LeapZipBlog: wielerkledingwinkel

wielerkledingwinkel's blog

28 blogs

De voordelen van Mathieu van der Poel zijn te vinden in zowel zijn vader als grootvader

September 12, 2019 by wielerkledingwinkel  

Na verlamd te zijn in de cross-country weg, begon Mathieu van der Poel naar de weg te gaan en scoorde hij vele uitstekende resultaten. Zijn grootvader Raymond Poulidor prees hem nog meer en zei dat Mathieu van der Poel een zeldzaam talent is.

De grootvader van Mathieu van der Poel Poulidor heeft de Tour de France drie keer gewonnen en de vijfde keer in de Tour de France Goedkope wielerkleding. Hij heeft deelgenomen aan 14 Tour de France, waarvan 12 zijn voltooid en zelfs actief op 40-jarige leeftijd. Vader is ook een zeer goede rijder.

 

Sinds het begin van het seizoen heeft Mathieu van der Poel zes wegraces gewonnen. Hij leed een zware valpartij in de ring van Vlaanderen en zou daardoor mogelijk zijn uitgeschakeld, maar de vasthoudendheid van de Nederlanders haalde het uiteindelijk in en won uiteindelijk de vierde plaats. Toen Poulidor werd gevraagd of zijn kleinzoon de Tour de France kon winnen, zei de 83-jarige farao-voorganger dat hij geen antwoord kon geven, maar zijn kleinzoon zou zeker in de toekomst aan de Ronde van Frankrijk fietskleding deelnemen.

De situatie van het INEOS-team is erg passief!

September 11, 2019 by wielerkledingwinkel  

Egan Bernal van het INEOS-team brak het sleutelbeen tijdens de training van zaterdag en hij miste de aankomende Giro d'Italia. De operatie in Egan Bernal zal op zondag plaatsvinden. Egan Bernal is een jonge chauffeur uit Colombia. Hij droeg het SKY Team Goedkope wielerkleding (nu INEOS Team) in 2018 en was verbaasd over de World Tour. Met deze uitstekende resultaten werd Bernal geselecteerd als steunpilaar van het INEOS-team in de Giro d'Italia.

 

Het oorspronkelijke team had overwogen om Geraint Thomas te laten deelnemen aan de Ronde van Italië fietskleding, maar vanaf het begin van dit jaar was de status van Thomas niet erg goed, dus besloot hij uiteindelijk om Bernal deze verantwoordelijkheid te laten nemen. Maar nu neemt Thomas deel aan de Tour de Romandie, hoewel zijn status is verbeterd, maar het is onwaarschijnlijk dat het plan zal veranderen. Het INEOS-team weet nog steeds niet wie als nieuwe steunpilaar moet kiezen. De Giro d'Italia begint op 11 mei en het INEOS-team verliest de steunpilaar voor de line-up. Deze situatie maakt ze erg passief.

Voor het eerst in zijn carrière won Fuglsang de eendaagse overwinning!

September 10, 2019 by wielerkledingwinkel  

Als laatste wedstrijd van de "Ardennen" en de vierde van het "Het Monument", is Luik-Bastenaken-Luik een van de oudste wielerevenementen. De race is 256 kilometer lang en begint in de koude regen. De temperatuur is meestal maar 5 ° C.

 

In de laatste 40 kilometer snelden de spelers die de Astana Goedkope wielerkleding droegen de hele weg, en Vilansi koos ervoor om de aanval 17 kilometer voor het einde te lanceren, die eindigde in een mislukking. De langlopende Fuglsang heeft eindelijk de vuurkracht vrijgegeven op de laatste 15 km. Na 240 kilometer vechten zijn er nog maar een paar coureurs in de grote groep om de achtervolging in te zetten. Ze waren meer dan een halve minuut achter Fuglsang in de laatste tien kilometer. Na de derde plaats in Flèche Wallonne en vijfde in Amstel, stond Fuglsang met de Astana Astana Pro Team fietskleding eindelijk op het hoogste podium. Sagan gaf uiteindelijk de competitie op, maar Formolo en Schachmann bleven het gezicht redden voor Bola Hansgrohe. Luik-Bastenaken-Luik was de eerste Deense eendaagse kampioen en zeker de belangrijkste kampioen van zijn carrière.

Valverde is om verschillende redenen in slechte staat

September 9, 2019 by wielerkledingwinkel  

In de onlangs afgesloten 2019 Fleche Wallonne won de voormalige vijfvoudig kampioen Valverde slechts de elfde plaats. In vergelijking met de ranglijst is Valverde, die niet volledig is uitgerust met een Movistar Goedkope wielerkleding, echter een bij op komst. Valverde slikte een bij in de slotfase van het spel, terwijl de laatste in de keel van de oude bus sloeg, waardoor de goed geïnformeerde Valverde bang werd.

 

De Spaanse veteraan zei na de wedstrijd dat het slikken van de bijen niet naar redenen zoekt voor hun lager dan verwachte status, maar het is nog steeds een vreselijke ervaring voor hem. De oude bus slikte bijen op het veld. Misschien kan het dragen van Movistar Team fietskleding deze situatie voorkomen. Welke slechte dingen heb je tegengekomen tijdens het fietsen?

De eerste Italiaanse kampioen van Tro Bro Léon!

September 8, 2019 by wielerkledingwinkel  

Op 22 april 2019 eindigde de 39e Tro Bro Léon. Wendramei, gekleed in de Androni Goedkope wielerkleding, won de kleine groepssprint.

De Fransman Jean-Paul Melue (nu de toernooidirecteur) hield van Parijs-Roubaix, dus koos hij ervoor om hier een soortgelijke wedstrijd te houden. In tegenstelling tot Parijs-Roubaix vervangt Ringon de stenen weg door een landelijke onverharde weg (Ribin). Het verschil tussen de twee, naast het rijden feedback, de grindweg gaat vaak gepaard met een kleine klim. Hoewel de focus van de ring niet hoog is, maar het is ook zeer onderscheidend, is de concurrentie nog intenser dan de algemene wegrace.

 

Grind heeft het risico op lekrijden enorm vergroot en veel bestuurders zijn het slachtoffer geworden, waaronder de zeer actieve Gordan. Na verschillende ronden van het schuifelen, kwamen elf bestuurders aan de eindsprint, en Bakat deed een inspanning vooraf, maar de achtervolging van Gujar gekleed in de AG2R La Mondiale fietskleding had al zijn kracht verbruikt. Wendramei keek naar de kans en gebruikte het gewichtsvoordeel om de overwinning op het bergopwaarts terrein te vergrendelen en werd de eerste kampioen in Italië in de geschiedenis van het spel.

Hoe kun je Parijs - Roubaix zonder regen noemen?

September 5, 2019 by wielerkledingwinkel  

Ondanks het feit dat het "Paris-Roubaix" wordt genoemd, is het startpunt van deze wedstrijd sinds 1977 gevestigd in Compiègne, 80 km ten noordoosten van Parijs, in het beroemde Parijs-Roubaix. De wedstrijd is 257 kilometer lang en heeft 29 stenen secties.

Dit weekend is de temperatuur van Parijs-Roubaix ongeveer 10 graden Celsius, en de kans op regen is 60%. Parijs-Roubaix heeft al 17 jaar geen echte regenbui meegemaakt. De regen wordt gemengd met modderig water, wat deze gebeurtenis nog moeilijker zal maken. De Parijs-Roubaix in de zware regen is de echte noordelijke hel.

 

In 2018 won de koning van Parijs-Roubaix Peter Sagan in de Bora-Hansgrohe Goedkope wielerkleding opnieuw prijzen, zijn lange afstandsuitje vorig jaar schokte talloze doelgroepen. In de Spring Classic van dit jaar lijkt Sagan, die de Slovenská nationaal kampioen Landskampioen wielerkleding droeg, zijn status niet teruggevonden. Het is moeilijk te zeggen of Sagan zijn succes kan verdedigen, maar je weet nooit dat hij Peter Sagan is.

Astana Peo Team wint het kampioenschap terwijl ze de sprint groene trui en klimstipentrui krijgen

September 3, 2019 by wielerkledingwinkel  

De eerste etappe van Vuelta a España is een ploegentijdrit met een totale lengte van 13,4 km. Elk team startte vanuit Torrevieja Salt Lake, door de stad en vervolgens langs de mediterrane kustlijn in Torrevieja. Einde.

De eerste fase van Vuelta a España eindigt. Het Miguel Angel Lopez Moreno-team won de etappe en de Colombiaanse coureur Astana Peo Team won het kampioenschap, won het kampioenschap Goedkope wielerkleding, reed op de rode trui en de beste jonge coureur witte trui. Omdat er geen sprintpunten en klimpunten onderweg zijn, kreeg Astana Peo Team ook sprintgroene Ronde van Spanje fietskleding en klimstrui met stippen.

 

Het Jumbo-Visma-Wismar-team leed een crash en leed zware verliezen. Na de wedstrijd werd gemeld dat de waterpijp in de tuin brak en lekte, wat leidde tot wegwater, wat de belangrijkste reden was voor de crash van het Jumbo-Visma-Wisma-team. Gelukkig hadden de chauffeurs van het Jumbo-Visma-Wisma-team geen serieuze problemen, maar deze keer bracht de crash hen echt een grote klap.

Ronde van Vlaanderen is zijn eerste overwinning in de professionele arena!

August 27, 2019 by wielerkledingwinkel  

Het resultaat van de Ronde van Vlaanderen, een van de vijf klassiekers die afgelopen weekend eindigden, is min of meer verrassend. Deze verrassend succesvolle Alberto Bettiol draagt ​​een roze EF Education First-team Goedkope wielerkleding. Niet alleen is de fan niet bekend met de naam, maar wat nog belangrijker is, hij heeft nog nooit een individueel kampioenschap gewonnen in een professioneel evenement.

In de wedstrijd, in de laatste oude beklimming van Clemente, lanceerde Bettiol een solo-aanval, die het voordeel van de groep van 20 seconden opende. Maar de dramatische scène vond plaats in de laatste paar kilometer. De winnende groep staarde naar elkaar en ondernam geen tijdige actie. Dit gaf ook de gelegenheid om Bettiol tot een wonder te maken. Bettiol zei dat dit de langste 14 kilometer in zijn leven is, maar hij heeft het wel gedaan, hij zal ongetwijfeld een nieuwe ster in de auto worden.

 

Bettiol als Italiaanse coureur, Ronde van Italië fietskleding wordt ook het belangrijkste spel van Bettiol. Vooral met zijn goede persoonlijke timing, zal hij de gelegenheid hebben om te schitteren in de Giro d`Italia van dit jaar.

Nederlands genie VAN DER POEL Mathieu eerste overwinning van World Tour-overwinning

August 24, 2019 by wielerkledingwinkel  

Crossing Flanders is de laatste Belgische dag van de Ronde van Vlaanderen. De 183 kilometer lange race duurde niet lang en het weer was warm, waardoor het tempo van het spel sneller was. De uitbraakgroep verscheen laat en hun voorsprong werd ongeveer drie minuten onder controle gehouden.

Op het cruciale moment van de tweede helft van de wedstrijd rende VAN DER POEL Mathieu met Corendon-Circus Goedkope wielerkleding uit de grote groep met behulp van teamgenoten. Na verschillende beklimmingen bleven alleen TURGIS en HAUSSLER Heinrich bij. .

 

In de laatste 35 kilometer, toen de wedstrijd voor de tweede keer naar Knokteberg kwam, hadden Van der Pau en anderen weinig voordeel. Uiteindelijk hebben de vijf mensen de overwinning van tevoren afgesloten. Zowel JUNGELS als BENOOT probeerden aan te vallen en slaagden er niet in om van hun tegenstanders af te komen. De eindsprint, hinderlaag in de laatste TURGIS met Direct Energie fietskleding, de eerste om te versnellen, VAN DER POEL Mathieu antwoord tijdig, gemakkelijk om het startsein te geven. Dit is de eerste World Tour-overwinning voor het Nederlandse genie VAN DER POEL Mathieu (Corendon-Circus). JUNGELS werd derde.

Gent-Wevelgem, VAE is een stap vooruit

August 20, 2019 by wielerkledingwinkel  

In totaal zaten 175 chauffeurs van de 25 teams op het startpunt van Deinze en begonnen aan een lange 252 kilometer lange race. De game is snel vanaf het begin en de snelheid ligt boven de 50 km / u. Na 50 kilometer zorgde de zijwind uit de Noordzee ervoor dat de grote groep zich splitste en een groep machtige rijders stormde op de voorgrond. Ze maakten de opening snel groter dan een minuut.

Aan het einde van het spel proberen nog steeds veel bestuurders aan te vallen. QUICK-STEP FLOORS herstellen de vier mensen op de laatste 500 meter. Echter, hun sprinter Elia Viviani werd geblokkeerd in de menigte. Op de laatste 150 meter begon Christopher, die een UAE TEAM EMIRATES Goedkope wielerkleding droeg, aan te vallen.

 

 Deze overwinning bewees dat Christopher het gevoel van de Spring Classic terugkreeg en hij moet Gaviria bedanken, die ook een UAE Team Emirates fietskleding draagt. De laatste grote groep sprintte, Gaviria overhandigde het recht om naar Christopher te schieten, en bleef voor Viviani hangen, gaf vrijwillig de versnelling op en hield de gevaarlijkste tegenstander achter zich.