LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

48 blogs

Atletico Madrid vil reise seg igjen

August 12, 2019 by draktsetton365  

Atletico Madrid var mislykket forrige sesong. Først tapte de mot Barcelona i La Liga. For det andre ble de skammet ut av Champions League-kvartfinalen av Juventus. Disse undergikk åpenbart populariteten til Atlético Madrid Drakt. Så i sommer gjorde de en stor avtale.

De kjøpte den portugisiske stjernen Joao Felix fra Benfica for 126 millioner euro. Det var et stort spill fordi Felix var så ung. 19-åringen spiss har aldri spilt i en stor liga før. Mange eksperter trodde til og med signeringen var som å kjøpe en lodd. I gårsdagens internasjonale mesterkamp viste imidlertid Felix sin ytelse at Atleticos beslutning var riktig. Hans evne overskygget Juventus drakt.

I denne kampen mellom Atletico og Juventus kom alle Atleticos to mål fra ham. Hans ekstraordinære fart og dyktighet er fantastisk. Til slutt ledet han Atletico til en 2-1-seier over Juventus. Med ham vil Atletico Madrid reise seg igjen.

Premier League er den mest sett fotballkonkurransen

August 6, 2019 by draktsetton365  

En gang i tiden, hvis vi snakker om det mest observerte fotballarrangementet, ville det være La Liga, etterfulgt av Premier League. Men det har nå endret seg. Premier League har overtent La Liga som den mest observerte fotballkonkurransen. Og grunnen er at Liverpool Drakt var den største vinneren forrige sesong.

Hvorfor? Fordi Liverpool vant Champions League forrige sesong. Champions League regnes for å være den mest reflekterende for den faktiske styrken til hvert lag, og det er grunnen til at mange fans legger merke til det. De siste årene dukket Barcelona Drakt ofte opp i Champions League-finalen. Men forrige sesong ble Barca overraskende slått ut av Liverpool. Som et resultat fikk Liverpool mye ros. I mellomtiden har Manchester City, Manchester United og Tottenham alle kvalifisert seg til de siste åtte av Champions League.

Som et resultat er Premier League nå den mest observerte fotballkonkurransen. Mange TV-kanaler er villige til å vise kampene sine. Så det begynner å bli en het nyhetskilde.

Heftig rivalisering mellom Manchester City og Liverpool

August 5, 2019 by draktsetton365  

I dag er den mest konkurransedyktige fotballbegivenheten utvilsomt Premier League. Blant dem er de mektigste klubbene Manchester City og Liverpool. Forrige sesong, selv om Manchester City Drakt dominerte Premier League, trakk Liverpool en tilbake i andre konkurranser. De beviste at de er like gode som Manchester City med en Champions League-tittel.

Så neste sesongs harde rivalisering mellom Manchester City og Liverpool vil fortsatt være Premier Leagues viktigste attraksjon. Manchester City ønsker å være den forsvarende mesteren, og Liverpool ønsker å vinne sin første Premier League-tittel. Etter å ha vunnet Champions League, har Liverpool Drakt vunnet mange fanses favør. Treneren deres Jurgen Klopp har guidet Liverpool gjennom årene. Så langt har troppen deres vært så stabil og sterk at de er i stand til å vinne enda større ære.

På den annen side har Manchester Citys styrke aldri gått ned. Treneren deres Josep Guardiola er en veterantrener. Han bygger Manchester city til et lag som er bra både offensivt og defensivt. Så deres status vil være vanskelig å overgå.

Tottenham Spurs er et tøft lag

August 2, 2019 by draktsetton365  

I det siste ble Tottenham Spurs ikke foretrukket av fotballeksperter fordi eierne deres hadde en tøff forretningsfilosofi: De ville at hver krone de satt i skulle bli belønnet. Dette har ført til at mange talentfulle spillere ikke vil ha Tottenham Hotspur Drakt fordi det er nesten umulig for eierne å tilby dem høye lønninger.

Forrige sesong signerte de ingen nye spillere. Så mange trodde de vil være i en passiv posisjon. Men dette laget var virkelig et tøft lag. De klarte likevel å avslutte fjerde i Premier League med sin nåværende tropp. Dessuten overvant de mange vanskeligheter og nådde Champions League-finalen. Og deres prestasjoner nærmest formørket Liverpool Drakt. Selv om de endte på andreplass til slutt, overrasket prestasjonen oss alle.

I går slo de Bayern München for å vinne Audi Cup-finalen. Treneren deres Pochettino er virkelig en dyktig trener. Under hans ledelse har teamet oppnådd noen viktige utmerkelser til tross for mangelen på økonomisk støtte.

Felix vil være kjernespilleren til Atletico Madrid

July 28, 2019 by draktsetton365  

Mange mennesker forstår ikke Atleticos virksomhet i sommer. De betalte 126 millioner euro for å signere den 19 år gamle portugisiske spissen Joao Felix. Unggutten har ikke spilt i en større liga. Benfica Drakt hans er ikke godt kjent for mange fans. Dessuten har Atletico aldri signert en spiller for mer enn 100 millioner euro før, så signeringen anses som en gamble.

Avgjørelsen deres viste seg imidlertid å være klok. Vi trengte ikke å vente lenge for å se Felix enestående evne. Han tilpasset seg raskt Atletico og ble med dem i International Champions League. Han hadde på seg Atlético Madrid Drakt for første gang som startmotor mot Real Madrid på fredag. Mange fans var vitne til hans smidige og raske teknikk. Han hjalp lagkameratene med å score med to presise pasninger. Og til vår overraskelse scoret han også et mål i kampen.

Mange spillere kunne ikke score i debutene sine, men det gjorde han. Hans tekniske og fysiske egenskaper er allerede på toppnivå, og det er derfor Atletico er villige til å kjøpe ham til en høy pris. Han vil definitivt bli kjernespeleren til Atletico Madrid.

Atletico Madrid vant en stor innsats

July 27, 2019 by draktsetton365  

Etter at Atletico Madrid signerte Joao Felix for 126 millioner euro, trodde mange at de spilte en stor gamble. Fordi den portugisiske spilleren er så ung. Selv om han har båret Benfica Drakt i tre år, har han bare vært fast hos Benfica i bare en sesong. Som et resultat synes mange fotballeksperter det er vanskelig å avgjøre om han er verdig sin pris.

Imidlertid, i gårsdagens International Champions League-kamp, beviste Felix sin evne for oss. Det var første gang han hadde på seg Atlético Madrid Drakt i en formell kamp, men han tilpasset seg veldig bra. Han jobbet aktivt med lagkameratene gjennom hele spillet, og han var den viktigste offensive kraften i laget. Til slutt hjalp han laget sitt med å beseire Real Madrid 7-3, og han bidro med et mål og to assist.

Vanligvis var det vanskelig for en spiller å gi et stort bidrag til et nytt lag, men det gjorde han. I denne kampen så vi det store potensialet og energien hans. Så Atletico Madrid vant den store innsatsen om ham.

Neymar virker lite sannsynlig å forlate PSG

July 22, 2019 by draktsetton365  

Det er mye spekulasjoner om Neymars overføring i denne off-season. Mange spekulerer hvilken klubb han til slutt vil bli med, fordi han har erklært at han ikke vil ha Paris Saint-Germain Drakt lenger. Selv om han ønsker å komme tilbake til Barcelona, ​​ser det ut til at prosessen er vanskelig.

Først og fremst vil PSG ikke tillate ham å gå lett fordi de ikke ønsker å handle ham med tap. Imidlertid er Barcelonas off-season-overføringsoperasjon opptatt. Etter å ha signert flere store spillere, har de ikke nok penger til å kjøpe Neymar. Så, mens de ville gjerne tilby neymar en Barcelona Drakt, ville det være vanskelig å gjøre det. Nylig har deres visepresident utstedt en uttalelse i et medieintervju: "Selv om vi vet at Neymar ikke er glad i Paris, vil vi ikke ta ham bort derfra."

Så det virker vanskelig for Neymar å forlate PSG. Jeg tror han må beklage sin beslutning om å forlate Barcelona lett i 2017, men det er ingen medisin for å angre. Han må bære konsekvensene.

Bayern bør fokusere mer på egen utvikling

July 19, 2019 by draktsetton365  

For noen år siden var Bayern München en av de beste klubber i Europa. Mange fotballfans er stolte av å ha en Bayern München Drakt. Nå har imidlertid deres situasjon endret seg dramatisk. Vi ser ofte at de mister store spill. De ser ut til å ha mistet mye av sin styrke.

Sist sesong var ikke en vellykket en for dem. Selv om de kjempet for å vinne Bundesliga-tittelen til slutt, ble de også truet av Borussia Dortmund. Og faktisk var Dortmund ikke et sterkt lag. På den annen side kunne tittelen de oppnådde ikke skjule sin dystre prestasjon i Champions League. Deres opptreden var fullstendig overskadet av Liverpool Drakt, og de kunne ikke engang kvalifisere seg til Champions League-kvartfinalen.

Derfor tror jeg de burde fokusere mer på egen utvikling. Dessverre har de ikke vært i stand til å gjøre en forskjell på denne offseasonen. Fordi deres ledere sjelden signerer nye dyktige spillere. Så neste sesong vil bare være vanskeligere for dem.

De Ligt dukket opp i Torino, Italia

July 17, 2019 by draktsetton365  

Etter en hel sommers vurdering tok Matthijs de Ligt endelig opp for å bli med Juventus. Derfor vil han ha på seg Juventus drakt neste sesong. Mange prestisjefylte fotballklubber var ivrige etter å logge med ham, så hvorfor valgte han endelig Juventus?

Han anses nå å være den mest lovende unge aktøren i Europa, selv om han fortsatt er under tjue år gammel. Hans Ajax Drakt er stolthet av alle nederlandske folk. Han ble med i Ajax i 2016 og ble en verdensberømt spiller på bare tre år. Og hans forestilling siste sesong er enda mer fantastisk. Han ledet Ajax til nederlandsk mester og avanserte til Champions League semifinalen.

For noen dager siden fløy han til Torino, Italia, som endelig overbeviste oss om at han ville bli med Juventus. Hans agent fortalte oss at Juventus var mest oppriktige om å signere ham. Og deres beste stjerne Cristiano Ronaldo har alltid vært hans idol.

Fargen om Glizman er over

July 10, 2019 by draktsetton365  

Denne offseasonen, det har vært mye rykter om den franske spilleren Antoine Griezmann. Han har gjort det klart at han ikke vil bære Atlético Madrid Drakt igjen. Men det er ikke klart hvilken klubb han vil velge å bli med. Ifølge ulike kilder er Barcelona den mest etterspurte klubben for å signere ham.

Men Atletico er ikke villig til å la ham lett ha på seg Barcelona Drakt. De to klubber har vært rivaler i årevis. Og Atletico Madrid var sint at Barcelona ikke var villig til å betale engangsavgift på 120 millioner euro for å signere Gliezman, som satte avtalen på vent. Til alles overraskelse viste avtalen seg å være en farce.

Til slutt ble Griezmann lei av å vente. Han endte faren selv: han betalte 120 millioner euro i likvidert skade til Atletico Madrid gjennom sin advokat. Nå er han en friagent, og han er fri til å signere med Barcelona. Det anslås at Barcelona vil kunngjøre sin ankomst i morgen.