LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

57 blogs

Manchester United skylder Mourinho en unnskyldning

October 12, 2019 by draktsetton365  

Det er ingen tvil om at Jose Mourinho er en stor og visjonær trener. Imidlertid verdsatte ikke Manchester United ham, så han tok av seg Manchester United Drakt i desember i fjor. På den tiden led han til og med av misnøye fra hele klubben og skjenket fra fansen.

Men nå føler mange Manchester United-fans seg skyldige over ham. Fordi på mange ting anses hans synspunkter som riktige. Først av alt var klubben fortsatt i strid om Premier League-tittelen da han hadde ansvaret, men etter hans avgang ble de fullstendig overskygget av Liverpool Drakt. For det andre mente han Paul Pogba ikke kunne være hjørnesteinen i Manchester united. Og det viser seg at Pogba ikke er en ansvarlig spiller, til tross for hans evne.

Derfor skylder Manchester United Mourinho en unnskyldning for å ha sparket ham for å beholde Pogba. Nå er Pogbas forhold til Manchester united anstrengt, og han er fast bestemt på å forlate klubben. Som et resultat må troppen deres bygges om, eller de vil gradvis miste ryktet.

Messis arv har ikke stoppet opp

October 9, 2019 by draktsetton365  

Så langt har Lionel Messi og Cristiano Ronaldo konkurrert i et tiår. Men denne sesongen har Ronaldo vært enda mer imponerende. Siden han hadde på seg Juventus drakt, er laget hans nå på toppen av Serie A-tabellen. Mens Barcelona derimot ikke har gjort det bra denne sesongen.

Før gårsdagens kamp mot Sevilla lå Barcelona på fjerdeplassen i La Liga. Stillingen skadet åpenbart ryktet deres, da de var La Liga-mester forrige sesong. Imidlertid var det en grunn til dette resultatet, som var at Messi ikke hadde båret Barcelona Drakt siden starten av denne sesongen. Han hadde lidd av en belastning på lårmusklene. Men han har kommet seg og spilte gårsdagens kamp. Hans opptreden gjorde Barcelona umiddelbart til et annet lag.

De spilte mer selvsikker og taktisk. Det var som om Messi aktiverte lagkameratene. I spillet scoret Barcelonas Luis Suarez, Arturo Vidal og Ousmane Dembele hver for seg et mål, mens Messi også scoret et frispark. Til slutt vant de 4-0. Så Messis arv har ikke stoppet opp.

Det er Messi som kan redde Valverde

October 4, 2019 by draktsetton365  

For å være ærlig så har ikke denne sesongen Barcas prestasjoner vært ideell. De vant La Liga forrige sesong, men er nå fjerde på tabellen. De blir til og med overskygget av Real Madrid Drakt. Som et resultat blir trener deres Ernesto Valverde nå kritisert av fansen.

Valverde har alltid vært en kontroversiell trener. Forrige sesong, selv om han førte til at Barcelona vant La Liga-tittelen, men i Champions League-semifinalen, ble de fullstendig overskygget av Liverpool Drakt. Sammen med Barcas tilbakestående rangering så langt denne sesongen, føler mange sinte fans at han ikke er skikket til å fortsette å trene dette laget. Så han er i fare, og hvem kan redde ham? Svaret er Lionel Messi.

3. oktober spilte Barcelona mot Inter Milan i gruppekampen til Champions League. Det er et veldig viktig spill, så Valverde gjorde Messi til start. I kampen, selv om Messi ikke scoret mål, hjalp hans nøkkelassistent Barcelona med å vinne spillet. Derfor reddet Messi Valverde fra å bli kritisert.

Cristiano Ronaldo gjør Georgina lykkelig

September 30, 2019 by draktsetton365  

Det lykkeligste i livet er at den du elsker er også forelsket i deg, og Georgina Rodriguez er en så lykkelig kvinne nå. Hun jobbet som salgsjente i en luksusbutikk og ledet et vanlig liv. Så møtte hun Cristiano Ronaldo og ble kjæresten hans. Nå er hennes lykkeligste ting å ha på seg en Juventus drakt for å se ham spille.

Men faktisk likte Georgina Ronaldo for lenge siden, da han fortsatt hadde på seg Real Madrid Drakt. Hun hadde fulgt nyhetene hans, men på den tiden var hun opptatt på jobb, så hun hadde ikke mye tid til å se ham spille. Fram til den dagen dukket han opp på arbeidsplassen hennes, og de ble forelsket ved første blikk. Deretter utviklet de seg raskt til elskere, og nå tar Ronaldo henne ofte med på kamper.

Nylig ga Georgina et intervju til en italiensk avis. I intervjuet sa hun, "Jeg har alltid ønsket å være en lykkelig kvinne med mannen og barna som elsker meg, og det er det jeg har nå. Jeg elsker Cristiano Ronaldo. Jeg vil ta godt vare på ham og se opp til ham for alltid. "

Manchester Uniteds situasjon bekymrer Jamie Carragher

September 28, 2019 by draktsetton365  

Manchester United pleide å være en strålende klubb. Manchester United Drakt deres var et æremerke. De hadde vunnet Premier League og Champions League flere ganger. Nå er de imidlertid i tilbakegang. Så langt denne sesongen har de ikke nådd topp fire i Premier League. Denne situasjonen bekymrer til og med Jamie Carragher, en berømt Liverpool-spiller.

Fra fortiden til i dag har Liverpool og Manchester United vært i en voldsom konkurranse. Selv om de to klubbene konkurrerer med hverandre, stimulerer de også veksten av hverandre. Carragher var veldig glad da Liverpool vant Champions League forrige sesong, fordi han hadde på seg Liverpool Drakt i hele karrieren før han trakk seg. Han er en stor fan av Liverpool, men nå er han bekymret for Manchester United. Nylig, i et intervju, kritiserte han Manchester Uniteds nåværende ledelse.

Han sa: "Manchester united har snakket om å ansette en sportslig leder, men så langt har det ikke vært noe skikkelig trekk. En ansvarlig eier ville ikke la klubben hans bli så dårlig styrt. Men det ser ut til at så lenge Manchester United er lønnsomme, Eierne deres bryr seg ikke om lagets prestasjoner. "

Messi er fremdeles kongen av fotballverdenen

September 24, 2019 by draktsetton365  

For å være ærlig, startet ikke Barcelona sesongen bra. De har ikke vunnet fire kamper på rad så langt. Hovedårsaken er at Lionel Messi, deres ledende målscorer, ikke har på seg Barcelona Drakt og spiller. Messi gjennomsnitt mer enn 50 mål en sesong i La Liga. Så når han spiller, vil Barca øke styrken.

På den nettopp avsluttede FIFA årlige prisutdelingen fikk Messi nok en stor ære. Han ble kåret til Årets FIFA-spiller 2019. Resultatet var ganske uventet fordi mange trodde Van Dijk fortjente prisen mer. Forrige sesong var hans prestasjoner veldig imponerende. Liverpool Drakt hans dukket ikke bare opp i Premier League-finalen, men også i Champions League-finalen. Og til slutt hjalp han Liverpool med å vinne Champions League-tittelen.

Messis prestasjoner tapte imidlertid ikke for Van Dijk. Han var toppscorer i La Liga forrige sesong og vant Golden Boot. Enhåndsopprettet skapte han 49 mål for Barca, og utgjorde 54,5% av lagets totale mål, så han er fortsatt kongen i fotballverdenen.

Lewandowski er ikke til salgs i Bayern

September 21, 2019 by draktsetton365  

Siden han kom til Bayern München i 2014, har Lewandowski gradvis blitt lagets toppspiss. Hans Bayern München Drakt er nå bestselgeren i Bundesliga. Forrige sesong ledet han laget til Bundesliga-tittelen. Og så langt denne sesongen er prestasjonen hans fortsatt veldig imponerende.

I en nylig Champions League-gruppekamp hjalp han laget sitt til en 3-0-seier over Red Star Belgrade. Og han scoret sitt 200. mål for Bayern München i denne kampen. I følge statistikk tok det ham bare 249 kamper for å fullføre milepælen. Scoringsevnen hans er virkelig fantastisk. Derfor ser Bayern på ham som et ikke-salg, selv om Real Madrid-president Florentino Perez har ønsket at han skulle ha en Real Madrid Drakt i mange år.

Så langt denne sesongen har Real Madrids prestasjoner vært veldig dårlige. Ikke bare feilet de i La Liga, men de tapte også 3-0 til Paris Saint Germain i Champions League. I den endelige analysen skyldes mislykkethet deres mangel på evne fremover.

Ajax 'spesielle måte å tjene penger på

September 18, 2019 by draktsetton365  

Vi vet alle at fotballklubber, som selskaper, er for fortjeneste. Hver klubb har sin måte å tjene penger på, men Ajaxs måte å tjene penger på er spesiell. De tjener penger ikke på å selge Ajax Drakt, men ved å selge spillere. Dette er veldig sjelden i andre klubber.

Systemet deres for å trene og utvikle spillere er veldig modent. Derfor produserer de ofte spillere med stort potensial. Men de vil ikke beholde dem lenge, de vil selge dem til andre klubber til en høy pris. For eksempel solgte de Frenkie De Jong til Barcelona denne sesongen, og vi kan se ham ha på seg Barcelona Drakt denne sesongen. Det hadde tatt dem nesten fire år siden 2015 å utvikle ham til en topp midtbanespiller. Så handlet de ham til Barcelona for 75 millioner euro.

Som et resultat er måten deres å tjene penger på så spesiell måte at noen synes det er dårlig for teamet. Sannheten er imidlertid at de ikke er svekket av den. Så langt denne sesongen har de vunnet fire kamper på rad. Så de er en klubb med en plan.

Ajax er et team med arv

September 17, 2019 by draktsetton365  

Hver fotballklubb har sin egen måte å tjene penger på. Noen tjener penger ved å vinne mesterskapet, noen ved å bygge et godt forhold til fansen, men Ajax tjener penger på en spesiell måte. De tjener penger ved å utvikle lovende unge spillere og deretter handle dem. Så spillerne har vanligvis ikke Ajax Drakt på lenge.

Dette utenfor sesongen handlet de for eksempel Frenkie De Jong og Matthijs De Ligt. De handlet De Jong til Barca og ga De Ligt en Juventus drakt. Gjennom de to avtalene tjente de på nesten 200 millioner euro. Begge spillerne er topp utøvere fra deres ungdomstreningssystem og er anerkjent for sin evne. Ajax holdt dem imidlertid ikke. Men hvis du tror at profittmodellen deres er dårlig for deres utvikling, tar du feil.

Fordi Ajax er et lag med arv. Selv om de har utviklet og eksportert spillere, har styrken ikke lidd et stort tap. De har vunnet fire kamper på rad siden sesongstart. Dermed er de en planlagt klubb.

Mourinho er en trener som kjemper om mesterskapet

September 8, 2019 by draktsetton365  

Jose Mourinho har vært en kontroversiell trener fra tidligere til i dag, men det er unektelig at han er topp fotballtrener. Så selv om han fikk sparken av Manchester United, er det fortsatt mange store klubber som er villige til å ansette ham. Og personlig kan han foretrekke å bruke en Juventus drakt.

Hvorfor? Fordi han er en trener som kjemper om mesterskapet, og Juventus har kjempet om mesterskapet de siste årene. Så han ville være mer egnet for klubben. Dessverre ser ikke ut til at Juventus ikke liker trenerstilen sin, så denne sesongen signerte de Maurizio Sarri fra Chelsea. På den annen side er Liverpool, som nettopp vant Champions League forrige sesong, også en veldig sterk klubb. Men de vil ikke tilby Mourinho en Liverpool Drakt fordi deres nåværende trener har det bra.

Så det er vanskelig å si hvilken klubb Mourinho som trener neste gang, men det er sikkert at han bare trener en stor klubb som kjemper om mesterskapet. Fordi han er en fighter, og jagerfly bare jobber for mester.