LeapZipBlog: kopafotbollstrojorsite

kopafotbollstrojorsite's blog

1 blogs

Ancelotti rekommenderar införandet av Bayern Guevara 40 miljoner människor i Europa med Manchester United grab

October 4, 2017 by kopafotbollstrojorsite  

Ancelotti rekommenderar införandet av Bayern Guevara 40 miljoner människor i Europa med Manchester United grab Rutherford 29 juni hörsel i enlighet med den franska 'Le Parisien', den spanska 'Daily Sport tidningen', den senaste rapporten, Bundesliga jättarna Bayern Münchens nya tränare Carlo Ancelotti rekommenderas att inom laget undertecknade Real Madrid försvararen Guevara, de bayerska jättarna villiga att betala en övergångssumma på 40 miljoner euro för denna unga franska geni. 'Le Parisien' rapporterade att Ancelotti har lagt fram en lista över värvningar Bayern till toppen, och sedan i namnet Guevara inom vilken tidningen även klargjort att 23-åriga Guevara blivit Carlo Ancelotti första värvningar mål. Guevara är en av de mest begåvade försvararna i internationell fotboll, är det bortom allt tvivel: även unga, men har redan spelat för Real Madrid i alla tävlingar Guevara 150 gånger, och han har för den franska nationella laget spelade under 29 gånger, och med den galliska tuppen kampanjen 2014 VM i Brasilien är mycket rik spelupplevelsen. 'Daily Sports Daily' bekräftade franska motsvarigheter redovisas, men papperet analyserade också detta faktum så tidigt som under senare hälften av förra säsongen, Guevara skulle ha varit inledandet av idén att lämna Real Madrid eftersom Bernabeu stadion, han det övergripande utseendet är alltid bakom Ramos zlatan tröja och Pepe, är det svårt att pressa in i startuppställningen av den hårda verkligheten tvingade franska försvararen måste ta hänsyn till ett annat jobb. 'Daily Sport tidningen' gjorde det klart att spelarens subjektiva vilja, alltid på jakt efter Bayern är en stor positiv.

Naturligtvis, Real Madrid är också väl medvetna om den enorma värde inom Guevara, tränare Zidane verkligen ovilliga att lämna över sina landsmän som skickade. 'Daily Sport tidningen' det klart att, i syfte att ge Guevara, Bayern har verkligen blödning, som överföringen värt 40 miljoner euro kommer att vara upp och ner. Denna sommar, har Bayern redan spenderat 70 miljoner euro i riktiga pengar på transfermarknaden, de bayerska jättarna har en bedömning av 35 miljoner euro i inledningen av Hummels och Renato - Sanchez. Trots rad gjorde två ronaldo tröja penna tunga signeringar transaktioner, men så länge som tränare uppmanade, Bayern fortfarande uppsåt betala övergångssumman på 40 miljoner euros Guevara.

Det är anmärkningsvärt att, förutom det högre beloppet arsenal tröja av överföringen, för att slutligen få Bayern Guevara, men också möta andra topp europeiska jättar lagtävling. 'Daily Sport tidningen' klargjort att en annan tidigare Real Madrids tränare, Manchester Uniteds nya tränare Jose Mourinho, hoppas också att få namnet på lovande franska försvararen. Det verkar som om för att underteckna Bayern Guevara, måste vi skynda på rytmen.