LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

8 blogs

Ronaldo er frustrert over å bli slått ut av Champions League

April 18, 2019 by draktsetton365  

Ingen kan nekte Cristiano Ronaldo's storhet, selv om Juventus ble slått ut av Champions League av Ajax for to dager siden. Hans karriere kan bare beskrives som utrolig. Og hans billige fotballdrakter har blitt dekorert med utallige anerkjennelser.

Dessverre vil vi ikke se ham igjen i Champions League denne sesongen. I kvartfinalen reverserte, Ajax Drakt angrep for å bli hovedpersonen. De eliminerte Juventus 3-2 på aggregat. Selv om begge Juventus mål i disse to spillene kom fra Ronaldo, klarte han ikke å redde Juventus til slutt. Han var veldig frustrert over resultatet.

Etter kampen ropte superstjernen med en sterk ærefølelse stille. Hans mor fortalte oss: "Min sønn er veldig trist, han hadde håpet å komme til finalen. Men denne gangen manglet han noe flaks og kunne ikke utføre mirakler."

Vennligst slutte å tvile Mohamed Salah

April 15, 2019 by draktsetton365  

Mohamed Salahs kompetanse har blitt tvilsomt av mange av sine hatere. De følte at han ikke fortjener å ha på seg Liverpool Drakt. Men etter Liverpools hjemmespill mot Chelsea i går tror jeg at de vil slutte å tvile på ham. Han ga oss en kraftig ytelse.

I dette spillet er Salahs billige fotballdrakter utvilsomt den mest skinnende. Selv om Chelsea falt tre spillere for å forsvare ham, oppnådde han ikke den ønskede effekten. Salah klarte fortsatt å score i det 53. minutt, og målet var et fantastisk langt skudd. Alle Liverpool-fansen var til stede med en feiring. Salah er den ekte konge på Anfield Stadium på denne kvelden. Han hjalp Liverpool med å slå Chelsea 2-0.

Med det vakre målet har Salah nå scoret 19 premier league mål denne sesongen, rangert først blant alle spillere. Han har fullt ut demonstrert sin evne. Så alle hans hatere burde holde opp.

Cristiano Ronaldo vil spille mot Ajax

April 10, 2019 by draktsetton365  

Å vinne Champions League er et viktig mål for Juventus i år, og det er også grunnen til at de signerte Cristiano Ronaldo i fjor sommer. Deres billige fotballdrakter overskygget Atletico Madrid i kvartfinalen. De vil spille ajax den 11. april neste. Men Ronaldo har blitt sidelinjet av en skade som ble utsatt for Ukraina 22. mars.

Imidlertid har han ikke gitt opp sin jakten på Champions League-tittelen. Han har prøvd å gjenopprette. Hittil har han fullt ut gjenopprettet seg fra skaden. Han begynte å trene med Juventus i går. Derfor er det sannsynlig at vi vil se ham iført Juventus drakt mot Ajax. Det vil være en god fordel for Juventus. Fordi han har evnen til å bestemme trenden i spillet.

Alt i alt, som fans, vil vi være glade for å se Ronaldo spille i Champions League. Det kommer definitivt til å være et konkurransedyktig spill.

Bayern München er trygg på å vinne over Borussia Dortmund

April 5, 2019 by draktsetton365  

Bayern München har dominert Bundesliga siden 2013. De har vunnet seks Bundesliga-titler på rad. Som et resultat er tyskerne stolte av å eie sine billige fotballdrakter. Men denne sesongen har en annen prestisjetunge klubb, Borussia Dortmund, steget opp. De er nå til og med to poeng tydelige for Bayern i Bundesliga-stillingen.

Så Bayern står overfor en stor utfordring. Hvis de vil at Bayern München Drakt skal overskygge Borussia Dortmund, må de overvinne opposisjonen. Og denne søndagen vil de to lagene spille et spill som betyr noe for dem begge. Det blir Bayerns hjemmespill mot Borussia Dortmund. Den tyske Derby har tiltrukket seg mye oppmerksomhet.

Bayerns trener Niko Kovac sa: "Borussia Dortmund har fordelen i standen, men vi er sikre på å slå dem. Det kommer til å være et veldig konkurransedyktig spill, men vi vil gjøre alt for å vinne."

Higuain gjorde en skuffende beslutning

March 30, 2019 by draktsetton365  

Gonzalo Higuain har hatt en tortuous sesong. Hans billige fotballdrakter har endret seg flere ganger. Etter å ha blitt lånt til AC Milan av Juventus, Etter å ha blitt lånt til AC Milan ved Juventus, ble han lånt til Chelsea i januar igjen. Hovedårsaken til dette er hans dårlige ytelse. Hans ankomst til Chelsea resulterte ikke i en betydelig forbedring for klubben. Og Chelsea har ikke klart å fullføre i topp 4 av Premier League denne sesongen.

Det virker som Higuain har hatt en alvorlig nedgang i fysisk kvalitet. Nå tar ikke alle fotballklubber ham mer alvorlig. Han vil sannsynligvis bli avvist av alle klubbene neste sesong. Han var opprørt med seg selv, så han tok en skuffende beslutning i går. Han annonserte at han ikke lenger ville ha på seg Argentina Drakt.

Mange Argentina-fans bør være fornøyd med sin pensjon. Fordi han ikke spilte bra i VM og Copa America-finalen, som holdt Argentina fra å vinne disse titlene.

Platini snakket høyt om Ronaldos fysiske kvalitet

March 27, 2019 by draktsetton365  

Selv om Cristiano Ronaldo er 34 år gammel, gjør han ingenting som en 34 år gammel veteran i det hele tatt. Han er fortsatt en av de beste fotballspillerne i verden, og et stort antall fans er stolte av å ha sine billige fotballdrakter. I et nylig intervju snakket tidligere UEFA-president Michel Platini høyt om sin fysiske kvalitet.

"Jeg trakk seg tilbake til 32,"sier platini," men Ronaldo er 34 år gammel og bærer fortsatt Juventus drakt. For fire måneder siden så jeg på at han spilte mot Manchester United i Torino. Jeg var sjokkert over at han fortsatt hadde en ekstraordinær mentalitet og fysisk fysikk kvalitet. Det vil holde ham i topp tilstand. Fordi det du gjør på banen, er direkte avhengig av din fysiske kvalitet."

Det er ingen tvil om Ronaldo's storhet. Så det var en dum beslutning for Real Madrid å handle ham til Juventus. Du kan ikke definere ham etter hans alder fordi han er unik. De unge spillerne kan fortsatt ikke komme forbi ham.

Barca ble avslørt deres nye hjem billige fotballdrakter

March 22, 2019 by draktsetton365  

Vi vet alle at Barcas hjem billige fotballdrakter har design av røde og blå vertikale striper, og designet har vært lengst brukt. Men på denne torsdag avslørte et nettsted med navnet "fotballutstyr" at Barca vil begynne å bruke nye hjem billige fotballdrakter neste sesong. Nyheten var som en bombe, som umiddelbart tiltrekker mye oppmerksomhet.

Det viste seg at den nye Barcelona Drakt har en rød og blå sjakkbrettdesign, som er helt forskjellig fra den klassiske designen. Men det nye designet vunnet ikke mange fans godkjennelse, og selv forårsaket noen klager og latterliggjøring. Fordi det ligner hjemmelaget i det kroatiske landslaget, som også har et sjakkbrettdesign. Den eneste forskjellen er at hovedfargene i Kroatia jersey er blå og svart.

Noen fans trodde det ville vært den styggeste Barcelona Drakt noensinne. Men det nye designet har ikke blitt offisielt bekreftet av Barca. Jeg er sikker på at hvis mange fans ikke liker det nye designet, vil klubben revurdere om den skal brukes neste sesong.

Det er på tide for Real Madrid å gjenoppbygge

March 6, 2019 by draktsetton365  

I lang tid kommer Real Mardrid å være trist å tenke på Ajax billige fotballdrakter. Fordi bare i går, led de et ydmykende 4-1 nederlag til Ajax i den andre etappen av Champions League-kvartfinalen. Som et resultat ble den forsvarende mesterklubben eliminert. Det er en katastrofe for klubben.

Vi kan ikke unngå å lure på hva som skjedde med ekte Madrid. De er en av de beste klubbene i verden. Hvordan kunne de bli overskygget av Ajax Drakt? En mulig grunn er avreisen til Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane. Real har ikke vært i stand til å finne en erstatning for Ronaldo siden han dro til Juventus. Og hvis Zidane fortsatt tar ansvaret for klubben, mener vi at resultatet må være bedre enn nå.

Hva skal egentlig Madrid gjøre neste gang? Jeg tror det er på tide for dem å gjenoppbygge. Tross alt er deres hovedspillere litt gamle. De trenger unge og begavede spillere for å styrke sin tropp. På den annen side må de lære av feilen og gjenoppbygge tilliten deres.