LeapZipBlog: wielerkledingwinkel

wielerkledingwinkel's blog

66 blogs

Zullen Sam Gaze en Vander Poel teamgenoten worden?

December 27, 2019 by wielerkledingwinkel  

Onlangs heeft Sam Gaze, de U23 XC wereldkampioen in 2017, onthuld dat hij de Specialized Goedkope wielerkleding zal opstijgen en zich officieel zal terugtrekken uit het contract in het nieuwe seizoen met Specialized, die 5 jaar heeft gewerkt.

Sam Gaze, 23, won het U23 XC Wereldkampioenschap in 2017, maar er wordt aan herinnerd dat zijn naam de XC-opener van het seizoen 2018 was. Op dat moment was Sam Gaze een nieuwkomer in de XC-elitegroep. Zonder enig voordeel vocht Sam Gaze de huidige XC nr. 1 Nino met een ouderdomsmentaliteit en maakte een einde aan de Nino-reeks. Een tijdje werd Sam Gaze erg beroemd in de XC-cirkel. Helaas leed hij een zware hersenschudding tijdens de Cape Epic-wedstrijd van dit jaar. Hij herstelt zich het grootste deel van het seizoen en er is niet veel nieuws over hem op het veld.

 

Dus naar welk team gaat Sam Gaze als volgende? Er wordt gezegd dat hij al traint met het Corendon Circus-team van Vander Poel, dus het is zeer waarschijnlijk dat hij een Corendon Circus Pro teams fietskleding zal dragen met Vander Poel als teamgenoot.

Van der Poel heeft zo'n grote overwinning nodig

December 25, 2019 by wielerkledingwinkel  

Afgelopen weekend won Van der Poel, met een Nederlands Goedkope wielerkleding, één kampioenschap per dag, won twee steden, won de vierde ronde van de Telenet UCI Wereldbeker Cyclocross en de eerste DVV-serie in Hamme, België.

De grootvader van Van der Poel, winnaar van het achtvoudige Tour de France-podium, Prido, een beroemde automobilist, stierf drie dagen geleden vanwege zijn verslechterende toestand. Op 16 november vond in Tsjechië de vierde ronde van de Telenet UCI Wereldbeker Cyclocross plaats. Van der Poel verdroeg het verdriet van het verliezen van zijn geliefden, overwon verschillende ongunstige factoren in de race en won uiteindelijk het kampioenschap in de volgorde van de derde rij.

 

In de Hamme-competitie in België, hoewel Van der Poel de eerste race miste, staat het wereldkampioenschap nog steeds op de eerste rij, in tegenstelling tot de Telenet UCI Wereldbeker Veldrijden. Van der Poel nam de leiding vanaf de startpositie, sloot het kampioenschap zeven ronden op voorhand en kwam uiteindelijk single over de streep. Op dit moment heeft Van der Poel, met een Nederlandse Landskampioen wielerkleding, voor het vierde opeenvolgende jaar op deze baan gewonnen. Dit seizoen heeft hij alle vijf wedstrijden tijdelijk gewonnen en 31 wedstrijden op rij gewonnen.

De absolute overheerser van Cyclocross

December 24, 2019 by wielerkledingwinkel  

In de competitie SuperPrestige Cyclocross (station Ruddervoorde) op 3 november won de terugkerende wereldkampioen Mathieu van der Poel.

Na het einde van de Wereldkampioenschappen eind september besloot Mathieu van der Poel het wedstrijdschema voor het nieuwe seizoen Cyclocross in te korten. Afgelopen weekend keerde hij na een zeer korte en lange pauze officieel terug naar het nieuwe seizoen Cyclocross.

 

Vorig seizoen won Mathieu van der Poel 31 wedstrijden in 32 cyclocross-wedstrijden. In 2019 was het een lang seizoen voor Mathieu van der Poel en het was onvermijdelijk dat de Nederlanders in de derde-lijnstrijd niet het wereldkampioenschap van de weg namen. Fans die Goedkope wielerkleding kopen, vinden in het algemeen dat Mathieu van der Poel misschien een of twee spellen nodig heeft om de status aan te passen, maar Mathieu van der Poel wint uiteindelijk het spel met zijn minst belangrijke, meest voorkomende en meest voorkomende methode - enkele vlucht. Daarnaast is het wel verstaan ​​dat Mathieu van der Poel met Ronde van Spanje fietskleding volgend jaar aan zijn Grand Tour-debuut in Vuelta A Espana begint. Blijf kijken!

Elia Viviani won het kampioenschap van de 2019 Six Day London

December 23, 2019 by wielerkledingwinkel  

Elia Viviani en partner Simone Consonni wonnen zondagavond het kampioenschap op de London Sixth Day en begonnen de laatste nacht als derde. De Italianen overtroffen Theo Reinhardt en Maximilian Beyer, die het Duitse Goedkope wielerkleding droegen, en elimineerden het duo Mark Cavendish en Owain Doull in de laatste wedstrijd van de nacht.

 

Nadat Viviani, die Italiaanse Landskampioen wielerkleding was, een ronde terug kon nemen, kwam het allemaal neer op de punten die beschikbaar waren tijdens de laatste paar sprintronden, waarbij Consonni de beslissende voorlaatste sprint vanuit Cavendish met een neus nam. Het liet Consonni en Viviani achter met slechts een achtpunts voorsprong met 10 punten beschikbaar voor wie de eindsprint kon winnen, en ondanks een moedige poging van een vermoeide Doull, was het Viviani die langs de Welshman reed met twee ronden te gaan en gemakkelijk pakte de laatste 10 punten en de titel van The Six Day London met 12 punten.

Ik hoop dat Romain Bardet niet langer teleurstelt

December 22, 2019 by wielerkledingwinkel  

Na het seizoen 2020 in Parijs kijkt de Romain Bardet met de AG2R La Mondiale Goedkope wielerkleding er al naar uit om volgend jaar terug te keren naar de Tour de France. Bardet zei nogmaals op de website van zijn team dat de organisatoren van de Tour de France een zeer mooie route hebben gemaakt.

Bardet zal naar verwachting een heel ander spelplan aannemen in 2020 en 2019, in de hoop dat het na een seizoen dat fans teleurstelt die AG2R La Mondiale fietskleding kopen, met zijn prestaties kan beginnen. Hij bespotte het idee om Giro d'Italia dit jaar te lanceren, maar besloot dit niet te doen.

 

Echter, nadat hij er nooit echt in geslaagd was om zijn uitdaging voor de GC aan de 2019 Tour te beginnen - uiteindelijk genoegen nemen met de 15e overall en de 'koning van de bergen' jersey na al in fase 6 te verliezen op de beklimming van La Planche Des Belles Filles - Bardet neemt de Giro 2020 mogelijk volgend seizoen op in zijn raceprogramma, dat hij in januari begint in Adelaide, Australië, tijdens de Tour Down Under.

De jongste wereldkampioen sinds Oscar Freire in 1999

December 21, 2019 by wielerkledingwinkel  

Yorkshire lokale tijd 29 september, de finale van de Wereldkampioenschappen 2019 - de elitegroep voor heren van de snelweggroep werd uitgevoerd in een zware regen, de algehele moeilijkheid van het spel was enorm, en uiteindelijk de 23-jarige Deense Goedkope wielerkleding-coureur Mads Pedersen bereikte het einde en werd nieuwe wereldkampioen. Dit is ook de eerste wereldkampioen in de geschiedenis van Denemarken.

Ik geloof dat veel mensen het begin hebben geraden, maar het resultaat niet hebben geraden, of twee keer. Op de laatste 33 kilometer van de wedstrijd begon de beslissende strijd officieel, Vanterpool viel aan! Na de aanval opende Vanterpool snel de afstand, en niemand behalve Trentin kon reageren! Maar in slechts enkele minuten is de strijd afgelopen. Na bijna zes uur vechten kon de hoofdgroep niet achter Vanterpool aan. Het voordeel van de breakout-groep groeit en de wereldkampioen wordt geproduceerd onder de vijf mensen.

 

Net zoals de wereld dacht dat Vanterpool de wereldkampioen zou worden ... Vanterpool explodeerde plotseling. Het verhaal kwam abrupt tot een einde in de climax. Hoewel Trentin een absolute sprintsnelheid had, verloor hij te veel in de wedstrijd en faalde hij in sprinten. Pedersen won de UCI World Champion fietskleding.

Belg hoopt tijdens het veldrijden opnieuw in actie te komen

December 19, 2019 by wielerkledingwinkel  

De crash maakte een voortijdig einde aan Van Aerts debuut Tour en zijn wegseizoen, en heeft de start van zijn veldritcampagne ernstig vertraagd. Het is nog onduidelijk wanneer hij in staat zal zijn terug te keren naar competitieve actie.

Twee weken geleden reed Van Aert met Goedkope wielerkleding voor het eerst sinds de crash op een fiets toen hij 7,5 km ronddraaide op een e-bike in de buurt van zijn huis in Herentals. Die handeling markeerde het symbolische begin van de volgende fase van zijn langdurige revalidatie.

 

Voor zijn crash was Van Aert van plan zijn wegseizoen vroeg te beëindigen om zijn focus te verleggen naar veldrijden voor de winter. De drievoudige wereldkampioen erkende zondag echter dat het nog niet duidelijk is of hij in staat zal zijn om terug te keren naar actie tijdens de cyclo-cross campagne van deze winter. Laten we LottoNL-Jumbo fietskleding kopen om hem te steunen!

Hoeveel energie zit er in het Team Jumbo-Visma?

December 18, 2019 by wielerkledingwinkel  

Op 8 september 2019 eindigde de vijftiende etappe van Vuelta a España. In een zin om de vijftiende etappe te beschrijven, bestaat de 154,4 kilometer lange race uit vier bergen op het eerste niveau, zonder de piloten de kans te geven om te ademen.

 

Kuss met het Team Jumbo-Visma Goedkope wielerkleding profiteerde absoluut van de laatste 500 meter. De 24-jarige Kuss vierde het met de fans langs de weg en stak zijn armen omhoog naar de vijfde fase van hun carrière. Roglic (Team Jumbo-Visma) haalde Valverde in om een ​​sprint te lanceren, een stap vooruit te zetten en zijn algehele scorevoordeel te consolideren, en Valverde verloor niet meer tijd. Na het einde van de etappe veranderde de totale score niet, maar de uitbreiding van het tijdsverschil gaf Roglic meer hoop om het kampioenschap te bereiken. Momenteel kan alleen de status van Valvede een gevecht zijn. Roglic bleef de rode Ronde van Spanje fietskleding houden en sprintte om voorop te blijven lopen. Momenteel is de staat van Roglic fel en kan bijna niemand concurreren. Wat Valverde kan doen, is alleen de tweede plaats in zijn totale score behouden.

Pogacar, die pas 20 jaar oud is, won het kampioenschap

December 17, 2019 by wielerkledingwinkel  

Op 1 september 2019 eindigde de negende etappe van Vuelta a España. Lopez (ASTANA) nam de leiding in een geavanceerde aanval, maar verloor tijd met Higuita (EF Education First) in zware regen. Pogacar UAE reed 3 km alleen. Quintana (Movistar Team) tweede, zet de rode Goedkope wielerkleding op.

De totale lengte van deze etappe in Andorra is slechts 94,4 kilometer, de kilometerstand is korter en de starttijd van de competitie is later dan normaal, zodat het publiek de hele wedstrijd vanaf het begin van de competitie kan bekijken. Na de start van de race begon ik de helling te beklimmen in het stadium van het eren en voorspelde ook de moeilijkheid van de negende etappe.

 

2,5 km voor het einde van de race vanaf het begin van de aanval achter Quintana leidde snel het spel. Lopez, die werd getroffen door de crash, had een afnemende fysieke conditie en werd opgestegen door Roglic. Uiteindelijk won Pogacar, die pas 20 jaar oud is, het kampioenschap! Quintana werd tweede achter 23 seconden. Roglic en Valverd werden verdeeld in drie of vier fasen. Quintana stond bovenaan de totale scorelijst, trok de rode Ronde van Spanje fietskleding aan en de andere truien veranderden niet.

Sam Bennett wint de derde etappe van de Ronde van Spanje

December 12, 2019 by wielerkledingwinkel  

De derde etappe is 188 kilometer lang. De chauffeurs die Goedkope wielerkleding dragen vertrekken vanuit Huguet City. De twee beklimmingen van het derde niveau in de tweede helft van de etappe zullen nog steeds veel variabelen naar de concurrentie brengen.

 

In de laatste 3 kilometer van de race begonnen de teams zich op te stellen en probeerden hun respectieve sprinters in een gunstige positie te brengen. In de laatste 2 kilometer maakte de grote groep een kleine bocht en ging de laatste vlakke wegsprint in. Het Sunweb-team liep voorop, achter hen stond de sprinttrein van het Trek-Segafredo-team. De laatste paar honderd meter verandert de situatie op het veld snel. Op dit moment sloeg Sam Bennett, die geen teamgenoten had, plotseling van de achterkant van het Trek-Segafredo-team. Sam Bennett won de derde etappe en won zijn eerste etappe in de Ronde van Spanje. Waarom kopen we Ronde van Spanje fietskleding niet om hem te ondersteunen?