LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

15 blogs

Ronaldo vil hjelpe De Ligt vokse

June 25, 2019 by draktsetton365  

Den nederlandske spilleren Matthijs de Ligt vil ha på seg Juventus drakt neste sesong, ifølge en bekreftet kilde. Selv om Barca har vært i samtaler med sin agent for å signere ham, er han ulykkelig med lønnen de tilbyr ham og Juventus tilbyr ham tre ganger så mye. Så han vil signere for Juventus.

De Ligt er for tiden den mest lovende unge midtbanespilleren i Europa. Hans Ajax Drakt imponerte Juventus i årets Champions League, fordi Juventus ble slått ut av Champions League kvartfinalen ved sin Ajax-side. Så de er villige til å signere ham for en høy pris. Etter at han er med, vil Juventus midtveis defensiv nivå sikkert få en stor kampanje. Mange eksperter tror at han vil være en av de mest dyktige midtbanespillerne i det neste tiåret.

På den annen side vil Cristiano Ronaldo hjelpe ham med å vokse og deres evner vil utfylle hverandre. Fordi hans utvikling er bra for Ronaldo og Juventus. Deres partnerskap fortjener oppmerksomheten til Juventus fans.

Dette er ikke på tide å si farvel

June 16, 2019 by draktsetton365  

Etter å ha vunnet Champions League i år, har Mohamed Salah blitt en favoritt for mange lag. Juventus og Real Madrid sies å være villige til å tilby ham en kontrakt verdt 150 millioner kroner, så lenge han tar av seg Liverpool Drakt. Det var definitivt en stor fristelse for ham.

Men dette er ikke på tide å si farvel. Han har vært med Liverpool i to sesonger og vant en strålende Champions League-tittel. Han har følelser for laget, så han er usannsynlig å ha på seg en Juventus drakt eller Real Madrid Drakt neste sesong. Han har et nytt mål for neste sesong: for å hjelpe Liverpool med å vinne Premier League. Tross alt har Liverpool ikke vunnet tittelen i 30 år.

Men fremtiden er alltid usikker, og Salah har ikke kommentert sin fremtid etter neste sesong. Han er en glanssøker og stopper aldri. Hvis Liverpool mister konkurranseevnen i fremtiden, vil han gå.

Hazards billige fotballdrakter selger godt

June 14, 2019 by draktsetton365  

Siden Real Madrid offisielt annonserte signeringen av Eden Hazard, har den belgiske spillerens trekk blitt nøye overvåket. Han vil gjøre sin offisielle debut på Real Madrid på torsdag. Selv om hans Real Madrid Drakt ennå ikke er offisielt utgitt, er mange fans ivrige etter å kjøpe den.

Så noen forhandlere ser en mulighet fra det og selger sine billige fotballdrakter på forhånd. Hazard har gjort det bra denne sesongen, og derfor er Real Madrid villig til å signere ham for en høy overføringsavgift. Og han belønnet Chelsea med et trofé før han bestemte seg for å forlate. Han var aktiv i å hjelpe Chelsea med å slå Arsenal og vinne Europa League. Så alle Chelsea-fansen klandrer ikke ham for å forlate, de setter pris på hva han har gjort for Chelsea.

Så neste sesong vil Real Madrid sikkert gjøre et gjennombrudd, selv om resultatene deres ikke er ideelle. Hazard er en svært dyktig angriper, og hans ankomst er nødt til å injisere ny vitalitet i Real Madrid.

Kinsey Wolanski ble kjent på en bestemt måte

June 10, 2019 by draktsetton365  

Hvert år er Champions League-finalen den mest dramatiske fotballkampen. I år er det sikkert å spille Liverpool og Tottenham Hotspur. Etter flere runder med hard konkurranse, gikk de to lagene endelig til finalen. Så deres billige fotballdrakter var symbolske for årets Champions League-finale.

Men hvis du tror rivaliteten mellom disse to lagene var det eneste du ville se, var du feil. Kinsey Wolanski, en ivrig fan, dukket opp i finalen på en spesiell måte. Den oppmerksomheten hun tiltrak, overskygget selv Liverpool Drakt. Under kampen, briste hun på banen nesten naken og løp vilt. Selv om hun ble tvangt fjernet fra retten av to sikkerhetsvakter, fikk hun stor oppmerksomhet. Hun ble kjent på denne spesielle måten.

Noen Liverpool-spillere selv tekstet henne etter spillet, og ba om datoer. Og hennes eksponering mot finalen har tjent henne £ 3m i reklameinntekter. Hvilken smart fan er hun!

Ronaldo har alltid vært en trygg mann

June 10, 2019 by draktsetton365  

Den mest omtalte hendelsen i disse dager er UEFAs Nations League. Fordi Cristiano Ronaldo var tilbake i Portugal Drakt for semifinalen etter nesten et år. Selv om han ikke kom tilbake til landslaget til slutten av turneringen, var han sikker på at han kunne gjøre en forskjell.

Hvorfor ikke? Han har alltid vært en trygg mann. Selv med Juventus trakk Atletico Madrid 2-0 i det første spillet i årets Champions League kvartfinale, miste han ikke sin tillit. Og til slutt viste han oss at hans Juventus drakt representerer absolutt tillit. Han ledet Juventus til en 3-2-seier over Atletico Madrid. På samme måte gjorde han et hat-trick da Portugal eliminert Sveits i semifinalen til UEFAs Nations League.

Derfor kan ingen lovprisning være for mye for ham. Han ser ut til å eksistere for mirakler. Og han lar ikke omverdenen forstyrre ham, han fokuserer bare på sin egen ytelse og opprettholder absolutt selvtillit. Han fortjener all æren.

Kane fikk ikke flaks til Spurs

June 7, 2019 by draktsetton365  

Det er ingen tvil om at forrige ukes Champions League-finale vil gå ned i historien. Jeg tror alle Liverpool-fansen vil huske dette øyeblikk for alltid: Liverpool vant Champions League for andre gang etter 14 år. Alle fansen var stolte av Liverpool Drakt de hadde på seg.

Spurs, derimot, var på den tapende siden. De hadde forberedt seg på dette spillet i lang tid, spesielt deres stjernespill Harry Kane. Før finalen hadde han gått glipp av alle mesterskapets league-spill på grunn av kneskade. Så han var spent på å være tilbake i Tottenham Hotspur Drakt for finalen. Men han kan ha misjudged seg selv, fordi kroppen ikke hadde fullstendig gjenopprettet. Han utgjorde ikke en trussel mot opposisjonen i løpet av spillet, og han tok ikke flaks til Spurs.

Til slutt tapte de kampen med 2-0. De er veldig frustrert fordi de er bare ett skritt unna mesterskapet. Likevel er deres ytelse verdig respekt. De gikk helt til finalen uten å bli oppdaget.

Messi savner å konkurrere med Cristiano Ronaldo

June 4, 2019 by draktsetton365  

Siden Cristiano Ronaldo forlot La Liga for å ha på seg en Juventus drakt, har det vært vanskelig å se ham og Lionel Messi på banen samtidig. Mange fans savner dagene da de konkurrerte mot hverandre, inkludert Messi. Nylig, uttrykte han sin mangel på Ronaldo.

I et intervju med Fox Sports snakket Messi om sin karriere og Ronaldo påvirkning på La Liga. Han sa: "Jeg spiller fordi jeg elsker fotball. Hvis jeg en dag ikke har lyst til å spille mer, vil jeg ta av seg Barcelona Drakt og pensjonere. Men akkurat nå elsker jeg fortsatt trening og å spille. På den annen side, For Ronaldo savner hele ligaen ham, inkludert meg. Han er en spiller som kan gjøre ligaen mer konkurransedyktig. "

Selv om Messi og Ronaldo ikke har mye å gjøre med hverandre i livet, beundrer de hverandre på banen. De liker konkurransen mellom dem. Fordi konkurransen hjelper dem med å forbedre sine evner.

Den viktigste kampen i året er i ferd med å begynne

May 31, 2019 by draktsetton365  

Hittil er dette årets Champions League på vei til slutt. Den endelige vil bli spilt på Madrid Wanda Metropolitano på søndag. De to lagene som spiller dette spillet er Liverpool og Tottenham hotspur. På den tiden vil deres billige fotballdrakter tiltrekke stor oppmerksomhet.

Uten tvil er dette årets viktigste fotballkamp. Og mange fans tror Liverpool vil være de endelige mesterne. Fordi, i fjor Liverpool Drakt også dukket opp i Champions League-finalen. Selv om de bare fullførte andre, har deres styrke blitt anerkjent mye. Derfor har laget stor ambisjon om å vinne den endelige seieren.

Tottenham hotspur bør imidlertid ikke undervurderes. I tidligere runder av Champions League, selv om deres nummer én stjerne, Harry Kane, ikke klarte å spille på grunn av skade, klarte de fremdeles å slå flere motstandere og nå finalen. Nå har Kane sørget for at han vil være i finalen, så de vil bli sterkere.

Barcelona nie miała dobrego sezonu

May 29, 2019 by draktsetton365  

W ostatnim finale Copa del Rey Barcelona przegrała ponownie. W tym sezonie nie grali dobrze i to kolejny cios dla nich. Czerwona Koszulka Liverpool całkowicie przyćmiła ich w ćwierćfinale Ligi Mistrzów. Poniosły upokarzającą porażkę. Teraz przegrana Copa del Rey pozostawiała graczy w gorszym nastroju.

Jednak wielu ekspertów uważa, że ​​Messiego nie można winić za porażkę Barcelony. Był na tyle dobry, że strzelił jedynego gola w finale Copa del Rey przeciwko Walencji. Jego wkład był godny jego koszulka FC Barcelona. Tyle tylko, że system Barki zbytnio na nim zależy. Potrzebują go, aby przełamać obronę przeciwników, potrzebują go do strzelania, a nawet potrzebują go do organizowania ataków.

Więc kiedy Messi jest strzeżony przez przeciwników lub podwójnych, cała drużyna traci trochę. Dlatego zostali wyeliminowani z ligi mistrzów przez Liverpool. Będą musieli dokonać zmian taktycznych w przyszłym sezonie i tylko w ten sposób mogą zdobyć więcej chwały.

Modric vil forbli på Real Madrid neste sesong

May 24, 2019 by draktsetton365  

Real Madrid har hatt en dårlig årstid. Dette fører til en kraftig nedgang i salget av sine billige fotballdrakter. Med Zinedine Zidane som sin nye trener, er han klar til å gjøre store endringer i klubben. Mange eksperter mener at Real Madrid er sikker på å bryte kontrakter med flere veteran spillere, inkludert Gareth Bale og Toni Kroos.

Selv de tror Luka Modric vil bli bedt om å forlate ekte klubben. Fordi han ikke spiller bra denne sesongen. Selv om hans Kroatia Drakt ble en favoritt av mange fans etter at Kroatia vant runner-up på verdenscupen i 2018, tok det ikke ham lykke til. Real Madrid har helt tapt for sin archrival Barcelona i La Liga denne sesongen, og de ble ydmyket ut av Champions League ved å gjenoppbygge Manchester United. Så det er mye å tenke på at Modric har noe å gjøre med deres fiasko.

Imidlertid, ifølge innsidere, vil Modric forbli på Real Madrid neste sesong. Fordi Zidane fortsatt verdsetter ham. Faktisk var det Zidane som utviklet modric. De kjenner hverandre veldig bra og har dype følelser.