LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

57 blogs

Det er på tide at Barcelona gjør en endring

January 12, 2020 by draktsetton365  

Vi vet alle at en god trener er viktig for en fotballklubb. Imidlertid er ikke Barcelonas nåværende trener slik. Siden Ernesto Valverde hadde på seg Barcelona Drakt i 2017, har han ikke ført klubben til ære. Selv om han ledet Barcelona til mesterskapet i La Liga forrige sesong, er det ikke nok for den store klubben.

Det som er mer skuffende er at under hans ledelse led Barca uakseptable nederlag i Champions League i to år på rad. Forrige sesong ble de til og med overskygget av Liverpool Drakt. De jobbet hardt for å nå Champions League semifinale, men ble skammelig eliminert av Liverpool 4-3. Resultatet gjorde alle Barcelona-fans veldig sinte. De beskyldte Valverde aggressivt for dette.

Etter min mening, selv om vi ikke helt kan klandre Valverde for klubbens nåværende situasjon, er han virkelig ikke egnet til å fortsette å trene klubben. Det er på tide at Barcelona gjør en endring. De trenger en ny trener med mer evne.

Zlatan Ibrahimovic er en stor spiller

January 8, 2020 by draktsetton365  

Denne sesongen er Serie a ligaen utvilsomt den mest sett. Ikke bare fordi Cristiano Ronaldo fortsetter å bruke Juventus drakt, men også fordi en annen veldig berømt spiller er tilbake i ligaen. Han er Zlatan Ibrahimovic. Hans retur vendte øyeblikkelig oppmerksomhet.

Ibrahimovic er en stor spiller. Selv om han nå er 38, har han fortsatt store ferdigheter og erfaring. Forrige sesong, da han spilte for Los Angeles Galaxy, var han en av de beste scorerne i Major League Soccer. Og han vant alt han ønsket med Los Angeles Galaxy, og det var derfor han bestemte seg for å forlate klubben på slutten av forrige sesong. Etter mer enn en måneds hvile bestemte han seg for å returnere og bruke AC Milan Drakt.

Hvorfor har han bestemt seg for å komme tilbake? For det første fordi han liker å spille fotball så mye, ellers hadde han ikke spilt den på så mange år. For det andre er han en mann som liker å møte og erobre vanskeligheter, så han begynte i AC milan for å redde klubben som hadde falt i tilbakegang.

Barcelona burde være mer oppmerksom på forsvaret

January 5, 2020 by draktsetton365  

Det er ingen tvil om at Barcelona er et flott lag. De har vunnet La Liga i to år på rad, og det er derfor Barcelona Drakt er så populær blant fansen. Men på den annen side har dette laget en dødelig svakhet for tiden: forsvaret deres er svakt.

Dette er ikke alarmist. Faktisk betalte de en forferdelig pris forrige sesong for sitt svake forsvar. Mange husker forrige sesongs Champions League semifinale. I første etappe var Barcas krenkelser flytende da de lett slo Liverpool 3-0. Den andre etappen ble imidlertid dominert av Liverpool Drakt. Liverpool var fullstendig klar over Barcas defensive svakheter og utnyttet dem. Til slutt ble Barca ydmyket 4-0 av Liverpool.

Resultatet var smertefullt for alle Barcelona-spillerne, som er desperate etter å vinne Champions League. Imidlertid, rasjonelt sett, hvis de vil oppnå det de vil, bør de være mer oppmerksom på forsvaret. Dette er deres topprioritering akkurat nå.

Ødegaard ga aldri opp forfølgelsen

December 31, 2019 by draktsetton365  

For Martin Ødegaard har karrieren gjennom mange oppturer og nedturer gjennom årene. Han var et ungt talent som ble favorisert av Real Madrid i en alder av 16. Da var han veldig spent på å ha på seg Real Madrid Drakt. Men i klubben hadde han ikke mange sjanser til å bevise seg.

Etter det ble han lånt ut til andre klubber. Han spilte for to nederlandske klubber på tur, men han ga aldri opp jakten. I sommer kom han tilbake til La Liga og hadde på seg Real Sociedad Drakt. I denne klubben beviste han endelig evnen og talentet sitt for alle. Han bidro med et mål og en assist i fjerde runde av La Liga da Real Sociedad slo Atletico Madrid 2-0, noe som betydde at han nesten slo Atletico på egenhånd.

Og høydepunktets øyeblikk var mer enn det. Han var også en stor innflytelse mot Barcelona den 14. denne måneden. Barcelona er kjent for sitt sterke krenkelser, men de fikk ikke det de ønsket i dette spillet. Ødegaards aggressive forsvar hjalp Real Sociedad til en 2-2 uavgjort med Barcelona.

Leicester City kan ikke utfordre Liverpool

December 28, 2019 by draktsetton365  

I denne sesongens Premier League er Leicester City utvilsomt den mest spesielle klubben. De er ikke en veldig prestisjetung klubb, og de har ikke vunnet mange utmerkelser tidligere. Imidlertid er Leicester City Drakt nå en favoritt blant mange fans. Hvorfor? Fordi de er for øyeblikket nummer to i Premier League!

Dette resultatet er virkelig over all forventning. Det er vanskelig å forestille seg at de overgår Manchester City i tabellen. Vi vet alle at Manchester City vant Premier League forrige sesong. Som et resultat er mange fans av Leicester City glade og håper til og med på at klubben skal vinne tittelen denne sesongen. Dessverre blir klubben fortsatt overskygget av Liverpool Drakt. I går spilte de en kamp mot Liverpool hjemme.

Selv om de er gode nok, kunne de ikke utfordre Liverpool. Liverpool tok full kontroll over spillet og vant en 4-0 seier. Som Champions League-mestere forrige sesong har Liverpool bevist for alle at de nå er den sterkeste klubben i Europa.

Nå blir Cristiano Ronaldo avhørt

November 29, 2019 by draktsetton365  

Av alle fotballspillerne er Cristiano Ronaldo utvilsomt den mest spesielle. Han har flest fans, og de følger klubben han tilhører. Juventus, for eksempel, har fått et stort påfølgende siden Ronaldo klubben. Hans ankomst har økt salget av Juventus drakt med 65 millioner euro så langt.

Grunnlaget for alt dette er basert på Ronaldos superevne. Men nå er et grusomt faktum at han allerede er 34 år gammel. Det har vært tegn på at hans evne glir denne sesongen. I går, i gruppespillet i Champions League, ble han til og med overskygget av Atlético Madrid Drakt. Under et Juventus-angrep kjørte han ballen til motstanderens mål. Imidlertid ble han gradvis overtent av de jaktende Atletico-spillerne, og da ble hans angrepssjanse ødelagt.

Det ville ikke skje med ham for noen år siden, fordi han pleide å være kjent for å løpe veldig fort. Som et resultat blir han nå avhørt. Vi vil følge med på hans evne i de kommende kampene.

Pochettino vil trolig bli med Bayern München

November 24, 2019 by draktsetton365  

Det er ingen tvil om at Mauricio Pochettino er en meget dyktig trener. Dessverre fikk han sparken av Tottenham Hotspur 20. november. Som et resultat måtte han ta av seg Tottenham Hotspur Drakt. Han ble sparket på grunn av klubbens dårlige prestasjoner denne sesongen: de er bare 14. plass i Premier League-tabellen så langt.

Han har imidlertid ikke helt skylden for klubbens nåværende situasjon. Flere av nøkkelspillerne deres er uten kontrakt, og klubben har ikke fått fornyet kontraktene sine. Som et resultat er det ingen enhet i klubben. Men på sin side er hans avgang en god ting for noen andre klubber som vil signere ham. Ifølge noe sladder, vil han sannsynligvis ha på seg Bayern München Drakt neste sommer.

Hvorfor? Fordi Bayern er veldig interessert i ham. De har alltid vært en veldig rasjonell klubb, og Pochettino er også en veldig smart trener. Derfor er hans trenerstil perfekt for klubben. Så hvis han melder seg inn i klubben, blir det et vinn-vinn-resultat.

Tottenham vil være et annet lag

November 22, 2019 by draktsetton365  

Jeg er sikker på at alle vet nå at Tottenham signerte Jose Mourinho som sin nye hovedtrener. Dette var en sjokkerende nyhet for alle. Selv om Mourinho tok av seg Manchester United Drakt i desember i fjor, var det ingen som trodde det var slutten på hans trenerkarriere. Mange forventet imidlertid ikke at han skulle ende med å signere for Tottenham.

Fordi Tottenham ikke er en sjenerøs klubb. Sjefen deres, Daniel Levy, har et rykte på seg for å være billig. Forrige sesong var Tottenham så imponerende i Champions League at de til og med nådde finalen. Og i finalen kunne ikke engang Liverpool Drakt skjule glansen. Imidlertid tapte de til slutt mot Liverpool, som tilsynelatende investerte mer i laget. Så etter det er jeg sikker på at Levy forsto viktigheten av økonomisk engasjement for teamet, og det var derfor han var villig til å signere Mourinho for 15 millioner pund i året.

Dernest tror jeg Mourinho vil utfordre Liverpool. Han har alltid vært en trener som kjemper om mesterskapet, og hans forrige karriere har bevist det. Etter hans ankomst er Tottenham bestemt på å være et annet lag.

Tottenham vil starte en hevn mot Liverpool

October 27, 2019 by draktsetton365  

I forrige sesongs Champions League imponerte Tottenham Spurs oss dypt. Til å begynne med trodde mange ikke så mye på dem, men da Tottenham Hotspur Drakt deres dukket opp i finalen, var alle imponert over deres utholdenhet og tapperhet. Selv om de til slutt tapte mot Liverpool, ble de fremdeles berømmet.

Den 28. denne måneden vil Premier League spille en svært etterlengtet kamp: Tottenham mot Liverpool. Det er ingen tvil om at Tottenham i denne kampen vil starte en hevn mot Liverpool. Liverpool er en veldig sterk klubb, og de er på toppen av Premier League-tabellen. Derfor er Liverpool Drakt veldig populær blant mange fans. Tottenhams styrke skal imidlertid ikke undervurderes. Troppen deres har blitt bedre denne sesongen fordi de signerte flere meget dyktige spillere i løpet av sesongen.

Så denne kommende kampen er garantert veldig konkurrerende. De to klubbene er de sterkeste klubbene i Premier League. De har begge mange lojale fans. Da kampen starter, er det sikkert at Anfield Stadium er full.

Manchester United trenger å tenke på utsiktene deres

October 15, 2019 by draktsetton365  

Lønnsomheten til en fotballklubb er nært knyttet til resultatene til laget sitt. Etter å ha vunnet Champions League forrige sesong, ble Liverpool Drakt for eksempel en bestselger. Så Liverpool fikk ikke bare berømmelse, men også enorme overskudd. Men nå er det motsatte for Manchester United.

I det siste var Manchester United en så prestisjefylt klubb som Liverpool. De vant 13 Premier League-titler i sin historie. Derfor var mange sponsorer villige til å samarbeide med dem. I 2014 signerte Chevrolet en syv-årig sponsorkontrakt med dem, slik at vi kan se Chevrolet-logoen på Manchester United Drakt. Men nå har Manchester Uniteds styrke falt så dårlig at de så langt denne sesongen ikke en gang har klart å nå topp fire i Premier League.

Som et resultat er Chevrolet skuffet over klubben: de har bestemt seg for å ikke fornye sponsorkontrakten når den går ut. Det er et stort slag for Manchester United, og de trenger virkelig å tenke på mulighetene sine.