LeapZipBlog: tianyu zhan

tianyu zhan's blog

7 blogs

Pastrnak jager Ovichkins herlighet

February 14, 2020 by tianyu zhan  

Selv om Alexander Ovechkin er 35 år gammel, har styrken ikke gått ned. Derfor er Washington Capitals drakt fortsatt en storselger. Han har 11 mål og åtte assist så langt denne sesongen. Prestasjonen hans er imidlertid ikke den beste. Det er en ung spiller som kommer foran ham.

Spilleren er David Pastrnak. Han er en veldig god angrepsspiller og han er veldig ung, bare 24 år gammel. Han har slitt Boston Bruins drakt siden han kom inn i NHL i 2014. Gjennom årene har han vært en nøkkelspiller for Bruins. Forrige sesong ledet han laget til NHL-løperen. Og han har bidratt med 15 mål og 15 assist så langt denne sesongen. Dermed er det åpenbart at han jager Ovichkins herlighet.

Samtidig er dette ikke en dårlig ting for Ovichkin. Han er en konkurrerende aktør av natur. Denne sunne konkurransen kan gi ham sterk fremdrift. Og jeg tror konkurransen kan hjelpe dem begge til å ta fremgang. La oss se frem til deres konfrontasjoner på feltet.

Washington-hovedstadene går ikke ned

February 6, 2020 by tianyu zhan  

The Capitals er et NHL-lag med en lang historie. Og i 2018 fikk deres Washington Capitals drakt enestående popularitet. Fordi de vant Stanley cup det året. En veldig overraskende ting skjedde imidlertid med dette laget forrige sesong.

De ble eliminert av Hurricanes i første runde av sluttspillet forrige sesong. Det var en overraskelse utenfor noens fantasi, da de pleide å være faste gjester i finalen. Derfor kunne vi bare se St. Louis Blues drakt i forrige sesongs finale. Som et resultat er det noen som mener hovedstedene er på vei ned. Men etter min mening går ikke laget ned, fordi de har en superstjerne: Alexander Ovechkin.

Ovechkin vil definitivt bli en legendarisk spiller i NHL. Selv om han er 35 nå, har den offensive evnen ikke blitt verre. Han har scoret 698 mål i karrieren så langt, bare to sjenerte over 700 mål-milepælen. Derfor tror jeg ikke hovedstedene går ned, fordi Ovechkin vil fortsette å lede laget til å forbedre seg.

Ovechkin er bestemt til å bli en legende

January 17, 2020 by tianyu zhan  

Hvis vi snakker om hvem som er den mest kjente spilleren i NHL, er det utvilsomt Alexander Ovechkin. Han er kjent ikke bare for sin skårende dyktighet, men også for sin lojalitet. Og han har vunnet mange utmerkelser siden han hadde på seg Washington Capitals drakt i 2005. Han vil imidlertid aldri forlate laget.

Han har spilt i hovedstadene i 15 år, og han kan forlate uten skyld. Men han serverer fortsatt teamet uten å angre. Hvorfor? Fordi han ikke har annet enn kjærlighet og takknemlighet for laget. Karrieren hans startet med dette laget, noe som hjalp ham med å vokse fra rookie til toppscorer. Spesielt i NHL-finalen i 2018 overskygget hans superprestasjon Vegas Golden Knights drakt. Til slutt ledet han hovedstedene til å vinne Stanley Cup og ble utnevnt til MVP for finalen.

Derfor er faktisk han og hovedstedene gjensidig suksess. Han vil aldri forlate laget, og teamet ser på ham som et ikke-salg. Så langt denne sesongen har han scoret mer enn 30 mål. Det kan sees at hans evne ikke har avtatt i det minste. Han er bestemt til å bli en legende.

Pingvinene har en renessanse

January 16, 2020 by tianyu zhan  

I NHL har pingvinene en flott historie. I det siste var Pittsburgh Penguins drakt et av kjennetegnene til NHL. Og laget har vunnet fire Stanley Cups så langt. Forrige sesong fikk de imidlertid et uventet nederlag.

Forrige sesong kvalifiserte de seg til sluttspillet på sjetteplass i Eastern Conference, og de møtte øyboerne i den første runden av sluttspillet. Mange forventet at pingvinene ville avansere uten noe press. Imidlertid ble de fullstendig overskygget av New York Islanders drakt. Og øyboerne ydmyket dem 4-0. Resultatet var veldig trist for alle Penguins-spillerne, og de tilbrakte hele sesongen i trist stemning.

Det er imidlertid en grunn til at pingvinene blir sett på som et flott lag. I denne nye sesongen gjenforenes de raskt og viser utrolig styrke. Så langt rangerer de nummer to i Metropolitan Division. Derfor har teamet en renessanse. Jeg tror de vil få suksess denne sesongen.

Flammene må gjenoppbygge selvtilliten

January 9, 2020 by tianyu zhan  

Denne sesongen har Flames fått en alvorlig nedgang, noe som er mye dårligere enn prestasjonene deres forrige sesong. Forrige sesong gjorde de det veldig bra i den ordinære sesongen og rangerte først. Selv på den tiden trodde mange Calgary Flames drakt sannsynligvis ville bli kronet til NHL-mesterskapet.

Resultatet viste seg imidlertid å være uventet. De ble eliminert i den første runden av sluttspillet. Prestasjonene deres ble overskygget av Colorado Avalanche drakt. Og snøskred ydmyket dem 4-1, noe som var hjerteskjærende for dem og et stort slag for deres selvtillit. Dessuten har disse negative følelsene påvirket resultatene denne sesongen. Så langt er de bare syvende på Western Conference, langt fra der de var forrige sesong.

Så Flammene trenger å gjenoppbygge selvtilliten. Nylig tok lagets ledere en stor avgjørelse: De utnevnte Geoff Ward til sin interimtrener. Ward er en erfaren trener og har tidligere fungert som assistenttrener for laget. Umiddelbart etter at han tiltrådte, vant Flames to strake kamper.

Todd reirden er en smart trener

January 8, 2020 by tianyu zhan  

De siste årene har hovedstadene i Washington vært en god prestasjon. I 2018 ble Washington Capitals drakt til og med hedret som NHL-mesterskapet. Disse er alle takket være treneren deres, Todd Reirden. Så langt denne sesongen har Reirden ledet laget til en stor suksess: De ligger i første omgang i Metropolitan Division.

Forrige sesong spilte hovedstadene godt i den ordinære sesongen, men de ble fullstendig overskygget av Carolina Hurricanes drakt i den første runden av sluttspillet. Så hovedstedene er ivrige etter å hevne seg på orkanene. Denne lørdagen møttes de to lagene endelig. Reirden benyttet seg av spillernes ønske om hevn og oppmuntret dem til å ta initiativ på banen. Endelig fikk de hevn: De slo orkanene 4-3.

Derfor er Reirden en smart trener. Han vet hvordan han kan skru på spillerne sine, og han vet hva de trenger. På det kommende allstjernerspillet blir han utnevnt til trener for Metropolitan Division all-star team. Det er andre året på rad at han har hatt stillingen, noe som gjenspeiler den utbredte anerkjennelsen av hans evner.

NHLs altstjernersspill kommer opp

January 8, 2020 by tianyu zhan  

For alle hockey fans er det årlige NHL all-star spillet en stor fest. På dette arrangementet vil hvert lags dyktigste spillere gi oss en fantastisk prestasjon. I år er fortsatt Pacific Divisions valgte kaptein Connor McDavid. Takket være sin berømmelse er hans Edmonton Oilers drakt nå en storselger i NHL.

Dessuten er kaptein for Metropolitan Division Alex Ovechkin, kaptein for Central Division er Nathan MacKinnon, og kaptein for Atlantic Division er David Pastrnak. Av de fire divisjonene har Atlantic Division en annen kaptein enn i fjor. Fordi Pastrnak har vært fantastisk siden forrige sesong. Hans Boston Bruins drakt dukket til og med opp i forrige sesongs NHL-finale. Selv om han ikke endte opp med å lede Bruins til et mesterskap, ble hans evne allment anerkjent, og det er grunnen til at fansen valgte ham som kaptein for Atlantic Division.

Tvert imot, selv om Auston Matthews var kaptein for Atlantic Division forrige sesong, har han blitt bitt av negative nyheter den siste tiden, noe som har ført til skade på hans rykte. Og han ledet ikke Maple Leafs til et sluttspillgjennomgang forrige sesong, så han ble frastjålet kapteinskapet.