LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

48 blogs

Ajax er en takknemlig klubb

July 6, 2019 by draktsetton365  

I går oppdaget Nou Camp-stadion Frankie De Jong å sette på sin Barcelona Drakt for første gang. Barcelona-lederne holdt en seremoni for ham, og han ble ønsket velkommen av alle fans fra Barcelona. Hele stadion var full av folk som hadde gode forventninger til den talentfulle midtbanespilleren.

Men Barcelona var ikke den eneste klubben som var fornøyd med sin ankomst. Hans tidligere klubb Ajax var også glad for ham. Før han kom til Barcelona, ​​hadde han på seg Ajax Drakt. Med sin innsats oppnådde Ajax gode resultater i fjor. Vi var imponert over deres forestilling i Champions League semifinalen. Selv om de til slutt ble slått ut av Tottenham Spurs, så vi stort potensial i dette unge laget. Så Ajax og De Jong har et veldig godt forhold.

Det var derfor Ajax gjorde et spesielt trekk den dagen han kom til Barcelona. De kjøpte en hel side av Sports World for å uttrykke sine velsignelser til ham. Det står, "Beste ønsker til De Rong! Lykke til, Frankie!" Hva en takknemlig klubb de er!

Vi trenger en ren America Cup semifinale

July 3, 2019 by draktsetton365  

Argentina spilte Brasil i semifinaler i årets Copa America. Det var en veldig nøye overvåket kamp. Argentina Drakt forventes å vinne mesterskapet i år. Det var imidlertid en overraskelse at de mistet 2-0 til Brasil.

Mange argentinske fans var rasende på resultatet fordi de følte dommeren var urettferdig. Faktisk var det. I de tidligere spillene i Copa America brukte dommerne ofte VAR til å hjelpe dem, men i dette spillet brukte de ikke det i det hele tatt. Derfor var Argentina kaptein Lionel Messi rasende med dommerne. Han sa: "Når jeg bærer Barcelona Drakt, bruker de ofte VAR for å hjelpe dem med å ta avgjørelser. Men i spillet, ga de det helt opp. De favoriserte Brasil tydeligvis."

Vi trenger en ren Copa America-semifinalen, ikke et godt resultat som dette. To av Argentinas straff ble oversett i kampen. Hvis de hadde blitt behandlet rettferdig, tror jeg at resultatet ville vært svært annerledes. De er et godt lag og deres innsats bør respekteres.

Real Madrid vil forfølge Van der Beek

June 28, 2019 by draktsetton365  

Real Madrid-sjefer er fast bestemt på å bringe inn sentrale spillere denne offseasonen etter siste sesongens debacle. Nylig signerte de Eden Hazard og tilbød ham en Real Madrid Drakt. Hazard er en svært dyktig angriper, og mange av hans fans sammenligner ham med Lionel Messi.

Imidlertid er Real Madrid ikke fornøyd. De vil forbedre deres forsvar så vel som deres fornærmelse. Så de er veldig interessert i Van der Beek. Deres tjenestemenn er veldig imponert over sin Ajax Drakt under årets mesterskapskampanje. Midtbanespilleren har god løpeevne og aggressivt forsvar. Med sin hjelp nådde Ajax semifinaler i Champions League.

Derfor, hvis Real Madrid kan lykkes med å signere ham, vil deres defensiv nivå bli betydelig forbedret. Og han er verdt rundt 60 millioner euro, som Real Madrid kan leve med. Mange Real Madrid-fans har uttrykt sin støtte for sin signering.

Ronaldo vil hjelpe De Ligt vokse

June 25, 2019 by draktsetton365  

Den nederlandske spilleren Matthijs de Ligt vil ha på seg Juventus drakt neste sesong, ifølge en bekreftet kilde. Selv om Barca har vært i samtaler med sin agent for å signere ham, er han ulykkelig med lønnen de tilbyr ham og Juventus tilbyr ham tre ganger så mye. Så han vil signere for Juventus.

De Ligt er for tiden den mest lovende unge midtbanespilleren i Europa. Hans Ajax Drakt imponerte Juventus i årets Champions League, fordi Juventus ble slått ut av Champions League kvartfinalen ved sin Ajax-side. Så de er villige til å signere ham for en høy pris. Etter at han er med, vil Juventus midtveis defensiv nivå sikkert få en stor kampanje. Mange eksperter tror at han vil være en av de mest dyktige midtbanespillerne i det neste tiåret.

På den annen side vil Cristiano Ronaldo hjelpe ham med å vokse og deres evner vil utfylle hverandre. Fordi hans utvikling er bra for Ronaldo og Juventus. Deres partnerskap fortjener oppmerksomheten til Juventus fans.

Dette er ikke på tide å si farvel

June 16, 2019 by draktsetton365  

Etter å ha vunnet Champions League i år, har Mohamed Salah blitt en favoritt for mange lag. Juventus og Real Madrid sies å være villige til å tilby ham en kontrakt verdt 150 millioner kroner, så lenge han tar av seg Liverpool Drakt. Det var definitivt en stor fristelse for ham.

Men dette er ikke på tide å si farvel. Han har vært med Liverpool i to sesonger og vant en strålende Champions League-tittel. Han har følelser for laget, så han er usannsynlig å ha på seg en Juventus drakt eller Real Madrid Drakt neste sesong. Han har et nytt mål for neste sesong: for å hjelpe Liverpool med å vinne Premier League. Tross alt har Liverpool ikke vunnet tittelen i 30 år.

Men fremtiden er alltid usikker, og Salah har ikke kommentert sin fremtid etter neste sesong. Han er en glanssøker og stopper aldri. Hvis Liverpool mister konkurranseevnen i fremtiden, vil han gå.

Hazards billige fotballdrakter selger godt

June 14, 2019 by draktsetton365  

Siden Real Madrid offisielt annonserte signeringen av Eden Hazard, har den belgiske spillerens trekk blitt nøye overvåket. Han vil gjøre sin offisielle debut på Real Madrid på torsdag. Selv om hans Real Madrid Drakt ennå ikke er offisielt utgitt, er mange fans ivrige etter å kjøpe den.

Så noen forhandlere ser en mulighet fra det og selger sine billige fotballdrakter på forhånd. Hazard har gjort det bra denne sesongen, og derfor er Real Madrid villig til å signere ham for en høy overføringsavgift. Og han belønnet Chelsea med et trofé før han bestemte seg for å forlate. Han var aktiv i å hjelpe Chelsea med å slå Arsenal og vinne Europa League. Så alle Chelsea-fansen klandrer ikke ham for å forlate, de setter pris på hva han har gjort for Chelsea.

Så neste sesong vil Real Madrid sikkert gjøre et gjennombrudd, selv om resultatene deres ikke er ideelle. Hazard er en svært dyktig angriper, og hans ankomst er nødt til å injisere ny vitalitet i Real Madrid.

Kinsey Wolanski ble kjent på en bestemt måte

June 10, 2019 by draktsetton365  

Hvert år er Champions League-finalen den mest dramatiske fotballkampen. I år er det sikkert å spille Liverpool og Tottenham Hotspur. Etter flere runder med hard konkurranse, gikk de to lagene endelig til finalen. Så deres billige fotballdrakter var symbolske for årets Champions League-finale.

Men hvis du tror rivaliteten mellom disse to lagene var det eneste du ville se, var du feil. Kinsey Wolanski, en ivrig fan, dukket opp i finalen på en spesiell måte. Den oppmerksomheten hun tiltrak, overskygget selv Liverpool Drakt. Under kampen, briste hun på banen nesten naken og løp vilt. Selv om hun ble tvangt fjernet fra retten av to sikkerhetsvakter, fikk hun stor oppmerksomhet. Hun ble kjent på denne spesielle måten.

Noen Liverpool-spillere selv tekstet henne etter spillet, og ba om datoer. Og hennes eksponering mot finalen har tjent henne £ 3m i reklameinntekter. Hvilken smart fan er hun!

Ronaldo har alltid vært en trygg mann

June 10, 2019 by draktsetton365  

Den mest omtalte hendelsen i disse dager er UEFAs Nations League. Fordi Cristiano Ronaldo var tilbake i Portugal Drakt for semifinalen etter nesten et år. Selv om han ikke kom tilbake til landslaget til slutten av turneringen, var han sikker på at han kunne gjøre en forskjell.

Hvorfor ikke? Han har alltid vært en trygg mann. Selv med Juventus trakk Atletico Madrid 2-0 i det første spillet i årets Champions League kvartfinale, miste han ikke sin tillit. Og til slutt viste han oss at hans Juventus drakt representerer absolutt tillit. Han ledet Juventus til en 3-2-seier over Atletico Madrid. På samme måte gjorde han et hat-trick da Portugal eliminert Sveits i semifinalen til UEFAs Nations League.

Derfor kan ingen lovprisning være for mye for ham. Han ser ut til å eksistere for mirakler. Og han lar ikke omverdenen forstyrre ham, han fokuserer bare på sin egen ytelse og opprettholder absolutt selvtillit. Han fortjener all æren.

Kane fikk ikke flaks til Spurs

June 7, 2019 by draktsetton365  

Det er ingen tvil om at forrige ukes Champions League-finale vil gå ned i historien. Jeg tror alle Liverpool-fansen vil huske dette øyeblikk for alltid: Liverpool vant Champions League for andre gang etter 14 år. Alle fansen var stolte av Liverpool Drakt de hadde på seg.

Spurs, derimot, var på den tapende siden. De hadde forberedt seg på dette spillet i lang tid, spesielt deres stjernespill Harry Kane. Før finalen hadde han gått glipp av alle mesterskapets league-spill på grunn av kneskade. Så han var spent på å være tilbake i Tottenham Hotspur Drakt for finalen. Men han kan ha misjudged seg selv, fordi kroppen ikke hadde fullstendig gjenopprettet. Han utgjorde ikke en trussel mot opposisjonen i løpet av spillet, og han tok ikke flaks til Spurs.

Til slutt tapte de kampen med 2-0. De er veldig frustrert fordi de er bare ett skritt unna mesterskapet. Likevel er deres ytelse verdig respekt. De gikk helt til finalen uten å bli oppdaget.

Messi savner å konkurrere med Cristiano Ronaldo

June 4, 2019 by draktsetton365  

Siden Cristiano Ronaldo forlot La Liga for å ha på seg en Juventus drakt, har det vært vanskelig å se ham og Lionel Messi på banen samtidig. Mange fans savner dagene da de konkurrerte mot hverandre, inkludert Messi. Nylig, uttrykte han sin mangel på Ronaldo.

I et intervju med Fox Sports snakket Messi om sin karriere og Ronaldo påvirkning på La Liga. Han sa: "Jeg spiller fordi jeg elsker fotball. Hvis jeg en dag ikke har lyst til å spille mer, vil jeg ta av seg Barcelona Drakt og pensjonere. Men akkurat nå elsker jeg fortsatt trening og å spille. På den annen side, For Ronaldo savner hele ligaen ham, inkludert meg. Han er en spiller som kan gjøre ligaen mer konkurransedyktig. "

Selv om Messi og Ronaldo ikke har mye å gjøre med hverandre i livet, beundrer de hverandre på banen. De liker konkurransen mellom dem. Fordi konkurransen hjelper dem med å forbedre sine evner.