LeapZipBlog: kopastroja

kopastroja's blog

63 blogs

Den blå armén skrev Higuaín!

January 18, 2019 by kopastroja  

Detta Premier League vinteröverföringsfönster, Chelsea Management är den mest trafikerade. Planen att ersätta anfallaren har inte utvecklats. Lyckligtvis har nyheterna äntligen kommit, och de hinder som Higuaín officiellt satte på Chelsea Billiga Fotbollströjor landning vid Stamford Bridge har i grunden rensats. Dessutom är avgången till Morata och Batshuayi oundviklig, och Chelsea hoppas kunna återfå överföringsinvesteringen så mycket som möjligt. Ramsey och Juventus har undertecknat i förväg, Manchester United-tonåring Mike Tomina eller hyras ut av laget.

 

Chelsea och Juventus-klubben har träffat ett avtal om hyrestagens hyresavtal. Chelsea kommer att teckna ett leasingavtal med Higuaín till slutet av säsongen, vilket inkluderar en förlängning på 12 månader. Higuaín bror Nicholas har anlänt till London för att diskutera personliga villkor, när överföringen är framgångsrik kommer Higuaín att bära Chelsea matchtröja och tidigare Napoli-tränare Sarri igen. Huruvida Higuain kan lösa problemet med oförmågan att plåga Chelsea, är det inte lätt att dra slutsatser.

I detta ögonblick väntar vi på en säsong

January 16, 2019 by kopastroja  

Många fans gissar vem den första bollen i zebra Billiga Fotbollströjor-laget kommer att vara i 2019. Jag tror att många inte kan tänka på årets första boll. Herr är en bra vän till Ronaldo Bernardeschi! I 8: e minuten av spelet svarade han på sina lagkamrater och gjorde ett långt pass. Målvakten och försvararen gjorde misstag. Efter att Bernardeschi fick bollen sköt han lugnt och bollen gick rakt mot hörnet och visade en utmärkt känsla av att hantera bollen framför målet.

 

Lyckan kom mycket plötsligt. Sedan Serie As första omgång av Bernardeschi kom av bänken för att spela lore, har han inget hjul i Juventus, eller det italienska landslaget har upprepade gånger gjort värdefulla gärningar. Bernardeschi är mycket hoppas av Juventus fans. Han drabbades emellertid av en knäskada och har länge varit på skadarlistan. Den sista tiden han gjorde för Juventus har spåras tillbaka till September 24, 2018, med Frosinone. Slutligen bröt Bernardeschi scoring torkan i första striden av 2019 och blev nyttårets första boll i zebra Juventus matchtröja laget. När jag ser den här scenen tror jag att C Ronaldo på bänken är väldigt glad! Den goda vänstatusen är så bra, det här spelet C Ronaldo kan också ta en bra vila, redo att gå till AC Milans italienska Super Cup-final.

Pavard ger nya ämnen till Kovač

January 14, 2019 by kopastroja  

Hummels, Boateng och Martínez är över 30 år gamla. Rafinha sa också att han kommer att lämna laget i slutet av säsongen. För Bayerns försvar är det verkligen dags att byta blod. Vid denna tidpunkt var det bara rätt att tillkännage ankomsten av Pavard. Även om Pavard officiellt kan bära Bayern Billiga Fotbollströjor fram till sommaren är det tydligt att Kovač bör tänka på hur man använder Pavard i förväg.

Förra säsongen spelade Pavard alla spel i Stuttgart, och hans enastående prestation gjorde honom till syn hos den franska tränaren Deschamps. Vid VM i Ryssland har Pavard tagit en ny höjd. Han har blivit en stjärnspelare från VM-mästerslaget från en ung och okänd tonåring. Även om Stuttgart förlorade 35 mål under första halvan av säsongen beror det i stor utsträckning på lagets övergripande styrka. Pavards prestation på domstolen är fortfarande värd att erkännas. En annan ung tysk internationell, Süle, verkar inte vara ett konkurrensförhållande med Pavard, utan ett partnerskap. Fläktarna som köpte FC Bayern München matchtröja kan nästan föreställa sig att kombinationen av "Süle + Pavard" blir det svåraste hindret att övervinna i Bundesliga.

 

Kontraktet mellan Pava och Bayern är fem år när Pavard var den 27-årige guldåldern. Även om allt fortfarande är okänt, verkar en sak vara förutsägbar. Pavards framtid kommer att bli väldigt ljus i Bayern.

Bundesliga är i en komplicerad situation

January 13, 2019 by kopastroja  

I slutet av halvleken, som leder andra platsen med 6 poäng, har fans som köper Dortmund Billiga Fotbollströjor säkert anledning att förvänta sig mästerskapet. Sedan Favre tog över laget den här säsongen har Hornet tagit med sig fansen efter en överraskning. Dortmunds första fyra omgångar var 2 segrar och 2 teckningar. Den andra omgången var knuten till Hannover, vilket är relativt svagt. Många är oroliga över möjligheten till den nya tränaren i Dortmund. Men från den femte omgången av 7-0 segern över Nürnberg började Hornetten visa ett annat temperament. 11 segrar, 1 rita och 1 förlust, detta är svaret på de kommande 13 rundorna av Favre.

 

Utförandet av lagets attacklinje har inte upprepats, och Reus, Sancho och Pacos kraft är uppenbart för alla. Dortmund var det enda laget i Bundesliga säsongen för att göra 40 +, och de gjorde totalt 44 mål. Reus som lagkapten, andlig ledare, ligan 11 mål och 6 assists, Bundesliga halv bästa spelare, den bästa internationella 2018. Sancho är redan en England internationell. Genom den utmärkta prestationen under säsongens första hälft har Sancho, som bär nr 7 Borussia Dortmund matchtröja, gjort sitt namn bekant för hela Europa. Andra halvan av säsongen blir en avgörande period för att han ska gå från en bra spelare till en stjärna.

Kommer Neuer att ge svaret 2019?

January 9, 2019 by kopastroja  

Den tyska auktoritativa tidningen "Kicker" tillkännager den senaste listan över tysk fotboll var sjätte månad. Den här gången kommer den första målvaktsbedömningen att orsaka en varm diskussion bland fans av Bayern Billiga Fotbollströjor. Som en dubbel kapten i Bayern och det tyska landslaget visade Neuer sig vara på listan! Det här är första gången sedan 2007 att Neuer har misslyckats på grund av dålig prestanda. Även om han inte har varit på listan två gånger är det på grund av skador. Innan 2017/18 säsongen vann Neuer världens bästa målvakt i fyra på varandra följande år, men efter flera skador, efter att ha återvänt till Bayern efter VM, har Neuer fortfarande kämpat för att hitta det förflutna. Kanske är det enda som är glädjande att Neuer äntligen uppnådde en kontinuerlig nolltätning i de första fyra rundorna i Bundesliga vinterferien.

 

Precis som Bayern och det tyska laget är i den kritiska och svåra perioden av förändring, står försvaret också inför omorganisation. Neuer i No. 1 FC Bayern München matchtröja, vare sig som kapten eller målvakt, har ett hårt tryck på axlarna. Lyckligtvis såg både laget och Neuer sig äntligen slutet av slutet innan de kom i slutet av 2018. Det här är inte bara en tysk fotboll och Bayern, men också en utmaning som tillhör Neuer, vägen är fortfarande på egen hand. 2019, blir ett viktigt år för Neuer.

En annan superstar tackar Premier League!

January 7, 2019 by kopastroja  

Igår kväll var England FA Cup, mer än 20 matcher hölls på olika stadioner, och scenen var anordnad på Stamford Bridge gjorde fans som köpte Chelsea Billiga Fotbollströjor mest ledsen. Den 31-årige Cesc Fabregas var den spelare med mest hjälp i Premier League, spelade sista slaget i Chelsea. Om det inte finns någon olycka, kommer den spanska mittfältaren farväl till England-fältet nästa vecka.

Det är ingen hemlighet att Fabregas avgång i vinteröverföringsfönstret. Den här säsongen ledde Chelseas nya tränare Sarri bara honom att spela sex gånger i ligan. Startlinjen är bara en gång. Om det inte går att ändra tränarens envisa tänkande, är lämnar ett bättre val för varandra.

 

Insåg att han var på väg att avsluta det sista spelet, Fabregas gick långsamt ner och kramade med Hazard och höjde sedan sin vänstra hand för att vifta till fansen som bär Chelsea matchtröja och använde sin högra hand slå laglogotypen på bröstet. Då kan Fabregas tårar inte sluta falla. Kan den 31-årige Fabregas få den andra våren som 32-årig Pirlo Juventus?

Denna kombination av Cristiano Ronaldo och James Rodríguez ser bra ut?

January 4, 2019 by kopastroja  

Som fans som har uppmärksammat det officiella spelet från Cristiano Ronaldo sätta på Juventus Billiga Fotbollströjor, har alla fans sagt mer än en gång att Juventus behöver köpa en stark mittfältare! Eftersom Cristiano Ronaldo verkligen behöver en spelare som är bra att attackera organisationen och passera hotet. Presidenten har lidit en lång period av poäng i sporten denna säsong. Å ena sidan måste han bära lagets offensiva organisation, å andra sidan är han svårare att göra mål för motståndaren. . Så vi kan bara se mer av C Ronaldo s enda mål. Så den energi som spenderas på C Ronaldo i varje spel är för mycket.

 

Enligt rapporter har Juventus Sports Director redan rest till Dubai. Förutom att delta i Global Football Awards Ceremony hölls i Dubai, kommer han också att prata med Mendes om James Rodríguezs överföring. James Rodríguez har ett hårt förhållande med Bayerns nya tränare Kovac den här säsongen. Inte bara är positionen i laget instabil, men han lider också av skador. Hans låneavtal med Bayern kommer att löpa ut nästa sommar. Om James Rodríguez är villig att bära en Juventus Juventus matchtröja, garanterar klubben sin startposition. Jag tror att detta är ett vinn-vinnresultat för Juventus, James Rodríguez, Mendes och Cristiano Ronaldo. I slutändan, om Juventus slutförde transaktionen, behöver vi fortfarande titta på James Rodríguez personliga tankar. Kommer det nya året ge fansen överraskningar? Vi kommer att vänta och se.

Kan Ribéry spela i Bayern för ett år?

December 30, 2018 by kopastroja  

Efter slutet av denna säsong kan fans som köpte den 7: e Bayern Billiga Fotbollströjor vara ledsen. Robben och Ribérys kontrakt med Bayern löper ut, de måste starta en ny resa. Robben är redo att säga adjö, han kan återvända till sin hemstad Groningen och kan välja att gå i pension direkt. Men hans gamla partner, Ribéry, har en outtömlig koppling till München som hoppas stanna. Han bröt ut i första halvleken före slutet av första halvleken, och han använde sina efterföljande poäng för att vinna möjligheten att förnya sitt kontrakt. Kan detta ändra Bayerns tankar och ge honom ett kontrakt?

 

Lagets ledande befattningshavare sa att om Ribéry är i god hälsa och den andra halvan kan hjälpa laget som under den senaste veckan, har Ribéry chansen att spela ytterligare ett år när den 37-årige Ribéry kan välja att ta av sig Nr 7 FC Bayern München matchtröja eller gå i pension här. Ribéry gillar München väldigt mycket. Han berättade för media att han efter sin karriär skulle stanna hos sin familj för att bo i München.

Manchester City förlorade 9 poäng i 4 omgångar och föll 3: e, och de två röda tränarnas armé blev den största vinnaren!

December 27, 2018 by kopastroja  

Igår var Manchester City en gäst på Leicester City King Power Stadium. Bernardo Silva assisterades av Agüero som var på 30th Billiga Fotbollströjor i 14 minuter, men följdes av Albrecht. Den andra halvan av den portugisiska internationella Ricardo Pereira slutfördes långdistansspelet, Manchester City 1-2 var omvänd. Manchester City har förlorat tre matcher under de senaste fyra omgångarna, och ställningarna har ändrats från att leda Liverpool 2 poäng till -7 poäng.

Samtidigt som Manchester City besegrades av Crystal Palace och Leicester City besegrade Manchester United Cardiff 5-1 och besegrade Huddersfield 3-1 igår kväll. Manchester Uniteds offensiva rutin och samarbete har gradvis väckt minnet av de röda djävulernas fans.

 

För Guardiola, som ledde den blå Manchester City matchtröja-armén Manchester City förra säsongen, är det svårt att förklara varför en så stor kontrast. Kanske Mourinho lämnade, livets fiende är svårt att hitta, är det inte lätt att slåss? Det är väldigt intressant att säga att Manchester United, efter Manchester United, meddelade uppsägningen av Mourinho på bara 9 dagar var som en själsbyte på domstolen.

Intressant handel!

December 26, 2018 by kopastroja  

Mindre än en vecka före ankomsten av det nya året. Den europeiska vintern transferfönstret är på väg att starta. Premier League giganterna Chelsea och Serie A AC Milan är bryggning frontlinjen valutatransaktioner, Morata och Higuaín kommer att bytas ut, de två klubbarna förhandlingarna i stort sett överens om .

Vare sig det är för Chelsea eller AC Milan, de två jättarna är i ett tillstånd av svaghet. Huvudpersonerna i utbytet, Higuaín och Morata, inte ha gjort mål och effektiviteten i mål denna säsong. Higuaín förlorade sin position i Juventus på grund av ankomsten av Cristiano Ronaldo och lånades ut till AC Milan i sommar. den röda och svarta Billiga Fotbollströjor kommer att hyra en avgift på 18 miljoner euro per år, och köpa ut 36 miljoner euro under sommaren.

 

Men denna transaktion har fortfarande den enda sista frågan - Higuaín ägande hör fortfarande till Juventus, och de två klubbar måste överväga Juventus' s position från en klubb perspektiv är värt ett försök nu bollen sparkas till foten av Juventus ett sådant utbyte .. , bara för att zebra Juventus matchtröja legion kommit överens om.