraskelse i spillet, vi forventer, at Alaphlippe holder sit mesterskabs Tour de France Cykeltrøje næste.

Gul skjorte centennial fødselsdag Alaphlippe gave

November 24, 2019 by cykeltoj4u  

Tour de France trettende etape. I denne konkurrence er der stadig 166 chauffører iført Billigt Cykeltøj at fortsætte konkurrencen. Spillestedet er 27,2 kilometer i Pau-Pau. Denne konkurrence er en personlig prøveperiode. Årets Tour de France har førerne opnået gode resultater i denne konkurrence.

Spillet sluttede, og det var turneringen af ​​de samlede scorers at udfordre det varme sæde. Folk har en god præstation, og scorerne er alle inden for 36 point.

 

Den sidste udseende Alaphlippe, ansporet af den gule trøje, skåret sejr enkeltstart. Alaphlippe. Hans mål er at opretholde en 1 minutters 12 sekunders forskel med Thomas. Faktisk er han ikke kun opnået sit mål, men også langt overskredet det - på den første vej til timing, han uventet rangeret første Alaphlippe blev mere og mere modig, og førte hele vejen tilbage til målstregen og sluttede kampen med 35 point Denne fase har en særlig betydning hundrede år ..! Senere bragte den franske chauffør et Tour de France Cykeltrøje med vinderens holdning. Der er virkelig ingen bedre mindetid end dette.

Tour de Frances 12. etape: At bryde igennem tre spillere konkurrerede

November 17, 2019 by cykeltoj4u  

Den tolvte fase den 18. juli 2019 er 209,5 km bjergkæden i Toulouse-Bagned Biegor, hvor de første 130 km er relativt fladt. Mange chauffører iført Billigt Cykeltøj håber at deltage i breakout mesterskabet, så spillet startede meget voldsomt, og efter 40 kilometer dannede stabile breakout-gruppen gradvist. Breakout-gruppen er enorm, med i alt 40 personer.

 

De 30 km før målstregen var helt ned ad bakke, og de førende tre gav ikke andre modstandere en chance. I de sidste 500 meter faldt de tre hastighederne til et lavt niveau, så hinanden og ventede på sprintens timing. Simon Yates, som engang var verdensmester i feltet scoring verden, glemte ikke sine færdigheder og slog succesfuldt to modstandere. Dette er også den første sejr til Simon Yates Tour de France, der vinder hans ridning Tour de France Cykeltrøje og tillader ham at lave et enkelt stop i de tre store runder. Endelig besejrede Simon Yates Bilbao og Mühlberger, der brød ud for at vinde scenen.

Det er Ewan's tur til at vinde

November 12, 2019 by cykeltoj4u  

Den 17. juli 2019 var det 11. etape af Tour de France Albi-Toulouse. Hele rejsen var en 167 km flad vejstrækning, og 11. etape af Tour de France sluttede. Ewan vandt det ellevte stadie af hans ridning Billigt Cykeltøj, som også Ewan håndfældigt henter Groenewegen, den første sejr i karrieren Tour de France.

 

Højdepunktet i spillet var 10 km før afslutningen af ​​løbet, Corkal og Derby styrtede, og Lotto Soudal østrigske sprint tog mistede de vigtige to ringe. Ewan lykkedes at modvirke mordet på mange menneskers skatte, Team Jumbo-visma, under de ugunstige forhold og vandt Tour de Frances første sejr i første runde af Tour de France. Mesterskabet Tour de France Cykeltrøje er blevet vundet. Hidtil har alle etaper i Tour de France været vundet af forskellige chauffører.Alphilippe, Sagan og Bernal er sikkert færdige med at beholde deres respektive trøjer.

Wout van Aert blev centrum for holdet

November 6, 2019 by cykeltoj4u  

Den 15. juli 2019 var St. Frauel-Albi 217,5 km stedet for den 10. Tour of France. Dette er også den første uge i Tour de France er ved at ende efter ti etaper. Den sidste dag før resten er 217,5 kilometer fra Ping Road-scenen, er atleterne iført Billigt Cykeltøj klar til den sidste sprint.

Højdepunktet i spillet er Wout van Aert og Elia Viviani på samme tid! Det belgiske geni med en lille fordel har modstået italienernes udfordring. Efter Grunewihen faldt bagud, kom den trevejs vejkrydsende verdensmester frem og vandt sin egen cykeltøj på den første Tour de France Cykeltrøje af Tour de France. Blandt de fire trøjer var den eneste, der skiftede hænder, den hvide trøje - Egan Bernal erstattede Zikonen og blev den nye bedste unge chauffør. Alphalip, Sagan og Velence har en stor fordel i deres respektive placeringer for at komme ind i næste fase af spillet.

 

Den 15. juli 2019 sluttede den tiende etape af Tour de France. Wout van Aert pressede en stærk fjende og vandt Tour de France's første sejr.