LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

48 blogs

Mourinho er en trener som kjemper om mesterskapet

September 8, 2019 by draktsetton365  

Jose Mourinho har vært en kontroversiell trener fra tidligere til i dag, men det er unektelig at han er topp fotballtrener. Så selv om han fikk sparken av Manchester United, er det fortsatt mange store klubber som er villige til å ansette ham. Og personlig kan han foretrekke å bruke en Juventus drakt.

Hvorfor? Fordi han er en trener som kjemper om mesterskapet, og Juventus har kjempet om mesterskapet de siste årene. Så han ville være mer egnet for klubben. Dessverre ser ikke ut til at Juventus ikke liker trenerstilen sin, så denne sesongen signerte de Maurizio Sarri fra Chelsea. På den annen side er Liverpool, som nettopp vant Champions League forrige sesong, også en veldig sterk klubb. Men de vil ikke tilby Mourinho en Liverpool Drakt fordi deres nåværende trener har det bra.

Så det er vanskelig å si hvilken klubb Mourinho som trener neste gang, men det er sikkert at han bare trener en stor klubb som kjemper om mesterskapet. Fordi han er en fighter, og jagerfly bare jobber for mester.

Fotballverdenen trenger radikale trenere

September 6, 2019 by draktsetton365  

Fotball har vært en lidenskapelig sport siden fødselen, og det er grunnen til at den blir elsket av de fleste fans i verden. Derfor i fotballverdenen ser vi ofte lidenskapelige spillere og trenere, og Jose Mourinho er en slik trener. Selv etter at han tok av seg Manchester United Drakt, ble han fremdeles snakket om av fansen.

Han er en så unik trener: han snakker ofte følelsesmessig med spillerne sine under kamper, og han nedbryter eller fornærmer motstanderne ofte muntlig. For eksempel var kjennetegnene hans livlige da han hadde på seg Inter Milan Drakt i 2010. På den tiden var alle Inter Milan-spillerne sjokkerte av lidenskapen hans. Selv i spill advarte dommerne ham noen ganger fordi han var for emosjonell.

Hans lidenskap brakte imidlertid stor suksess til Inter Milan. Den sesongen ledet han ikke bare klubben til mesterskap i Serie A og italiensk cup, men vant også Champions League. Derfor trengs en så radikal trener i fotballverdenen.

Hvilket lag trener Mourinho neste?

September 5, 2019 by draktsetton365  

Mourinho har hatt permisjon siden han ble sparket av Manchester united i desember. Det er sjelden å høre om ham nå, men alle fansen hans er opptatt av spørsmålet: hvilket lag skal han trene neste gang? Mange spår at han til slutt vil ha på seg Real Madrid Drakt, fordi deres nåværende trener Zinedine Zidane ikke har ført laget til fremgang.

Dette er imidlertid bare spekulasjoner, ettersom La Liga nettopp har begynt, og det er vanskelig å si om Real Madrid vil gjøre et gjennombrudd neste. På den annen side tror noen at han er mer egnet til å ha på seg Bayern München Drakt, fordi hans trenerstil passer for dette tøffe laget. Og deres trener Niko Kovacs evner blir stilt spørsmål ved nå. Selv om han ledet laget til Bundesliga-tittelen forrige sesong, led de et knusende nederlag i Champions League.

Generelt sett, uansett hvilket lag Mourinho til slutt blir med, vil han skaffe entusiasme inn i laget. Han er en trener med en sterk personlighet som maksimerer potensialet til spillerne sine. Og han har alltid vært en annen trener.

Er VAR-teknologi god eller dårlig?

September 1, 2019 by draktsetton365  

Siden forrige sesong har VAR-teknologi blitt mye brukt i fotballkamper. Fordi det fanger detaljer som dommerne ikke kan ta hensyn til, har det blitt ønsket velkommen av noen spillere, for eksempel Cristiano Ronaldo. Ronaldos innflytelse er uten sidestykke, og det er under hans innflytelse at Juventus drakt selger godt.

Derfor promoteres også VAR-teknologien bredt med støtte fra Ronaldo. Nå ombestemte han seg imidlertid fordi han ble dypt såret av teknologien. I Juves kamp mot Parma forrige uke ble målet hans ugyldig av VAR for offside først. På samme måte ble også Manchester City Drakt skadet av teknologien. I forrige sesongs Champions League-kvartfinale ble et sentralt mål for Manchester City utelukket av VAR på grunn av offside, noe som direkte førte til eliminering av dem.

Derfor er det vanskelig å si om VAR-teknologien er god eller dårlig. Noen mennesker tror det forbedrer kampens rettferdighet, andre tror det gjør vondt i fotballens flyt. Vi må vente på svaret.

Fotballmønsteret er i endring

August 30, 2019 by draktsetton365  

Hvis vi snakker om de mest prestisjefylte lagene de siste 15 årene, er det definitivt Barcelona og Real Madrid. Og de to lagenes mest dyktige spillere er henholdsvis Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Forrige sesong forlot imidlertid Ronaldo Real Madrid for å ha på seg Juventus drakt. Så nå er fotballmønsteret i endring.

Hvorfor? For etter Ronaldos avgang har den samlede styrken til La Liga gått ned. Samtidig stiger Premier League og overgår styrken til La Liga. Og den mest iøynefallende tingen i Premier League er Liverpool Drakt. For det de gjorde forrige sesong var fantastisk. Ikke bare endte de på andreplass i Premier League, de vant også Champions League forrige sesong.

Videre ble midtbanespilleren Virgil van Dijk kåret forrige sesongs beste spiller av UEFA 30. august. Denne æren er en stor hyllest ikke bare til Van Dick selv, men også til Liverpool. Fordi Liverpools spillere ikke har vunnet denne prisen på mange år.

Zlatan Ibrahimovic er fortsatt en dyktig spiller

August 28, 2019 by draktsetton365  

Zlatan Ibrahimovic, 38, spiller for tiden for Los Angeles Galaxy, men du ville tatt feil hvis du trodde at veteranen aldri ville overraske oss igjen. Hans gLos Angeles Galaxy Drakt er nå et av symbolene på Major League Soccer, ettersom hans prestasjoner har betatt fans over hele USA. Han er nå den ledende scoreren for Los Angeles Galaxy.

Som et resultat er han fortsatt en veldig dyktig spiller, og han er fremdeles i stand til å spille i Premier League. Vi vet alle at han hadde på seg en Manchester United Drakt før han kom til USA. Så han har fortsatt mye hengivenhet for Manchester United. I løpet av mer enn ett år med laget har han vunnet flere viktige utmerkelser for seg selv og laget. Og han ville ikke ha forlatt dem uten en alvorlig skade. I et nylig intervju sa han at han savnet teamet.

Han sa: "Hvis Manchester United trenger meg, så vil jeg spille for dem. Jeg kan fortsatt spille i Premier League, og jeg tror du vil være enig med meg. Men jeg spiller for Los Angeles Galaxy nå, så jeg lei for det."

Griezmann fullførte sin innløsning

August 26, 2019 by draktsetton365  

Selv om Griezmann var en av de beste streikerne i verden, ble han ikke likt av de fleste Barca-fans. Fordi han hadde noen problemer med Barca: Han ydmyket dem en gang på sosiale medier da han hadde på seg Atlético Madrid Drakt. Så denne andre sesongen, da Barca kunngjorde sin signering, ble avgjørelsen møtt med motstand fra mange Barca-fans.

Imidlertid, til slutt, etter starten av den nye sesongen, hadde han fortsatt på seg Barcelona Drakt på Camp Nou stadion. Vi trodde det ville ta ham en stund å bevise seg selv og løse seg selv, men han gjorde det på bare ett spill. Han brukte sine individuelle ferdigheter for å redde Barca mot Real Betis 25. august. Han hadde to mål og ett assist, og hans perfekte ytelse førte Barca til en 5-2 seier.

Etter at han scoret, glemte alle Barca-fansen sin ulykkelighet med ham og jublet vilt for ham. Samtidig åpnet han armene spent og tok imot jubelen. Jeg tror dette ville være et veldig viktig øyeblikk i Barca-karrieren, fordi det var hans innløsningsøyeblikk.

Ronaldo og Messi skal være venner

August 22, 2019 by draktsetton365  

Det skal ikke være noe annet forhold i verden som det mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Selv om de er på forskjellige lag, konkurrerer de alltid med hverandre. Selv ikke når Ronaldo har på seg Juventus drakt, har ikke rivaliseringen deres avtatt. Etter min mening burde de også være venner.

For en tid tilbake, etter at Ronaldo forlot La Liga, sa Messi at han savnet å konkurrere med ham. I mellomtiden inviterte Ronaldo også Messi til Serie A. Imidlertid vil Messi sannsynligvis ikke gi fra seg Barcelona Drakt fordi klubben er som sitt andre hjem. Det er ingen tvil om at han blir værende i Barcelona hele karrieren. Som et resultat er mange fans skuffet over at de ikke kan konkurrere i samme liga. Og Ronaldo savnet Messi også.

I et nylig intervju uttrykte Ronaldo sin respekt for Messis karriere. Han sa: "Jeg beundrer virkelig Karis karriere så langt. Det var en veldig sunn konkurranse mellom ham og meg. Han har gjort meg til en bedre spiller, og jeg håper å spise middag med ham i fremtiden."

Liverpool er et heldig lag

August 20, 2019 by draktsetton365  

Etter å ha vunnet Champions League forrige sesong, har mange høye forhåpninger for Liverpool. Som et resultat har Liverpool Drakt deres blitt en toppselger. Denne sesongen håper de å vinne mer. Dessverre ble Alisson Becker, deres største målvakt, skadet i første runde av Premier League. Som et resultat var Jurgen Klopp, treneren deres, bekymret for situasjonen.

Imidlertid er Liverpool ikke bare et godt lag, men også en heldig. En av lagets helter gikk opp for å hjelpe: Adrian. Han var backup-målvakt, men etter at alisson ble skadet, ble han starteren. Men han håndterte sitt ansvar godt i onsdagens europeiske Super Cup-finale. Prestasjonen hans overskygget Chelsea Drakt. Og han reddet en avgjørende straff i kampens viktigste øyeblikk. Til slutt vant Liverpool tittelen 7-6.

Et sterkt lag skal være slik: skader på en eller to spillere vil ikke påvirke deres samlede styrke. Selv om Liverpool er et heldig lag, er styrken deres den viktigste faktoren i suksessen.

Adrian ble Liverpools helt

August 15, 2019 by draktsetton365  

Denne sesongen, da Alisson Becker ble skadet i første runde av Premier League, mente mange at Liverpools forsvar ville bli utfordret. Fordi Liverpool Drakt hans representerer det beste forsvaret. Men han måtte hvile i omtrent en måned. Treneren deres Jurgen Klopp var bekymret for situasjonen.

Liverpool mangler imidlertid aldri helter. I gårsdagens europeiske Super Cup-finale ble Adrian Liverpools helt. I første halvdel av spillet spilte Chelsea Drakt hovedrollen. De scoret tidlig og opprettholdt en 1-0 ledelse. I andre omgang lanserte Liverpool et fullstendig angrep for å innhente Chelsea. De trakk 2-2. Som et resultat ble spillet til et brutalt straffesparkkonkurranse. På de fire første straffene scoret begge sider. Men i den femte straffen blokkerte Adrian Chelseas skudd.

Til slutt slo Liverpool Chelsea 7-6 for å vinne mesterskapet, og Adrien ble den viktigste spilleren i dette spillet. Så lagkameratene og treneren hans klemte ham og feiret vilt. Hans innsats fortjente slik behandling.