LeapZipBlog: cykeltoj4u

cykeltoj4u's blog

70 blogs

Sam Gaze annullerer kontrakt med Specialized eller bliver Vander Poel holdkammerat

December 27, 2019 by cykeltoj4u  

For nylig afslørede Sam Gaze, U23 XC verdensmesteren i 2017, at han vil tage Specialized Billigt Cykeltøj ud og officielt trække sig ud af kontrakten i den nye sæson med Specialized, der har arbejdet i 5 år.

Sam Gaze, 23, vandt U23 XC verdensmesterskabet i 2017, men det huskes, at hans navn var XC-åbneren af ​​sæsonen 2018. På det tidspunkt var Sam Gaze en nykommer i elitegruppen XC. Uden nogen fordel kæmpede Sam Gaze den nuværende XC nr. 1 Nino med en overaldermentalitet og sluttede Nino-striben. I et stykke tid blev Sam Gaze meget berømt i XC-cirklen. Desværre led han en hård hjernerystelse under dette års Cape Epic-kamp. Han er kommet sig i det meste af sæsonen, og der er ikke meget nyheder om ham på banen.

 

Så hvilket hold vil Sam Gaze gå til næste? Det siges, at han allerede træner med Vander Poels Corendon Circus-hold, så det er meget sandsynligt, at han vil bære et Corendon Circus Professionelle Hold Cykeltrøjer med Vander Poel som holdkammerat.

Van der Poel vandt alle fem kampe!

December 25, 2019 by cykeltoj4u  

Denne sidste weekend vandt Van der Poel, iført hollandsk Billigt Cykeltøj, et mesterskab om dagen, vandt to byer, vandt den fjerde runde af Telenet UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet og den første DVV-serie i Hamme, Belgien.

Van der Poels bedstefar, vinder af det otte-gang Tour de France-podiet, Prido, en berømt bilchauffør, døde for tre dage siden på grund af hans forværrede tilstand. Den 16. november blev den fjerde runde af Telenet UCI Cyclo-cross World Cup afholdt i Tjekkiet. Van der Poel udholdt sorg over at miste sine kære, besejrede forskellige ugunstige faktorer i løbet og vandt til sidst mesterskabet i rækkefølgen af ​​den tredje række.

 

I Hamme-konkurrencen i Belgien, selvom Van der Poel gik glip af det første løb, i modsætning til Telenet UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet, er verdensmesterskabet stadig planlagt til at starte i den første række. Van der Poel har taget føringen fra starten Position, låst mesterskabet syv omgange på forhånd og til sidst krydsede linjen. På dette tidspunkt har Van der Poel, iført en hollandsk Nationale Mesterskaber Cykeltøj, vundet på dette spor for fjerde år i træk. Denne sæson har han vundet alle fem kampe midlertidigt og vandt 31 kampe i træk.

Kongens tilbagevenden!

December 24, 2019 by cykeltoj4u  

I SuperPrestige Cyclocross (Ruddervoorde Station) konkurrence, der blev afholdt den 3. november, vandt den tilbagevendende verdensmester Mathieu van der Poel.

Efter afslutningen af ​​verdensmesterskabet i slutningen af ​​september besluttede Mathieu van der Poel at forkorte kampplanen for den nye sæson Cyclocross. Sidste weekend, efter en meget kort og lang pause, vendte han officielt tilbage til den nye sæson Cyclocross.

 

Sidste sæson vandt Mathieu van der Poel 31 kampe i 32 Cyclocross-kampe. I 2019 var det en lang sæson for Mathieu van der Poel, og det var uundgåeligt, at hollænderne i tredjelinjeslaget ikke tog verdensmesterskabet på vejen. Fans, der køber Billigt Cykeltøj, føler generelt, at Mathieu van der Poel muligvis har brug for et eller to spil for at justere staten, men Mathieu van der Poel vinder spillet til sidst med sin laveste nøgle, mest almindelige og almindelige metode - enkelt flyvning. Derudover forstår det, at Mathieu van der Poel iført Vuelta a España Cykeltrøje starter sin Grand Tour-debut i Vuelta A Espana næste år. Bliv hængende!

Viviani og Consonni slå Cavendish og Doull for at vinde en seks-dages turné i London

December 23, 2019 by cykeltoj4u  

Elia Viviani og partner Simone Consonni vandt mesterskabet på London Sixth Day søndag aften og startede den sidste nat som den tredje. Italienerne overgik Theo Reinhardt og Maximilian Beyer, der bar tyske Billigt Cykeltøj, og eliminerede duoen Mark Cavendish og Owain Doull i nattens sidste spil.

 

Efter at Viviani, som var italiensk Nationale Mesterskaber Cykeltøj, var i stand til at tage et skød tilbage, kom det hele ned til de tilgængelige punkter på det sidste par sprintlapper, med Consonni, der tog den afgørende næstsidste sprint fra Cavendish ved en næse. Det efterlod Consonni og Viviani med bare en otte-punkts føring med 10 point til rådighed for den, der kunne vinde den sidste sprint, og til trods for en tapper indsats fra en træt Doull, var det Viviani, der kørte forbi waliseren med to omgange og let tog de sidste 10 point og The Six Day London-titel med 12 point.

Bardet er inspireret af den "smukke vej" fra Tour de France i 2020

December 22, 2019 by cykeltoj4u  

Efter sæsonen 2020 i Paris glæder Romain Bardet allerede med AG2R La Mondiale Billigt Cykeltøj allerede frem til at vende tilbage til Tour de France næste år. Bardet sagde endnu en gang på sit holds hjemmeside, at arrangørerne af Tour de France har skabt en meget smuk rute.

Bardet forventes at vedtage en meget anden spilplan i 2020 og 2019 i håb om, at efter en sæson, der skuffer fans, der køber AG2R La Mondiale Cykeltrøje, kan det starte hans præstation. Han latterliggjorde ideen om at lancere Giro d'Italia i år, men besluttede ikke at gøre det.

 

Imidlertid, efter at han aldrig rigtig har formået at begynde sin udfordring for GC på Touren i 2019 - til sidst afregning for 15. samlet og 'kongen af ​​bjergene' trøje efter at have tabt terræn så tidligt som trin 6 på stigningen i La Planche Des Belles Filles - Bardet kan inkludere Giro 2020 på sit løbsprogram næste sæson, som han begynder i Adelaide, Australien, på Tour Down Under i januar.

Van Aert og Jumbo-Visma har sendt et brev om hændelsen til ASO

December 19, 2019 by cykeltoj4u  

Nedbruddet bragte en for tidlig afslutning på Van Aerts debut Tour og hans landevejssæson og har alvorligt forsinket starten af ​​sin cyclo-cross-kampagne. Det er stadig uklart, hvornår han kan vende tilbage til konkurrencedygtige handlinger.

For to uger siden kørte Van Aert iført Billigt Cykeltøj for første gang siden ulykken på en cykel, da han tog en 7,5 km drejning på en e-cykel nær sit hjem i Herentals. Denne handling markerede den symbolske begyndelse på den næste fase af hans lange rehabilitering.

 

Før hans nedbrud havde Van Aert planlagt at afslutte sin landevejssæson tidligt for at flytte sit fokus til cyclo-cross til vinteren. Den tre-gangs verdensmester anerkendte imidlertid på søndag, at det endnu ikke er klart, om han vil være i stand til at vende tilbage til handling under denne vinter's cyclo-cross-kampagne. Lad os købe LottoNL-Jumbo Cykeltrøje for at støtte ham!

Vuelta a España femtende fase: Hvem kan stoppe Roglic!

December 18, 2019 by cykeltoj4u  

Den 8. september 2019 sluttede den femtende fase af Vuelta a España. I en sætning til at beskrive den femtende etape består det 154,4 kilometer lange løb af fire bjerge på 1. niveau uden at give chaufførerne en chance for at trække vejret.

 

Kuss iført Team Jumbo-Visma Billigt Cykeltøj tog den absolutte fordel ind i de sidste 500 meter. Den 24-årige Kuss fejrede med fans ved vejen og løftede armene til den femte fase af deres karriere. Roglic (Team Jumbo-Visma) overhalede Valverde for at starte en sprint, skridt foran og konsoliderede sin samlede score fordel, og Valverde tabte ikke mere tid. Efter afslutningen af ​​etappen ændrede den samlede score sig ikke, men udvidelsen af ​​tidsforskellen gav Roglic mere håb om at ramme mesterskabet. På nuværende tidspunkt er det kun Valvedes status, der kan være en kamp. Roglic fortsatte med at holde den røde Vuelta a España Cykeltrøje og sprintede for at være foran. I øjeblikket er Roglic's tilstand hård, og næsten ingen kan konkurrere. Hvad Valverde kan gøre, er kun at beholde andenpladsen i sin samlede score.

Vuelta a España niende etape: Young Pogacar er meget lovende

December 17, 2019 by cykeltoj4u  

Den 1. september 2019 sluttede den niende etape i Vuelta a España. Lopez (ASTANA) tog føringen i avanceret angreb, men tabte tid med Higuita (EF Education First) i kraftigt regn. Pogacar UAE kørte alene i 3 km. Quintana (Movistar Team) trin nummer to, tag på den røde Billigt Cykeltøj.

Den samlede længde på dette trin i Andorra er kun 94,4 kilometer, kilometertal er kortere, og starttidspunktet for konkurrencen er senere end normalt, så publikum kan begynde at se hele spillet fra starten af ​​konkurrencen. Efter starten af ​​løbet begyndte jeg at klatre op ad skråningen på æresstadiet og forudsagde også vanskeligheden ved den niende etape.

 

2,5 km før slutningen af ​​løbet fra starten af ​​angrebet bag Quintana førte hurtigt spillet. Lopez, der var påvirket af styrtet, havde en faldende fysisk tilstand og blev taget af Roglic. Til sidst vandt Pogacar, der kun er 20 år gammel, mesterskabet! Quintana blev nummer to bag 23 sekunder. Roglic og Valverd blev delt i tre eller fire etaper. Quintana kom på toppen af ​​den samlede scoreliste, satte den røde Vuelta a España Cykeltrøje på, og de andre trøjer ændrede sig ikke.

Sam Bennett sprintede for at vinde mesterskabet

December 12, 2019 by cykeltoj4u  

Den tredje etape er 188 kilometer lang. Drivere, der bærer Billigt Cykeltøj, afgår fra Huguet City. De to tredje-niveau klatrer i anden halvdel af etappen vil stadig bringe en masse variabler til konkurrencen.

 

I løbet af de sidste 3 kilometer af løbet begyndte holdene at stille op og forsøgte at bringe deres respektive sprintere til en gunstig position. I de sidste 2 kilometer gik den store gruppe gennem en lille sving og gik ind i den endelige flade vejsprint. Sunweb-teamet var i forkant, bag dem var sprint toget fra Trek-Segafredo-teamet. I de sidste hundrede meter ændrer situationen på marken sig hurtigt. På dette tidspunkt smadrede Sam Bennett, der ikke havde holdkammerater, pludselig bagfra på Trek-Segafredo-holdet. Sam Bennett vandt den tredje etappe og vandt sin første Tour of Spain-etappe. Hvorfor køber vi ikke Vuelta a España Cykeltrøje for at støtte ham?

Tom Dumoulin slutter sig til Team Jumbo-Visma for at sprint sejren ved store ture

December 11, 2019 by cykeltoj4u  

Team Jumbo-Visma besluttede at hæve holdbudgettet til 20 millioner euro for at opnå gode resultater i den store ring. Denne øgede investering vil hovedsageligt blive brugt til flådereform og underskrivelsen af superstjernen Tom Dumoulin. Tom Dumoulin spiller i Team Jumbo-Visma Billigt Cykeltøj næste sæson.

Team Jumbo-Visma sagde, at de vil stræbe efter at vinde i de tre store runder (Giro d'Italia, Tour de France, La Vuelta), ikke kun Tour de France-mesteren. Ankomsten af Tom Dumoulin kan øge holdets styrke kraftigt, hvilket er en god ting for Team Jumbo-Visma, Team Jumbo-Visma har en større chance for at vinde storspillet. Vi ser frem til at Tom Dumoulin bærer Team Jumbo-Visma LottoNL-Jumbo Cykeltrøje for at opnå bedre resultater hos Team Jumbo-Visma.