LeapZipBlog: kopastroja

kopastroja's blog

33 blogs

Oturligt tyskt lag upprörde sina fans igen

November 18, 2018 by kopastroja  

Efter fortsättningen misslyckades med att kvalificera sig till 2016 europeiska cupen och världscupen 2018, gjorde den orange Billiga Fotbollströjor-legionen nederländerna en stark insats från botten. I UEFA: s nationella liga A-nivå första gruppfokus kamp, ​​Nederländerna 2-0 beated Frankrike, gav den nya VM-mästaren förlorad första gången på 17 månader och lät också det tyska laget av VM 2014-mästaren falla från A nivå till B-nivå i förväg.

På bara ett år har det nederländska laget förändrats dramatiskt. Ronald Koeman tog sitt anställning, det här är det första steget i rekonstruktionen av nederländsk fotboll. Koeman är bra på att coacha unga spelare, vilket är mycket lämpligt för Nederländerna. Koeman byggde laget med Liverpool försvarare van Dijk och tidigare Manchester United Wenger Depay, medan han rekryterade många unga spelare. Det här nederländska laget visar kamp effektivitet.

 

I Frankrike har Nederländerna inte besegrat sina motståndare i 10 år, men rekordet av besvikelse är tänkt att vara bruten. I det franska laget, utan Pogba, har den orange Nederländerna matchtröja-armén tagit initiativ från början. Förra gången Frankrike förlorade spelet till Nederländerna var i juni 2017, slutade Nederländerna den 17-månaders officiella matchen obevekad rekord av världscupen Frankrike 2018.

Beat Barcelona på det sätt som Barcelona gillar!

November 16, 2018 by kopastroja  

Den argentinska mittfältarens nya kärnvapen Lo Celso, den tidigare Real Madrid-stjärnan Canales, gick ihop för att bryta igenom Barcelona-staden. 42 obehandlade rekord av La Liga på två årstider, blev Nou Camp besegrad av den dansande gröna vita Billiga Fotbollströjor-legionen Royal Betis på ett hemskt sätt.

Betis har återupplivats redan i förra säsongen, och allt måste börja med en coachbyte förra sommaren, tidigare Las Palmas coach Quique Setien. Den gröna vita tröja legionen Betis är fortfarande ett neurotiskt lag. De kan krossa Real Madrid i Bernabeu, avsluta myten som Galaxy-slagskeppet har skett i 73 på varandra följande spel, och kan också spela med Bat Valencia CF matchtröja Army Valencia 3-6 så galna poäng.

 

Denna perfekta kombinationen av de gamla, mellan- och unga generationerna Betis slog en våg av vinnande streck i slutet av förra säsongen och rusade in i det europeiska spelet. Den djupaste saken är den unga kämpen, den starka säsongen dubbeldödande storebror Sevilla, den här säsongen har besegrat den ultimata hegemoni hejden, unga Betis denna säsong förväntas.

C Ronaldo sköt det bästa målet för Champions League i veckan

November 14, 2018 by kopastroja  

C Rosin valdes till det bästa laget i Champions League förra veckan. Oavsett nedåtriktningen eller motgången är No. 7 Billiga Fotbollströjor C Ronaldo alltid full av utmaningar för att möta olika utmaningar, aldrig behövt ge upp negativa tankar. När spelet gick till 64: e sekund i andra halvleken skickade Bonucci ett långt pass nära höger om mittcirkeln. C Ronaldo volleyed direkt mot bollen som flyger bakom honom. Bollen gick rakt till det övre högra hörnet av målet, Manchester United. Målvakten De Gea har ingen möjlighet att göra detta.

Efter noggrann beräkning är C Ronaldo svar från reaktionen till benen för att slutföra målet bara 0,44 sekunder! Men Cristiano Ronaldo avslutade den här lärobokens volley med sin oöverträffade känsla av finhet och superskott.

 

Med fördjupningen av schemat kommer Cristiano Ronaldo och zebra Juventus matchtröja Juventus möta fler utmaningar under den kommande säsongen. Efter det första nederlaget i Champions League i Champions League tror jag att laget också har självreflektion och lägger sig obesegrat tidigt. Bagaget gör det möjligt för spelarna att hantera nästa ras i ett mer avslappnat tillstånd.

12 omgångar av obesegrad rekord rankas endast tredje!

November 13, 2018 by kopastroja  

Den 12: e omgången av Premier League slutade i alla tävlingar, och den hårda situationen i ställningar återigen gjort fansen bedövas. Chelseas första 12 omgångar av 8 segrar och fyra drar, Sarri coachade Premier League att upprätthålla obesegrad, och blev den första tränare i historien om Premier League att förbli obesegrad i de första 12 matcher. Om det finns andra händelser, har Chelsea också uppnått 18 obesegrad. Trots detta kan Chelseas nuvarande punkter endast tredje plats. Manchester City Derby spelade i finalen av den här omgången har Mourinhos Manchester United nästan ingen makt att slå tillbaka. Blue Billiga Fotbollströjor armé Manchester City är avsedd att skapa historia i kväll, 10 Manchester Citys spelare ackumulerat 44 fot för att skicka Manchester United-spelare kan inte röra, oavsett om det är antalet bilder , bollkontroll hastighet eller antalet överfarter, hot, hörn och andra data Manchester City sidan dominerade, och slutligen ställningen är fastställd till 3-1 !.

 

Efter matchen, blå Manchester City matchtröja armé Manchester City 10 segrar och två oavgjorda och 32 poäng fortsätta att leda ställningar. Liverpool 9 segrar och 3 drar 30 poäng på andra plats, Chelsea 8 segrar och 4 drar 28 poäng tredje plats. De tre lagen förblev obesegrad efter 12 omgångar, vilket var första gången i historien om Premier League. i detta fall kommer det andra laget vara obesegrad eller obesegrad men kommer inte att vinna mästerskapet?

Dortmund slog Bayern i galen natt!

November 11, 2018 by kopastroja  

I den 11: e omgången av 2018/19-säsongen var det tyska nationella derbyen anordnad i den 11: e rundan i Bundesliga. Lewandowski och Royce har spelat en bra show, och Paco använde det åttonde målet för säsongen för att hjälpa Dortmund äntligen att slå Bayern 3-2 hemma. Den gula svarta Billiga Fotbollströjor-armén har ledt 7 poäng med den försvarande mästaren i ställningarna! .

Bayern har vunnit hörnslag från början. I den 26: e minuten skickade den yngre Gnabry ett smart pass, Lewandowski följde med rubrik för att bryta dödläget på fältet. Efter ledningen började Bayern att justera rytmen i spelet med pass och kontroll. I andra halvlek slogs Royce i straffområdet. Han gjorde sig själv, och snart omprövade Lewandowski poängen till 2: 1. Efter det gjorde Paco 7 ligamål som rankades först i målskyttens lista, ersatte Götze. Paco hjälpte den gula svarta Borussia Dortmund matchtröja-armén att vända motståndaren med hjälp och ett mål!

 

Efter 10 runder av Bundesliga, förlorade Dortmund inte 5 ligamatcher hemma, 4 segrar och 1 ritar, totalt 20 mål. Någon kan stoppa den gula svarta trucken armén? ! I matchens sista stund var det synd att Lewandowski dömdes offside. I slutändan slog Dortmund Bayern München 3-2 hemma, och denna säsong ledde fortfarande ställningen med obesegrad rekord.

Den unga spelaren bevittnade allvarlig skada och var rädd, och kostnaden för utlopp var för tung.

November 9, 2018 by kopastroja  

UEFA Europa League genomförde den fjärde rundan i gruppmatchen i morse. På uppdrag av den brittiska över-the-counter Arsenal hem 0-0 portugisiska sport, Arsenal 3 vinner och 1 drar 10 poäng, två omgångar före linjen. Från resultaten var de alla lyckliga, men Arsenal-tränaren Emery och en grupp vapenmän var mycket oroliga, eftersom både Welbeck och Lichsteiner avslutade spelet på grund av skada. Skadan är särskilt allvarlig, Welbeck som hade No.23 Billiga Fotbollströjor, England-anfallaren har rusats till sjukhus för behandling och media avslöjade att resten av säsongen kanske inte kan komma tillbaka.

Endast 30 minuter under första halvlek kom spelet fram i en scen som alla inte skulle vilja se: Welbeck kolliderade med den portugisiska sportvakt Gaspar i straffområdet och ansiktet var så ont att hela personen inte kunde stå upp.

 

När Welbeck blev skadad i straffområdet stod Arsenals tonåring Guendouzi bara framför honom och bevittnade hela processen för skada på sina lagkamrater. Den 19-åriga tonåringen var matt och tycktes fortfarande vara rädd för scenen. Denna stund kan lämna en långvarig psykologisk skugga till tonåren. Fläktar som köpte Arsenal FC matchtröja hoppas att en ny generation gunnare kan hålla på! Jag önskar också att Welbeck och Lichsteiner kommer att återhämta sig snart.

Mourinho svarar mot Juventus fans med en seger

November 8, 2018 by kopastroja  

Manchester United besegrade Juventus 2-1 i bortamatchen. Efter matchen, de röda Billiga Fotbollströjor devils tränare Mourinho lade sin hand i örat för att göra en lyssnande åtgärd, som svar på Juventus fans på det här sättet. Efter matchen, Mourinho förklarade också Orsak till hans gest.

"Jag blev förolämpad av Juventus fans under 90 minuter. Jag kom att coacha laget. Ingenting annat. Jag har inte förolämpa någon, jag gjorde bara en gest, jag vill höra dem högre. Jag kanske jag inte borde ha gjort detta , men min familj har förolämpat, inklusive min Inter Milan familj och jag har svarat så här. "Mourinho drag blev naturligtvis rubriken i de stora medierna.

 

Mourinho coachade Inter Milan mellan 2008 och 2010 och tog Inter Milan för att vinna Serie A första Triple Crown. Juventus och Inter Milan är de största rivalerna i Serie A. Fientligheten har fortsatt till denna dag. I det sista spelet på Red Manchester United matchtröja Armé Manchester United-hemmet, besökare fans besökte också Mourinho och Mourinho förlängde tre fingrar för att svara. Juventus-fansen uppenbarade sig återigen Mourinho den här gången, så efter matchen svarade Mourinho på attackerna av Juventus-fansen med ett flin.

Detta är den riktiga "Hazard Football King"!

November 6, 2018 by kopastroja  

Framför det nyskapade laget Fortuna Düsseldorf vågade VfL Borussia Mönchengladbach-laget inte att släcka sig. Båda sidorna hade offensiv och defensiv i första halvlek, men de misslyckades med att skriva om poängen. I andra halvan gjorde den lilla azaren, som hade på sig en Mönchengladbach Billiga Fotbollströjor, två gånger och dödade helt spänningen i spelet. Efter slutet av rundan rankade Little Hazard sjunde i Bundesliga-toppen med 7 mål. Tillfälle, i Premier League spel, Eden Hazard, storebroren som bär en Chelsea matchtröja, poängerar också 7 mål, vilket också är toppen av den temporära poängskytten. Oavsiktligt, de två bröderna från "Hazard" -familjen "styrde" de bästa scorerna i de två stora ligorna.

 

Det verkar som Hazardbröderna har uppnått idag och deras föräldrar är de största hjältarna. I augusti förra året meddelade Chelsea officiellt undertecknandet av den tredje "Hazard", han är den tredje gamla Hazard. Därefter lånades det tredje barnet till belgiska Sergei Bruges-laget. Det här är inte hela historien. Det finns fyra söner i familjen "Hazard", och den fjärde är på väg att bli en professionell spelare. Den 15-årige bror, Ethan Hazard, spelar nu i Tibitz Youth Academy, där hans tre bröder har spelat. Framtiden för fotbollsverdenen kan vara Hazards värld.

Hoppa ut ur komfortzonen, Cristiano Ronaldo lever ut vad han vill!

November 5, 2018 by kopastroja  

Igår gjorde Cristiano Ronaldo än en gång Turin-fansen till ett exklusivt minne om honom under andra halvan av stopptiden. Även i sista minuten av spelet, laget har vunnit spelet och han kommer inte att missa någon chans att skriva poängen. I den 86: e minuten i spelet har C Ronaldo i No. 7 Billiga Fotbollströjor en bra möjlighet att bryta dörren. Kanske är den första reflektionen i allas ögon att Ronaldo hanterar ett direkt skott, men resultatet är ett kors. Efter höghastighetspluggen i Cuadrado vann han säsongsens första mål.

Han gjorde inte bara 12 av Juventus 24-ligan mål, utan också den enda heltidsspelaren i Juventus. Fakta visar igen att C Ronaldo hade en Juventus matchtröja och kom till Serie A inte för hälsa. Resan till Turin är hans drömresa och en karriärutmaning. Det är inte en så kallad komfortzon. Han och Juventus behöver båda mästare!

 

Juventus kommer att välkomna Manchester Uniteds kvalificeringsnyckel i Champions League i mitten av veckan. I helgen bortamatch mot Milan, för Juventus, som har många skador, är det här spelet den största utmaningen av säsongen hittills. Det råder ingen tvekan om att Cristiano Ronaldo kommer att vara Juventus nyckel sir.

Cavani besegrade 9 stora stjärnor som Mero för att vinna Golden Foot Award!

November 3, 2018 by kopastroja  

Det årliga fotbollsevenemanget - Golden Foot Awards, svaret meddelades! Inte C Ronaldo, inte Messi, inte Suarez, eller Neuer, inte ens Ramos, men Edison Cavani som hade på sig Paris Billiga Fotbollströjor! Uruguays magiska anfallare vann 2018 Golden Foot Award med en liten överraskning och lämnade sina fotspår på "Star Avenue" i Monte Carlo Beach i Monaco.

Är Cavani val ett förtjänt namn? Cavani karriär är också helt enastående, debut sedan klubben karriär 541 strider gjorde 329 mål, i Serie A, Ligue 1 har vunnit Golden Boots, landslaget 107 matcher i 46 mål är också mycket effektiv. Under det senaste året eller två, under "skuggan" av supergenier som Neymar och Mbappé, är antalet mål i Paris Saint-Germain matchtröja Cavani fortfarande fantastiskt. Förra säsongen slog 51 matcher i alla tävlingar 41 mål, vilket är det mest poängerade av CNM Team.

 

Cavani är värd Golden Foot Award, men om det tas av andra spelare är det också hans orsak. De utmärkelser som fansen röstade för är avsedda att leda till en debatt om saliv. Och 1000 personer har 1000 Hamlet, grattis till Cavani, som för C Ronaldo och Messi. För Golden Foot Awards har de fortfarande tid.