LeapZipBlog: Vasilescu Laurentiu

Vasilescu Laurentiu's blog

2 blogs

Nissa- o poveste autohtonă de succes în modă

January 12, 2018 by Vasilescu Laurentiu  

Povestea Nissa se remarcă în România din 2001, ca brand de familie ce continuă să reziste pe piața autohtonă de modă și retail. Un concept inițiat într-o mică unitate de producție, Nissa reprezintă astăzi, mai mult decât un brand, un arhetip al femeii moderne, elegante și puternice, care se reinventează, sezon după sezon. Feminitatea este punctul central al conceptului Nissa iar colecțiile prezente pe piața românească de 16 ani includ piese clasice, atemporale, care păstrează delicatețea feminină în fiecare detaliu.

De la un debut mic, curajos, Nissa s-a extins rapid în multiple orașe românești și, ulterior, și pe piața internațională. Mereu în ritm cu noile tendințe din modă, colecțiile Nissa sunt inspirate atât din romantism, clasicism, cât și din noile tendințe, precum moda stradală, atât de apreciată astăzi. Poziționată drept un brand de calitate superioară, Nissa oferă atât produse în care consumatorii au încredere, cât și o poveste frumoasă pentru femeile dinamice, care vor să se simtă încrezătoare în forțele proprii și vor să își alinieze imaginea exterioară cu scopurile mărețe pe care și le propun.

Colecțiile de rochii Nissa prezintă o sursă de inspirație atât pentru femeile care preferă un stil elegant, cât și pentru cele care sunt adeptele unui stil clasic sau office. Prin forță și rafinament, brandul Nissa nu trece, cu siguranță, neobservat. Croiala atent realizată, atenția la detalii, imprimeurile și finisajele minuțioase aduc un tribut siluetei feminine și ridică ștafeta în materie de modă.

Printre multitudinea de celelalte brand-uri care sunt prezente pe piața românească, Nissa a reușit să se mențină și să avanseze în topul preferințelor consumatorilor. Se remarcă poziționarea brandului Nissa ca preferință în rândul fashionistelor, care sunt la curent cu noutățile și trendurile momentului și se regăsesc în identitatea brandului. Prin încercările de a se adapta mai multor stiluri și prin apropierea față de trendurile momentului, Nissa câștigă tot mai multă popularitate și se evidențiază ca trendsetter.

 

Nissa este povestea unui brand care a reușit cu succes să își expună viziunea și să își promoveze valorile în fața unui public atent targetat. Cu o viziune unitară, întreaga evoluție Nissa se remarcă prin faptul că a păstrat în prim plan acele elemente de unicitate, care o diferențiază de celelalte branduri, că și-a păstrat autenticitatea și spiritul feminin și că a avut o imagine consecventă, în care consumatorii se pot încrede. 

Cum să-ți transformi telefonul într-o telecomandă

August 31, 2017 by Vasilescu Laurentiu  

Telecomanda, acest prieten și dușman al privitorului la tv dintotdeauna. Când nu găsești telecomanda sau când bateriile din aceasta sunt aproape stoarse de energie și trebuie să te ridici din pat sau de pe canapea pentru a schimba posturile sau a reduce volumul, devine frustrant.

Ai rămas fără telecomandă? Transformă-ți telefonul într-o telecomandă universală

Există, însă, o soluție. Telefoanele mobile din ziua de azi pot fi transformate ușor în telecomandă pentru televizor.

Mai întâi, trebuie să verifici dacă telefonul tău mobil are senzor de infraroșii. Acest senzor este absolut necesar pentru a transforma telefonul într-o telecomandă. Din păcate, nu toate smartphone-urile de pe piață au această caracteristică. De altfel, tot mai puține o au...

Verifică dacă telefonul tău are acest senzor

Cel mai simplu să verifici dacă telefonul tău are infraroșii este să intri pe pagina web a producătorului. Caută modelul tău de telefon și citește specificiațiile acestuia. Dar, pentru că nu toți producătorii specifică explicit acest lucru, te pot ajuta cu câteva informații, cu privire la unele dintre telefoanele cu Android produse în 2015 sau 2016:

- De la Samsung, următoarele modele au senzorul infraroșu: Galaxy S6, Galaxy S6 Edge

- De la Huawei, următoarele modele au senzorul infraroșu: Mate 9 și P9 Plus

- De la Xiaomi, toate modelele au acest senzor

- De la LG, următoarele modele au senzorul infraroșu: LG G5, LG V20, LG G4, LG V10, LG G Flex2

Cel mai simplu este să descarci o aplicație de telecomandă universală pentru Android și să verifici dacă ai sau nu senzor infraroșu pe telefonul tău mobil. ”IR Universal TV Remote” este una din aceste aplicații care, odată pornită, ne indică dacă telefonul pe care este instalată are acest senzor. Dacă apare mesajul ”It seems you are using a device which does not have Google's ConsumerIRManager library", înseamnă că, din păcate, nu ai un telefon compatibil cu această funcție.

Dacă nu ai un telefon compatibil, e atât de ieftin să-ți iei o nouă telecomandă

În acest caz, mult mai ieftin decât să schimbi telefonul este să schimbi totuși telecomanda (în cazul în care nu trebuie înlocuite doar bateriile). Găsești o multitudine de variante, de la telecomenzi universale la telecomenzi dedicate tipului de televizor pe care îl deții. În plus, prețurile sunt absolut ”ridicol” de mici, începând de la doar 20 de lei, puțin mai mult decât prețul unui pachet de țigări.