LeapZipBlog: wielerkledingwinkel

wielerkledingwinkel's blog

53 blogs

Vingegaard Tour de Pologne's eerste overwinning

December 7, 2019 by wielerkledingwinkel  

Op 8 augustus 2019 eindigde de zesde etappe van de Tour de Pologne. In de vroege fase van het spel breken veel coureurs door de klimbaan. In de tweede ronde viel Maczynski opnieuw aan. Machinski pakte de meeste klimpunten en trok magenta Fietskleding Wielerkleding aan.

In de laatste ronde kwamen ook krachtigere coureurs naar voren. In de laatste 25 kilometer lanceerde Swift een solovlucht. Sivakov, Hindley en Vingegaard achtervolgden, overtroffen uiteindelijk de 6 km voor de finish en hielden de voorsprong van tien seconden naar de finish. Op de laatste 300 meter nam Vingegaard de leiding en drukte twee tegenstanders achter hem.

 

Vingegaard versloeg Sivakov en Hindley, die uitbrak en zijn overwinning scoorde in LottoNL-Jumbo Wielershirt om zijn eerste carrière te winnen. Ik kijk uit naar zijn vermogen om ons in de volgende game nog betere resultaten te brengen.

Ackermann wint het derde kampioenschap

December 6, 2019 by wielerkledingwinkel  

Op 5 augustus 2019 eindigde de derde fase van het Poolse toernooi. Jacobsen, die als eerste de grens overschreed, werd gediskwalificeerd, maar werd vervolgens gediskwalificeerd wegens het overtreden van de regels. Ackermann met Goedkope wielerkleding won het podium. Lambrate crashte in het begin van het spel en stierf nadat hij naar het ziekenhuis was gestuurd voor behandeling. Hij was 22 jaar oud.

Toen de wedstrijd 48 kilometer werd gespeeld, trok Lambrate zich terug in de grote groep. Later rende Lambrate de weg uit. Lambrate stopte zijn hartslag en werd per helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Kort daarna kondigde het plaatselijke ziekenhuis aan dat de redding ongeldig was.

 

De dood van Lambrate bereikte het einde. De prijsuitreiking werd geannuleerd en de scène verloor ook de gebruikelijke warme en enthousiaste sfeer. Lotto-Soudal werd hard geraakt en iedereen keerde terug naar de bus zonder een woord te zeggen na de wedstrijd. Ackermann die Bora-Hansgrohe droeg Bora-Hansgrohe fietskleding zei: "De resultaten van de wedstrijd zijn niet belangrijk. Ik hoop dat de familie van Lambrate zal zorgen."

Wens dat Wout van Aert deze moeilijke tijd kan overwinnen

December 1, 2019 by wielerkledingwinkel  

Een crash vond plaats in de 13e etappe van de Tour de France op vrijdag 19 juli. Wout van Aert, die net de 10e etappe had gewonnen en een Jumbo-Visma Goedkope wielerkleding droeg, raakte gewond door een rechterbeen gevangen in een draaiend obstakel. Hij hechtte eerst de wond in Frankrijk door chirurgische reiniging en vervolgens overgebracht naar het Herental Hospital in België voor verdere behandeling. Nu Wout van Aert nog steeds niet in staat is om voor zichzelf te zorgen vanwege zijn verwondingen, hopen de behandelend arts Chrys en de medische staf van het team dat hij snel volledig zal herstellen.

 

Hoewel slechts 24 jaar oud, is Wout van Aert al aan zijn eerste show in de Tour de France begonnen en won hij in sommige etappes. Hij was stabiel in de Spring Classic, tweede in de E3 BinckBank Classic, derde in de Strade Bianche en zesde in de Milan-San Remo, maar het is niet duidelijk wanneer deze jonge Vlaming is en in hoeverre op de Jumbo- Visma Ronde van Frankrijk fietskleding opnieuw. Maar Wout van Aert is nog steeds voorzichtig optimistisch.

BERNAL! De jongste speler die de ultieme gele trui in de geschiedenis heeft!

November 27, 2019 by wielerkledingwinkel  

Op 29 juli 2019 eindigde de eenentwintigste etappe van de Tour de France. BERNAL werd de eerste Tour de France-winnaar uit Colombia.

Volgens afspraak was de laatste etappe van de Tour de France een eretocht voordat hij de laatste cirkel betrad. Iedereen feliciteerde elkaar en het publiek verwelkomde de ruiters die de Goedkope wielerkleding droegen. Komend naar de laatste Champs Elysées, begon het spel te versnellen. Groenewegen en Ewan wachtten tot de laatste 100 meter voordat ze van beide kanten van de baan renden. Ewan's snelheid was aanzienlijk sneller dan die van Groenewegen, en hij won met succes de Champs Elysées. De drie etappes van het kampioenschap maakten de Australiër die voor het eerst aan de Tour de France deelnam de meest succesvolle sprinter van het toernooi.

 

BERNAL en Thomas dragen Ronde van Frankrijk fietskleding, rijden naast elkaar en begroeten elkaar bij de finish. De 22-jarige BERNAL werd de jongste winnaar van de geschiedenis van de Tour de France en de derde jongste kampioen. Hoewel Thomas zich niet heeft verdedigd, staat hij nog steeds op de tweede plaats. Kruijswijk als de derde plaats op het totale resultatenpodium.

BERNAL maakte het Tour de France-kampioenschap veilig in de twintigste etappe!

November 26, 2019 by wielerkledingwinkel  

Week 20: Albertville - Val Thorens 59,5 km Niemand kan de bergetappe voorspellen, het weer is de protagonist van de LP-strijd geworden. Beïnvloed door extreem weer, is de kilometerstand gekrompen tot minder dan de helft van het oorspronkelijke plan. De laatste HC-klimmer Val Thorens is nog steeds behouden. De bestuurders die Goedkope wielerkleding droegen, behaalden echter nog steeds uitstekende resultaten in deze wedstrijd.

NIBALI brak door en won het kampioenschap voor 12 km. Naarmate de game ten einde loopt, voelt NIBALI de nabijheid van de hoofdgroep, slaat hij beslist andere breakout-coureurs kapot en blijft de kloof ongeveer 40 seconden. Anderen probeerden de hoofdgroep te verlaten en eindigden in een mislukking.

 

NIBALI behield zijn voordeel tot het einde en bereikte het doel van de kampioen van de impactringfase. BERNAL behield de totale score en sloot het kampioenschap. Zolang BERNAL veilig in Parijs aankomt, wordt BERNAL met Ronde van Frankrijk fietskleding de derde jongste kampioen in de geschiedenis van de Tour de France.

Simon Yates slaat een honkslag en wint de tweede overwinning van de persoonlijke Tour

November 25, 2019 by wielerkledingwinkel  

De vijftiende etappe van de Tour de France eindigde. De eerste helft van de competitie was rond de kampioen en de breakout-groep. Na tientallen kilometers screening vormden verschillende partijen chauffeurs uiteindelijk een 36-koppige breakout-groep. Het dragen van de Goedkope wielerkleding Simon Yates in de laatste 8 kilometer, opende gemakkelijk de tegenstander, de laatste solo, Simon Yates bleef aan het einde, won opnieuw de bergetappeoverwinning.

 

Simon Yates scoorde de tweede overwinning van de persoonlijke Tour. De totale scorelijst stijgt weer en Alaphlippe behoudt nog steeds het gele shirt wanneer ze tijd verliest. Alaphlippe is ongetwijfeld de grootste verrassing in het spel, we verwachten dat Alaphlippe zijn kampioenschap Ronde van Frankrijk fietskleding nex zal houden.

Alaphlippe leidde de weg naar de finishlijn

November 24, 2019 by wielerkledingwinkel  

De dertiende etappe van de Tour de France In deze competitie rijden 166 coureurs nog in Goedkope wielerkleding om de competitie voort te zetten .De wedstrijd is 27,2 kilometer in Pau-Pau, een persoonlijke tijdrit. De Tour de France van dit jaar heeft de coureurs goede resultaten opgeleverd in deze wedstrijd.

De wedstrijd kwam ten einde en het was de beurt aan de totale scoorders om de hete stoel uit te dagen, mensen hebben een goede prestatie en de scores liggen allemaal binnen de 36 punten.

 

De laatste verschijning van Alaphlippe, aangespoord door het gele overhemd, sneed de overwinning van de individuele tijdrit. Alaphlippe. Zijn doel is om een ​​1 minuut 12 seconden achterstand op Thomas onderhouden. In feite is hij niet alleen zijn doel bereikt, maar ook ver overtrof het - op de eerste manier om timing, hij onverwachts de eerste plaats Alaphlippe werd meer en meer dapper, en leidde de hele weg terug naar de finish en eindigde de wedstrijd met 35 punten Deze fase heeft een speciale betekenis honderd jaar ..! Later droeg de Franse bestuurder een Ronde van Frankrijk fietskleding met de houding van de winnaar. Er is echt geen betere herdenking dan deze.

Eerste overwinning van Simon Yates in de Tour de France

November 17, 2019 by wielerkledingwinkel  

De twaalfde etappe op 18 juli 2019 is de 209,5 km lange bergketen van Toulouse-Bagned Biegor, waarin de eerste 130 km relatief vlak is. Veel coureurs in Goedkope wielerkleding hopen deel te nemen aan het breakout-kampioenschap, dus het spel begon erg fel en na 40 kilometer vormde zich geleidelijk de stabiele uitbreekgroep. De uitbraakgroep is enorm, met in totaal 40 mensen.

 

De 30 km voor de finish was helemaal bergafwaarts en de eerste drie gaven andere tegenstanders geen kans. In de laatste 500 meter lieten de drie de snelheid naar een laag niveau zakken, letten op elkaar en wachtten op de timing van de sprint. Simon Yates, ooit wereldkampioen in de scorewereld, vergat zijn vaardigheden niet en versloeg met succes twee tegenstanders. Dit is ook de eerste overwinning van de Tour de France van Simon Yates, waarmee hij zijn rijdende Ronde van Frankrijk fietskleding wint en hem toestaat om één stop te maken in de drie grote ronden. Uiteindelijk versloeg Simon Yates Bilbao en Mühlberger die uitbraken om de etappe te winnen.

Ewan wint carrière eerste ronde van de Tour de France

November 12, 2019 by wielerkledingwinkel  

Op 17 juli 2019 was de 11de etappe van de Tour de France Albi-Toulouse. De hele reis was een vlakke weg van 167 kilometer lang en de 11e etappe van de Tour de France eindigde. Ewan won de elfde etappe van zijn rit Goedkope wielerkleding, die ook Ewan in eigen handen Groenewegen oppikt, de eerste overwinning van de carrière Tour de France.

 

Het hoogtepunt van de wedstrijd was 10 km voor het einde van de race, de Corkal en Derby kwamen ten val en de Oostenrijkse sprinttrein Lotto Soudal verloor de twee belangrijke ringen. Ewan slaagde erin de moord op de schatten van vele mensen, Team Jumbo-visma, tegen te gaan in de ongunstige omstandigheden en won de eerste overwinning van de Tour de France in de eerste ronde van de Tour de France. Het kampioenschap Ronde van Frankrijk fietskleding is gewonnen. Tot dusverre is elke etappe van de Tour de France gewonnen door verschillende coureurs. Allaphilippe, Sagan en Bernal zijn veilig afgewerkt, met behoud van hun respectievelijke truien.

De Gendt wint de etappe met een enkele vlucht

November 5, 2019 by wielerkledingwinkel  

Op 13 juli 2019 was de achtste etappe een 200 kilometer lange heuvelachtige etappe. De afstand is lang en golvend, en de achtste fase is een andere fase die geschikt is om uit te breken. De renners dragen allemaal Goedkope wielerkleding om zich voor te bereiden op het spel.

 

Sommige mensen in de totaalscore kunnen achterblijven, maar de meeste mensen zullen samen de grens oversteken. Voor Alaphilippe bieden de laatste tien kilometer en het einde van de secondenreductie een goede kans om het gele shirt terug te pakken. Het eindpunt zal naar verwachting een groepssprint zijn, is het een breakout-groep of een hoofdgroep? Het worstelen tussen verschillende coureurs en teams, evenals de veranderende tactieken, zijn allemaal het waard om gewaardeerd te worden in de Grand Tour. De Gendt is vol van uithoudingsvermogen en trekt een perfect einde aan zijn inspanningen voor de overwinning. Pinot's tweede plaats was over de schreef; Alaphilippe kon De Gendt niet inhalen, maar hij wist de gele Ronde van Frankrijk fietskleding van Ciccone te pakken.