LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

52 blogs

Griezmann fullførte sin innløsning

August 26, 2019 by draktsetton365  

Selv om Griezmann var en av de beste streikerne i verden, ble han ikke likt av de fleste Barca-fans. Fordi han hadde noen problemer med Barca: Han ydmyket dem en gang på sosiale medier da han hadde på seg Atlético Madrid Drakt. Så denne andre sesongen, da Barca kunngjorde sin signering, ble avgjørelsen møtt med motstand fra mange Barca-fans.

Imidlertid, til slutt, etter starten av den nye sesongen, hadde han fortsatt på seg Barcelona Drakt på Camp Nou stadion. Vi trodde det ville ta ham en stund å bevise seg selv og løse seg selv, men han gjorde det på bare ett spill. Han brukte sine individuelle ferdigheter for å redde Barca mot Real Betis 25. august. Han hadde to mål og ett assist, og hans perfekte ytelse førte Barca til en 5-2 seier.

Etter at han scoret, glemte alle Barca-fansen sin ulykkelighet med ham og jublet vilt for ham. Samtidig åpnet han armene spent og tok imot jubelen. Jeg tror dette ville være et veldig viktig øyeblikk i Barca-karrieren, fordi det var hans innløsningsøyeblikk.

Ronaldo og Messi skal være venner

August 22, 2019 by draktsetton365  

Det skal ikke være noe annet forhold i verden som det mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Selv om de er på forskjellige lag, konkurrerer de alltid med hverandre. Selv ikke når Ronaldo har på seg Juventus drakt, har ikke rivaliseringen deres avtatt. Etter min mening burde de også være venner.

For en tid tilbake, etter at Ronaldo forlot La Liga, sa Messi at han savnet å konkurrere med ham. I mellomtiden inviterte Ronaldo også Messi til Serie A. Imidlertid vil Messi sannsynligvis ikke gi fra seg Barcelona Drakt fordi klubben er som sitt andre hjem. Det er ingen tvil om at han blir værende i Barcelona hele karrieren. Som et resultat er mange fans skuffet over at de ikke kan konkurrere i samme liga. Og Ronaldo savnet Messi også.

I et nylig intervju uttrykte Ronaldo sin respekt for Messis karriere. Han sa: "Jeg beundrer virkelig Karis karriere så langt. Det var en veldig sunn konkurranse mellom ham og meg. Han har gjort meg til en bedre spiller, og jeg håper å spise middag med ham i fremtiden."

Liverpool er et heldig lag

August 20, 2019 by draktsetton365  

Etter å ha vunnet Champions League forrige sesong, har mange høye forhåpninger for Liverpool. Som et resultat har Liverpool Drakt deres blitt en toppselger. Denne sesongen håper de å vinne mer. Dessverre ble Alisson Becker, deres største målvakt, skadet i første runde av Premier League. Som et resultat var Jurgen Klopp, treneren deres, bekymret for situasjonen.

Imidlertid er Liverpool ikke bare et godt lag, men også en heldig. En av lagets helter gikk opp for å hjelpe: Adrian. Han var backup-målvakt, men etter at alisson ble skadet, ble han starteren. Men han håndterte sitt ansvar godt i onsdagens europeiske Super Cup-finale. Prestasjonen hans overskygget Chelsea Drakt. Og han reddet en avgjørende straff i kampens viktigste øyeblikk. Til slutt vant Liverpool tittelen 7-6.

Et sterkt lag skal være slik: skader på en eller to spillere vil ikke påvirke deres samlede styrke. Selv om Liverpool er et heldig lag, er styrken deres den viktigste faktoren i suksessen.

Adrian ble Liverpools helt

August 15, 2019 by draktsetton365  

Denne sesongen, da Alisson Becker ble skadet i første runde av Premier League, mente mange at Liverpools forsvar ville bli utfordret. Fordi Liverpool Drakt hans representerer det beste forsvaret. Men han måtte hvile i omtrent en måned. Treneren deres Jurgen Klopp var bekymret for situasjonen.

Liverpool mangler imidlertid aldri helter. I gårsdagens europeiske Super Cup-finale ble Adrian Liverpools helt. I første halvdel av spillet spilte Chelsea Drakt hovedrollen. De scoret tidlig og opprettholdt en 1-0 ledelse. I andre omgang lanserte Liverpool et fullstendig angrep for å innhente Chelsea. De trakk 2-2. Som et resultat ble spillet til et brutalt straffesparkkonkurranse. På de fire første straffene scoret begge sider. Men i den femte straffen blokkerte Adrian Chelseas skudd.

Til slutt slo Liverpool Chelsea 7-6 for å vinne mesterskapet, og Adrien ble den viktigste spilleren i dette spillet. Så lagkameratene og treneren hans klemte ham og feiret vilt. Hans innsats fortjente slik behandling.

Atletico Madrid vil reise seg igjen

August 12, 2019 by draktsetton365  

Atletico Madrid var mislykket forrige sesong. Først tapte de mot Barcelona i La Liga. For det andre ble de skammet ut av Champions League-kvartfinalen av Juventus. Disse undergikk åpenbart populariteten til Atlético Madrid Drakt. Så i sommer gjorde de en stor avtale.

De kjøpte den portugisiske stjernen Joao Felix fra Benfica for 126 millioner euro. Det var et stort spill fordi Felix var så ung. 19-åringen spiss har aldri spilt i en stor liga før. Mange eksperter trodde til og med signeringen var som å kjøpe en lodd. I gårsdagens internasjonale mesterkamp viste imidlertid Felix sin ytelse at Atleticos beslutning var riktig. Hans evne overskygget Juventus drakt.

I denne kampen mellom Atletico og Juventus kom alle Atleticos to mål fra ham. Hans ekstraordinære fart og dyktighet er fantastisk. Til slutt ledet han Atletico til en 2-1-seier over Juventus. Med ham vil Atletico Madrid reise seg igjen.

Premier League er den mest sett fotballkonkurransen

August 6, 2019 by draktsetton365  

En gang i tiden, hvis vi snakker om det mest observerte fotballarrangementet, ville det være La Liga, etterfulgt av Premier League. Men det har nå endret seg. Premier League har overtent La Liga som den mest observerte fotballkonkurransen. Og grunnen er at Liverpool Drakt var den største vinneren forrige sesong.

Hvorfor? Fordi Liverpool vant Champions League forrige sesong. Champions League regnes for å være den mest reflekterende for den faktiske styrken til hvert lag, og det er grunnen til at mange fans legger merke til det. De siste årene dukket Barcelona Drakt ofte opp i Champions League-finalen. Men forrige sesong ble Barca overraskende slått ut av Liverpool. Som et resultat fikk Liverpool mye ros. I mellomtiden har Manchester City, Manchester United og Tottenham alle kvalifisert seg til de siste åtte av Champions League.

Som et resultat er Premier League nå den mest observerte fotballkonkurransen. Mange TV-kanaler er villige til å vise kampene sine. Så det begynner å bli en het nyhetskilde.

Heftig rivalisering mellom Manchester City og Liverpool

August 5, 2019 by draktsetton365  

I dag er den mest konkurransedyktige fotballbegivenheten utvilsomt Premier League. Blant dem er de mektigste klubbene Manchester City og Liverpool. Forrige sesong, selv om Manchester City Drakt dominerte Premier League, trakk Liverpool en tilbake i andre konkurranser. De beviste at de er like gode som Manchester City med en Champions League-tittel.

Så neste sesongs harde rivalisering mellom Manchester City og Liverpool vil fortsatt være Premier Leagues viktigste attraksjon. Manchester City ønsker å være den forsvarende mesteren, og Liverpool ønsker å vinne sin første Premier League-tittel. Etter å ha vunnet Champions League, har Liverpool Drakt vunnet mange fanses favør. Treneren deres Jurgen Klopp har guidet Liverpool gjennom årene. Så langt har troppen deres vært så stabil og sterk at de er i stand til å vinne enda større ære.

På den annen side har Manchester Citys styrke aldri gått ned. Treneren deres Josep Guardiola er en veterantrener. Han bygger Manchester city til et lag som er bra både offensivt og defensivt. Så deres status vil være vanskelig å overgå.

Tottenham Spurs er et tøft lag

August 2, 2019 by draktsetton365  

I det siste ble Tottenham Spurs ikke foretrukket av fotballeksperter fordi eierne deres hadde en tøff forretningsfilosofi: De ville at hver krone de satt i skulle bli belønnet. Dette har ført til at mange talentfulle spillere ikke vil ha Tottenham Hotspur Drakt fordi det er nesten umulig for eierne å tilby dem høye lønninger.

Forrige sesong signerte de ingen nye spillere. Så mange trodde de vil være i en passiv posisjon. Men dette laget var virkelig et tøft lag. De klarte likevel å avslutte fjerde i Premier League med sin nåværende tropp. Dessuten overvant de mange vanskeligheter og nådde Champions League-finalen. Og deres prestasjoner nærmest formørket Liverpool Drakt. Selv om de endte på andreplass til slutt, overrasket prestasjonen oss alle.

I går slo de Bayern München for å vinne Audi Cup-finalen. Treneren deres Pochettino er virkelig en dyktig trener. Under hans ledelse har teamet oppnådd noen viktige utmerkelser til tross for mangelen på økonomisk støtte.

Felix vil være kjernespilleren til Atletico Madrid

July 28, 2019 by draktsetton365  

Mange mennesker forstår ikke Atleticos virksomhet i sommer. De betalte 126 millioner euro for å signere den 19 år gamle portugisiske spissen Joao Felix. Unggutten har ikke spilt i en større liga. Benfica Drakt hans er ikke godt kjent for mange fans. Dessuten har Atletico aldri signert en spiller for mer enn 100 millioner euro før, så signeringen anses som en gamble.

Avgjørelsen deres viste seg imidlertid å være klok. Vi trengte ikke å vente lenge for å se Felix enestående evne. Han tilpasset seg raskt Atletico og ble med dem i International Champions League. Han hadde på seg Atlético Madrid Drakt for første gang som startmotor mot Real Madrid på fredag. Mange fans var vitne til hans smidige og raske teknikk. Han hjalp lagkameratene med å score med to presise pasninger. Og til vår overraskelse scoret han også et mål i kampen.

Mange spillere kunne ikke score i debutene sine, men det gjorde han. Hans tekniske og fysiske egenskaper er allerede på toppnivå, og det er derfor Atletico er villige til å kjøpe ham til en høy pris. Han vil definitivt bli kjernespeleren til Atletico Madrid.

Atletico Madrid vant en stor innsats

July 27, 2019 by draktsetton365  

Etter at Atletico Madrid signerte Joao Felix for 126 millioner euro, trodde mange at de spilte en stor gamble. Fordi den portugisiske spilleren er så ung. Selv om han har båret Benfica Drakt i tre år, har han bare vært fast hos Benfica i bare en sesong. Som et resultat synes mange fotballeksperter det er vanskelig å avgjøre om han er verdig sin pris.

Imidlertid, i gårsdagens International Champions League-kamp, beviste Felix sin evne for oss. Det var første gang han hadde på seg Atlético Madrid Drakt i en formell kamp, men han tilpasset seg veldig bra. Han jobbet aktivt med lagkameratene gjennom hele spillet, og han var den viktigste offensive kraften i laget. Til slutt hjalp han laget sitt med å beseire Real Madrid 7-3, og han bidro med et mål og to assist.

Vanligvis var det vanskelig for en spiller å gi et stort bidrag til et nytt lag, men det gjorde han. I denne kampen så vi det store potensialet og energien hans. Så Atletico Madrid vant den store innsatsen om ham.