LeapZipBlog: draktsetton365

draktsetton365's blog

49 blogs

Messi savner å konkurrere med Cristiano Ronaldo

June 4, 2019 by draktsetton365  

Siden Cristiano Ronaldo forlot La Liga for å ha på seg en Juventus drakt, har det vært vanskelig å se ham og Lionel Messi på banen samtidig. Mange fans savner dagene da de konkurrerte mot hverandre, inkludert Messi. Nylig, uttrykte han sin mangel på Ronaldo.

I et intervju med Fox Sports snakket Messi om sin karriere og Ronaldo påvirkning på La Liga. Han sa: "Jeg spiller fordi jeg elsker fotball. Hvis jeg en dag ikke har lyst til å spille mer, vil jeg ta av seg Barcelona Drakt og pensjonere. Men akkurat nå elsker jeg fortsatt trening og å spille. På den annen side, For Ronaldo savner hele ligaen ham, inkludert meg. Han er en spiller som kan gjøre ligaen mer konkurransedyktig. "

Selv om Messi og Ronaldo ikke har mye å gjøre med hverandre i livet, beundrer de hverandre på banen. De liker konkurransen mellom dem. Fordi konkurransen hjelper dem med å forbedre sine evner.

Den viktigste kampen i året er i ferd med å begynne

May 31, 2019 by draktsetton365  

Hittil er dette årets Champions League på vei til slutt. Den endelige vil bli spilt på Madrid Wanda Metropolitano på søndag. De to lagene som spiller dette spillet er Liverpool og Tottenham hotspur. På den tiden vil deres billige fotballdrakter tiltrekke stor oppmerksomhet.

Uten tvil er dette årets viktigste fotballkamp. Og mange fans tror Liverpool vil være de endelige mesterne. Fordi, i fjor Liverpool Drakt også dukket opp i Champions League-finalen. Selv om de bare fullførte andre, har deres styrke blitt anerkjent mye. Derfor har laget stor ambisjon om å vinne den endelige seieren.

Tottenham hotspur bør imidlertid ikke undervurderes. I tidligere runder av Champions League, selv om deres nummer én stjerne, Harry Kane, ikke klarte å spille på grunn av skade, klarte de fremdeles å slå flere motstandere og nå finalen. Nå har Kane sørget for at han vil være i finalen, så de vil bli sterkere.

Barcelona nie miała dobrego sezonu

May 29, 2019 by draktsetton365  

W ostatnim finale Copa del Rey Barcelona przegrała ponownie. W tym sezonie nie grali dobrze i to kolejny cios dla nich. Czerwona Koszulka Liverpool całkowicie przyćmiła ich w ćwierćfinale Ligi Mistrzów. Poniosły upokarzającą porażkę. Teraz przegrana Copa del Rey pozostawiała graczy w gorszym nastroju.

Jednak wielu ekspertów uważa, że ​​Messiego nie można winić za porażkę Barcelony. Był na tyle dobry, że strzelił jedynego gola w finale Copa del Rey przeciwko Walencji. Jego wkład był godny jego koszulka FC Barcelona. Tyle tylko, że system Barki zbytnio na nim zależy. Potrzebują go, aby przełamać obronę przeciwników, potrzebują go do strzelania, a nawet potrzebują go do organizowania ataków.

Więc kiedy Messi jest strzeżony przez przeciwników lub podwójnych, cała drużyna traci trochę. Dlatego zostali wyeliminowani z ligi mistrzów przez Liverpool. Będą musieli dokonać zmian taktycznych w przyszłym sezonie i tylko w ten sposób mogą zdobyć więcej chwały.

Modric vil forbli på Real Madrid neste sesong

May 24, 2019 by draktsetton365  

Real Madrid har hatt en dårlig årstid. Dette fører til en kraftig nedgang i salget av sine billige fotballdrakter. Med Zinedine Zidane som sin nye trener, er han klar til å gjøre store endringer i klubben. Mange eksperter mener at Real Madrid er sikker på å bryte kontrakter med flere veteran spillere, inkludert Gareth Bale og Toni Kroos.

Selv de tror Luka Modric vil bli bedt om å forlate ekte klubben. Fordi han ikke spiller bra denne sesongen. Selv om hans Kroatia Drakt ble en favoritt av mange fans etter at Kroatia vant runner-up på verdenscupen i 2018, tok det ikke ham lykke til. Real Madrid har helt tapt for sin archrival Barcelona i La Liga denne sesongen, og de ble ydmyket ut av Champions League ved å gjenoppbygge Manchester United. Så det er mye å tenke på at Modric har noe å gjøre med deres fiasko.

Imidlertid, ifølge innsidere, vil Modric forbli på Real Madrid neste sesong. Fordi Zidane fortsatt verdsetter ham. Faktisk var det Zidane som utviklet modric. De kjenner hverandre veldig bra og har dype følelser.

Allegri forlot Juventus med stor anerkjennelse

May 19, 2019 by draktsetton365  

Allegri har vært Juventus 'trener i fem år. Men i går tok han offisielt av seg trenerens billige fotballdrakter og valgte å forlate. Vi vet alle at årsaken til hans avskedigelse var at Juventus ikke klarte å gjøre et gjennombrudd i Champions League i to år på rad. Derfor besluttet Juventus å avslutte sin kontrakt fredelig.

Du kan imidlertid ikke nekte at han er en vellykket trener på grunn av avreise. I løpet av hans femårige coaching-karriere har han brakt mange æresbevisninger til Juventus drakt. Han er den tredje vellykkede Juventus-treneren for å vinne fem påfølgende Serie-titler for klubben. Selv om han dro, forlot han en verdifull arv. Nå har Juventus en sterk tropp og streng spiller taktikk.

Alle Juventus-spillerne var sjokkert over å lære av avreise, og Ronaldo er ikke engang villig til å akseptere dette. Selv om han nettopp har sluttet seg til Juventus for mindre enn en sesong, legger Allegri stor vekt på ham. De bygget opp dype følelser.

Steve Kerr er en Liverpool-fan

May 16, 2019 by draktsetton365  

Som de to største idrettene i verden, er fotball og basketball elsket av mange mennesker på samme tid. For eksempel har Steve Kerr oppnådd mye i NBA, men han er også lidenskapelig om fotball. Han bærer ofte billige fotballdrakter for å se kamper i fritiden, og han liker Premier League best.

Faktisk er Kerr en stor Liverpool-fan. Men vi visste det ikke før Liverpool mirakuløst eliminerte Barca i Champions League. Etter at Liverpool hadde utført dette miraklet, hilste han dem på twitter. Jeg tror han definitivt fortjener en Liverpool Drakt fordi han virkelig elsker klubben. Hans favoritt Liverpool-spiller er Mohamed Salah.

Han sa: "Jeg ble en Liverpool-fan på grunn av Salah, han har ikke bare gode fotball ferdigheter, men også en edel karakter. Han vant $ 1 million etter å ha ledet Egyptens landslag til World Cup-kvalifisering. Men han donerte alle pengene til en skole i sin hjemby. Hans historie vinner meg over. Han er en utrolig spiller, og jeg skal juble for ham! "

Van Dijk har hatt en veldig inspirerende karriere

May 11, 2019 by draktsetton365  

Virgil van Dijk er nå den hotteste spilleren i Premier League. Han har nettopp ført Liverpool til Champions League-finalen. Men kan du tenke deg for ti år siden, var han bare en oppvaskmaskin? På den tiden trodde ingen at han ville ende opp med å ha på seg en Liverpool Drakt.

Da Van Dijk var 16 år jobbet han som oppvaskmaskin for onkel Jean, en restaurant i hjembyen. Hans lønn var bare £ 3 per time. Imidlertid spilte han fotball på Willem II-akademiet i Nederland. Som et resultat, gikk han ofte inn i restauranten med billige fotballdrakter på den tiden. Jacques Lips, eieren av restauranten, er veldig imponert over ham.

Jacques sa: "Han var en fantastisk gutt som jobbet hardt hver gang. Han pleide å jobbe her i helgene. Da han jobbet her overtalte jeg ham mange ganger for å gi opp sin fotballdrøm og bli heltidsansatt. slutten viste han meg feil. Hans karriere er veldig inspirerende. "

Fotballkampene bør ikke være så skitne

May 8, 2019 by draktsetton365  

Alle bør være veldig opptatt av de pågående semifinalen i Champions League. I første runde ydmyket Barcelona Liverpool Drakt med 3-0. Resultatet gjorde mange ekstreme Liverpool-fans. De gjorde selv noen motbydelige ting for å påvirke Barcelonas spillere.

Vi vet alle at den andre runden vil bli spilt i Liverpool City. For å hjelpe deres lag slo Barcelona, fant de en måte å påvirke Barcelona-spillernes søvn. De satte fyrverkeri utenfor hotellet der Barcelona-spillerne bodde. Den resulterende støyen gjorde det umulig for dem å sove i det hele tatt. Så, faktisk, har Barcelona-spillere mistet spillet før de satte på billige fotballdrakter.

Det er en ekstremt motbydelig handling! Fotballkampene skal være så skitne. Så selv om Liverpool vinner spillet, fortjener de ikke å bli respektert. De begår bare en forbrytelse!

Salah mistenkes for å bli alvorlig såret

May 5, 2019 by draktsetton365  

Mohamed Salah har vist seg selv denne sesongen. Han har vist oss at han fortjener å ha på seg sin Liverpool Drakt. Selv om Liverpool nylig ble slått 3-0 av Barcelona i første etappe av Champions League semifinalen, har de fortsatt sjansen til å utfordre Barcelona hjemme. Men i går led de en uheldig nyhet.

Deres hovedspiller Salah led en alvorlig skade i kampen mot Newcastle United. Salah var også enestående i første halvdel av kampen. Han scoret et mål. Men i andre omgang måtte han ta av seg billige fotballdrakter og forlate banen. Han ble banket på hodet av den motsatte målvakten under en scramble for ballen. Så lå han i smerte på bakken og mistet bevisstheten. Han ble til slutt strakt av banen og behandlet.

Så hans helse er ikke optimistisk. Noen eksperter mistenkte at han led en alvorlig skade og trodde at han kanskje ikke kunne spille i andre etappe mot Barcelona. Det er virkelig en dårlig nyhet for Liverpool.