LeapZipBlog: kopastroja

kopastroja's blog

4 blogs

England fotbollslandslag lyfter stormen för ungdomar!

March 23, 2019 by kopastroja  

England fick en bra start i UEFA Euro som slog Tjeckien 5-0 och Manchester City ytter Sterling iscensatt ett Hattrick och gjorde ett straff för att hjälpa tre lejon armén seger. I den 24: e minuten av öppningen, England anfallaren treudd gjorde en subtil match, Kane direkt övergå till Sancho, korsade senare till höger om straffområdet och övergå till Sterling, sedan Sterling använde sin vänstra fot och kvitterade, detta mål passerade 25 gånger, 10 av de 11 England spelare deltog i offensiven och organisation.

 

Efter scoring målet öppnade Sterling hans Billiga Fotbollströjor. Underkläderna trycktes med hans foto med liten fläkt Dawkins. Denna 13-åriga fan som var klädd Manchester City matchtröja led av leukemi. Just avled den här veckan. Sterling har för avsikt att ägna ett mål till denna lilla fläkten inte räknar med att vara tre mål. i slutet av spelet, Sterling fick varma applåder från Wembley fans på grund av sin perfekta prestanda. detta spel kan kallas "Sterling Show".

En fullfjädrad kamp mot historien, Hertha Berlin 2: 3 Dortmund!

March 17, 2019 by kopastroja  

Den 26: e Bundeslig-rundan. De gula och svarta Billiga Fotbollströjor na i Dortmund föll två gånger efter två gånger och slog till slut Hertha Berlin i skadetiden, och återvände tillfälligt till toppen av läget. Hertha Berlin hämtar fart och Dortmund har den svåraste perioden på säsongen. Mötet mellan de två lagen är fokus för denna runda. Naturligtvis kommer hornet, som syftar till titeln, inte att vara så generad. De spelade en motattack i andra halvlek och scenen var väldigt underbar.

 

För att skapa ett mirakel måste du ha hjälte att stå upp. Vänligen ropa ut hans namn, tveka inte! Det är rätt, det är han! I den 92: e minuten slog Reus, som bar No. 11 Borussia Dortmund matchtröja, sin motståndare. Jarstein Vem var i bra form i hela matchen och den hårda Hertha besegrades i sista stund. I slutändan vann Dortmund denna passionerade och fullfjädrade konfrontationsstrid med 3-2. I den nuvarande rundan i Bayern har inte spelat, Dortmund återvände tillfälligt till toppen av ståndpunkten.

Han har drabbats hårt av knäleden och hans karriär är över!

March 9, 2019 by kopastroja  

Den 32-årige Arsenal veteran Diaby har just meddelat sin pension. På mindre än två veckor tillkännagav en annan tidigare Arsenal-spelare att han tog bort sin Billiga Fotbollströjor för evigt.

 

Emmanuel Frimpong, 27 år, tillkännagav hans knäligament tårar och sluta professionell fotboll genom en personlig twitter. Frimpongs karriär har totalt 90 utseende och inga mål. Hans sista match var i november 2017. När han talade om Arsenals minne, tackade Frimpong fortfarande Wenger: "Som en ung spelare är Wenger den bästa tränaren du kan ha. Jag har aldrig träffat en tränare som har varit mer tålamod och förstår andra än han är ." Nu, Frimpong, som bär 26 Arsenal FC matchtröja, valde att säga farväl till professionell fotboll i förväg, och hoppas att hans framtid kommer att gå smidigt. Önska att den tidigare Arsenal-pistachen kommer att ha en bra titt!

Hur långt är Dortmund från mästerskapet?

March 3, 2019 by kopastroja  

Dortmund fans fick en bra nyheter och en dålig nyhet. Den goda nyheten är att Reus, som äntligen har återvänt till startlinjen, och den dåliga nyheten är att det gula och svarta Billiga Fotbollströjor-laget förlorade spelet.

Dortmunds legend Sammer lovordade Reus och sa: "Om du förlorar den här typen av spelare, kan vi inte hitta någon som kan matcha honom på den konkurrenskraftiga nivån. Reus är kaptenen berömd av alla, och hans tillväxt är också överraskande. För Dortmund, Reus är oerhört viktigt. "

 

För Dortmund, som syftar till att vinna, kan detta nederlag vara en vändpunkt denna säsong. Även om de fortfarande leder i ställningarna, men det finns nästan ingen fördel alls. Med tanke på en stark strävan efter Bayern München, hur länge håller det gula och svarta Borussia Dortmund matchtröja-laget fortfarande ledningen? Därefter måste Favre göra mycket mer arbete.